Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende tek değişiklik göğüslerimin acımasıydı onun dışında bi bulantı bi aşerme olmadı hiç hamilemiyim neyim anlamadım anlamadanda gitti zaten ... tabi eşimin aşermesini saymazsak habire canın şunu istiyomu bunu istiyomu diye soruyordu:1:

yazık yaa Allah bir daha yaşatsız bu duyguları inşallahhh.

aslında ben bazen ne düşünüyorum biliyomusun. acaba biz anne baba olmayı haketmiyormuyuz diye soruyorum kendime.
yani iyi bir anne baba olamazmıyız diye.
ama etrafa baktığımda ne anne babalar varrrrrrrrrrrrr

yazık yaa Allah bir daha yaşatsız bu duyguları inşallahhh.

aslında ben bazen ne düşünüyorum biliyomusun. acaba biz anne baba olmayı haketmiyormuyuz diye soruyorum kendime.
yani iyi bir anne baba olamazmıyız diye.
ama etrafa baktığımda ne anne babalar varrrrrrrrrrrrr

neden haketmeyelim canım herkesten çok hakediyoruz öyle düşünceleri at kafandan

sağol nazoşum duyduk Allaha çok şükür :16:

gözün aydın canım kesinleşti erkekimiz:nazar:
evet canım duydum şükür :nazar:
amin canım :16:

sağol canım aminnn :16: sende hamiş olursun en kısa zamanda inşallahh

merhaba canım iyiyim duydum tatlım duydum darısı sana olsun çok güzel bi duyguuuu:16:
benim 7 haftalık çıktı ultrasonda kselcim :) bebiş ön atağa geçti :9:

yeşilimmmmm duymussun bebişinin kalp atışını Allahım seni ve bebişini korusun cnmm...kendine çok ii bak...çoookkk sevindimmm :34:

evet sessiz nedense
mood da başka topiklerde fink atıyo yakaladım:4: bak daha buraya gelip bi ce bile demedi

evet o moodu bi bulsam zaten biliyorum ona ne yapacağımı o hep böyle yapıyo

kız bu hamişler hep mi bööle oluyoooo

kızlarrr ya her geldiğimde kimseyi göremedim bende makyaj topiğine kaymışım sıkıntıdan.. makyaj dı mimariydi derken laptobu açık bırakıp yatmışşş uyumuşum bi güzelll ....yani şarjı bitince kapanmış kendiliğinden.. kimseler yokken ben buradaydım bekçilik yaptıydım birascıkın :19::30:

:16:sizi sewiyorummmmmmmmmm :29::23::38::48::ssz::ssz::ssz:

yeşilcimmm kedinin sesini duymuşsun hayırlı olsun bebemmmmmmm :34::emir_bebek::nazar:

slm moodddddddddd cummmmmm günaydınnnnn mı desemmmmm tünaydın mı desemmmm yoksam iyi günler mi desem bilemedim:17::17::17::17:

ben yeni uyandım da.

bi slm verim dedim. tkb listeden atmasın diye:9::9::9::9::9::9::9::9:

slm moodddddddddd cummmmmm günaydınnnnn mı desemmmmm tünaydın mı desemmmm yoksam iyi günler mi desem bilemedim:17::17::17::17:

ben yeni uyandım da.

bi slm verim dedim. tkb listeden atmasın diye:9::9::9::9::9::9::9::9:
cnm günaydını geçeli çok oldu bence iyi günler de :9:
ben erken yatınca erken kaltım 9.30 ayaktaydımm :21:malumm :23:
selamlar...
seray:3:
mood:3:
ve başak :3:

a.s. nazocannn

kızlar ya nerde kaldınız dedim bende bunlar geç yattı geç kalkarlar :23:sizleri bekliyordummmmm
hoşgeldinizz ben yine bekçilik yapıyordummm :21:

cnm günaydını geçeli çok oldu bence iyi günler de :9:
ben erken yatınca erken kaltım 9.30 ayaktaydımm :21:malumm :23:

a.s. nazocannn

kızlar ya nerde kaldınız dedim bende bunlar geç yattı geç kalkarlar :23:sizleri bekliyordummmmm
hoşgeldinizz ben yine bekçilik yapıyordummm :21:

canım ben hep geç yatıp geç kalkıyorum eşim 12 ye gelirken işe gidiyor anca fırsatım oluyor ama biraz sonra gezmeye gidebilirim

gülümm seni takip ettim kızmadın dimi banaa:17:

nerde buldun beni bursalılar topiğindemi, sabırla bebeğini bekleyenlermi, geleceksin biliyorummu,dert bizde derman bizdemi,daha ne kaldı baktıklarımdan ben bi durduğum yerde durmamda hepsini bi koşu takip ederim:1:

nerde buldun beni bursalılar topiğindemi, sabırla bebeğini bekleyenlermi, geleceksin biliyorummu,dert bizde derman bizdemi,daha ne kaldı baktıklarımdan ben bi durduğum yerde durmamda hepsini bi koşu takip ederim:1:

:10:gülüm çok hızlısınnn :9:dert bende topiğinde buldummm kızmadın dimi:17:

moodcum ben çıkıyorum gezmeye gidecem aksilik çıkmazsa,akşama görüşürüz

o nasıl oluyo ki yani gelişimi mi 7 haftalık
evet canım dr 7 haftalık dedi
yesilimmm gozun aydin duymussun bebisinin kalp atisini..Rabbim seni ve bebegini korusun cnmm..optum
sağol serayım darısı sana olsun:16:
QUOTE=kardelen5233;23289765]selam kızlar
biz bugün dr teyzemize gittik
her şey yolundaymış hamdolsun
bizden haberler böyle
yeşil de kalp atışlarını duymuş sanırım,maşallah kuzuya[/QUOTE]
:nazar:sanada maşallah canım
eşinin içine doğru doğuyor o zaman:34::34::34::34:kim diyomş erkek olcak diye:41:
bakalım canım Allah nasip ederse görecez
yeşilimmmmm duymussun bebişinin kalp atışını Allahım seni ve bebişini korusun cnmm...kendine çok ii bak...çoookkk sevindimmm :34:
evet canım aminn:16: sende Allaha emante ol canım
kızlarrr ya her geldiğimde kimseyi göremedim bende makyaj topiğine kaymışım sıkıntıdan.. makyaj dı mimariydi derken laptobu açık bırakıp yatmışşş uyumuşum bi güzelll ....yani şarjı bitince kapanmış kendiliğinden.. kimseler yokken ben buradaydım bekçilik yaptıydım birascıkın :19::30:

:16:sizi sewiyorummmmmmmmmm :29::23::38::48::ssz::ssz::ssz:

yeşilcimmm kedinin sesini duymuşsun hayırlı olsun bebemmmmmmm :34::emir_bebek::nazar:
duydum moodcum darısı sizlere olsun
miğdemden dolayı bi halsizlik var. hafifi bi bulantı var ama geçmiyo hep var :((
o bulantı bendede hep var canım :14: ve şu bikaçgündür daha halsizim

Back
X