Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengisuuuuuuuuuu çatlak hatun yuvaya döndün müüüüüüü.

kuzum ben bi hamam yapıcam gece saatlerine doğru görüşeliiiiiiimmmmmm:23::23::23::23::23::23:

nazo da gelir birazdan gününü göstercdem ona:41::41::41::41:

ksel de gelir onunda saçını başını yolcam:4::4::4::4::4::4:

başka kim gelirrrrrrrrrrrrrrrrr hmmmmmmm moood gelirrrr:28::28::28:

mood unda suratına çakıcam:22::22::22::22::22:

hele papoş gelirse kafasını patlatıcam:57::57::57::57::57::57:

geldim bakalım ne gösterecen bana hazırım:41::41::41::20:

kız ne dövüyon milletii dövdirmem kimseyi döversen arkilerimi bende seni döveriim :57::1: döndüm tabi şekerim öslemişim evimi gerçi ordada rahatım yerimdeydi ama aklım kocişlimdeydi yaa hemen geldim bendee :16:

canım istedi kızzzzz seni dövmedim diye alındın mııııııı seni de dçöverim baaaaakkkkkkkkkkk:15::15::15:

sen benim için önemli olduğun için vee başak dedim:38:
seni ayırıpta yazdım özel olduğun için keşke yazmasaydım :43:
bende küstüm işte gelmeyecem :19:silin beni listeden

amma nazlanıyonuz haa çocuk gibisiniz :1: bide büyüğümüz olaraktan örnek olcaanız :33: başaak seni nereye siliyoz len topik senin diilmi :60::60:

sen benim için önemli olduğun için vee başak dedim:38:
seni ayırıpta yazdım özel olduğun için keşke yazmasaydım :43:
bende küstüm işte gelmeyecem :19:silin beni listeden

tamam sen bnei sil bende seni siliyim.
bi daha gelmem buralara

hoyyytt kavkamı var burda dağılın uleynnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmm hepinizi öpücük manyağı yaparımmm

amma nazlanıyonuz haa çocuk gibisiniz :1: bide büyüğümüz olaraktan örnek olcaanız :33: başaak seni nereye siliyoz len topik senin diilmi :60::60:

ben daha 10 yaşında çocuğum kim demiş beni büyük diye:33:

tamam sen bnei sil bende seni siliyim.
bi daha gelmem buralara

sen beni silersinde ezer geçersinde ben seni nasıl silecem deyiver hele:30:

:38::38::38::38::38::38::38:

kocanın bilem öpemediği o güzel öpücükü

nerden biliyon kocamın bile öpemediği o güzel öpücüğü kocam benim güzel öper:127:

hoyyytt kavkamı var burda dağılın uleynnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmm hepinizi öpücük manyağı yaparımmm

kadın hamile hamile nereye dalıyon sen bi kenarda dur arada kaynama:4:

hah şöyle söz dinle o bebeği yapmak kolaymı, bak kolay olmadığı için zaten kader bizi burda birleştirdi
sen kenardan izle bizi sana ve bebişe bişey olmasın:49:

evet ya nerden nereye böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. böyle bi site olduğunu bile bilmiyodum. burada öğrendim ben biçok şeyi. sizleri tanıdım, hamile kaldım bide hayırlısıyla doğursamda kucağıma alsam bebeğimi ne güzel olur.

evet ya nerden nereye böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi. böyle bi site olduğunu bile bilmiyodum. burada öğrendim ben biçok şeyi. sizleri tanıdım, hamile kaldım bide hayırlısıyla doğursamda kucağıma alsam bebeğimi ne güzel olur.

bende hiç merak edip bişeylere bakmıyordum okadar doktora gitmeme rağmen ne zamanki tüp bebeğe gittim ozaman araştırmaya başladım ve burayı keşfettim buranın iyi tarafı sizleri tanıdım:38:

aaaaaa kız senin hakkındaki nazenin inca kibar çıtı pıtı hanımhatun cicikız düşüncelerim yerle bir olduuuuuuu:53::53::53:

heheh aynen öle dediğin gibiyim kız çıtı pıtı sevimli tatlı cici kızım ama elimde ağardır haa bi yapıştırırım fena yapıştırırım :60:

acelen ne kız sana kalsa hemen doğurcan gerçi insan zor sabreder yaa birn önce doğsun isterdi heraldee ay ne güsel bi duygu :nazar: Allah heğimize nasip eder inşallah :16:

sen beni silersinde ezer geçersinde ben seni nasıl silecem deyiver hele:30:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
nazoo öldüm gülmektennnnnn kıyamam yaaaaaaaa
nerden biliyon kocamın bile öpemediği o güzel öpücüğü kocam benim güzel öper:127:

kadın hamile hamile nereye dalıyon sen bi kenarda dur arada kaynama:4:
yok anam kocan bile öpemez benm gibi hele anlat bakalım kocan nasıl öpeeeeeeerrrrrr:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:
heheh aynen öle dediğin gibiyim kız çıtı pıtı sevimli tatlı cici kızım ama elimde ağardır haa bi yapıştırırım fena yapıştırırım :60:

çıtı pıtı kız nasıl ööle yapıştırır kızz eli hafif olur çıtı kızlar

Back
X