Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım. iyiyizde sen nerelerdesin bakemm. özledikk tabiki seni sende bizi özlemişsindir dimi :)))

Özlemezmiyim hiç canlarım benim :16: Memleketteydim yaa orda tempo baya bi yoğundu pek giremedim nete 1 kere fırsatım oldu anca :50: ondada geldim zaten doktorun dediklerini anlattıydım sanırım yumurtşayamıyommudur nedir 14. günümde muayene oldum daha 1hafta 10 gün falan yumurtlama yok dedi biraz akıntım vardı fitil verdi oyüsden bide kan depolarımı doldurmak için hap verdi off yumurtlayamadım sanırım bu ay düzenli doktor kontrolünde klomen kullanmam lazımmış anca bakalım kısmet yaa :97: Allah daha kötüsünden sakınsın..

Özlemezmiyim hiç canlarım benim :16: Memleketteydim yaa orda tempo baya bi yoğundu pek giremedim nete 1 kere fırsatım oldu anca :50: ondada geldim zaten doktorun dediklerini anlattıydım sanırım yumurtşayamıyommudur nedir 14. günümde muayene oldum daha 1hafta 10 gün falan yumurtlama yok dedi biraz akıntım vardı fitil verdi oyüsden bide kan depolarımı doldurmak için hap verdi off yumurtlayamadım sanırım bu ay düzenli doktor kontrolünde klomen kullanmam lazımmış anca bakalım kısmet yaa :97: Allah daha kötüsünden sakınsın..

döndünmü şimdi memleketten yani. yumurtlama konusuna gelince rahat ol canım. kafaya taktıkça herşey daha kötü oluyo biliyosun. o yüzden rahat ol sonuçta herşeyin bi çaresi var canım

döndünmü şimdi memleketten yani. yumurtlama konusuna gelince rahat ol canım. kafaya taktıkça herşey daha kötü oluyo biliyosun. o yüzden rahat ol sonuçta herşeyin bi çaresi var canım

kuzucum kocişim yemeğe gelcekdi ondan mama hazırlamaya koyulunca yazamadım oda düşmüş siteden :50: neyse kocişim mamasını yedi gitti şimcik rahaat rahaat konuşabiliris ama sen gitmişsin yaa kimseciklerde yook :14: heykesley nerelerde yaa yalnız kaldım çabuk geliin :84: neyse rahatım canım benim pek takmamaya çalışıyom kafama evet döndüm evimdeyim canım dün akşam 7buçukda indim hasret giderdik kocişimle :23::1: özlemişim keratayı yaa 6 gündür göremediydim ama güsel oluyo böle küçük ayrılıklar özlüyon bayaa kıymetinide anlıyon salı döndüydü kocişim ne zaman gelicen çabuk gel diye sorup duruyodu heheh evde bi başına kalınca anladı tabiyki kıymetimii oh olsun onaa :60:

bengisuuuuuuuuuu çatlak hatun yuvaya döndün müüüüüüü.

kuzum ben bi hamam yapıcam gece saatlerine doğru görüşeliiiiiiimmmmmm:23::23::23::23::23::23:

nazo da gelir birazdan gününü göstercdem ona:41::41::41::41:

ksel de gelir onunda saçını başını yolcam:4::4::4::4::4::4:

başka kim gelirrrrrrrrrrrrrrrrr hmmmmmmm moood gelirrrr:28::28::28:

mood unda suratına çakıcam:22::22::22::22::22:

hele papoş gelirse kafasını patlatıcam:57::57::57::57::57::57:

kuzum ben bi hamam yapıcam gece saatlerine doğru görüşeliiiiiiimmmmmm:23::23::23::23::23::23:

kız ne dövüyon milletii dövdirmem kimseyi döversen arkilerimi bende seni döveriim :57::1: döndüm tabi şekerim öslemişim evimi gerçi ordada rahatım yerimdeydi ama aklım kocişlimdeydi yaa hemen geldim bendee :16:

kızım senin tipinden bellii kız annesi olur senden ancak.

hatta 3-5 tane kız doğursan bana mısın dmezsin.

kız doğuracak tipi var sende:30::30::30::30::30::30:

kıs inşallah hadi bende kızım olsun istiyom zaten :)

herkese merhaba buarada:3::3::3::3:
ama çıkacam eşim film açmış hadi kapatta izleyelim dedi sonra görüşürüz tabi izlerken uyuyup kalmazsam:9::9::9:

kıs inşallah hadi bende kızım olsun istiyom zaten :)

herkese merhaba buarada:3::3::3::3:
ama çıkacam eşim film açmış hadi kapatta izleyelim dedi sonra görüşürüz tabi izlerken uyuyup kalmazsam:9::9::9:

önce merhabe :3:sonrada hoşçakal :5: o halde canım Allah kelbine göre verir inşallah :16: bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

kız niye yoluyon benim saçımı başımı söle bakem :51:

kuzucum kocişim yemeğe gelcekdi ondan mama hazırlamaya koyulunca yazamadım oda düşmüş siteden :50: neyse kocişim mamasını yedi gitti şimcik rahaat rahaat konuşabiliris ama sen gitmişsin yaa kimseciklerde yook :14: heykesley nerelerde yaa yalnız kaldım çabuk geliin :84: neyse rahatım canım benim pek takmamaya çalışıyom kafama evet döndüm evimdeyim canım dün akşam 7buçukda indim hasret giderdik kocişimle :23::1: özlemişim keratayı yaa 6 gündür göremediydim ama güsel oluyo böle küçük ayrılıklar özlüyon bayaa kıymetinide anlıyon salı döndüydü kocişim ne zaman gelicen çabuk gel diye sorup duruyodu heheh evde bi başına kalınca anladı tabiyki kıymetimii oh olsun onaa :60:

evet çıktım aniden canım kociş gelmişti karnı açmış yemek hazırladım.sonra ben geldim ama sizler yoktunuz.

evet çıktım aniden canım kociş gelmişti karnı açmış yemek hazırladım.sonra ben geldim ama sizler yoktunuz.

Ben varımda belli bi süre yazmayınca falan hattan düşüyo artıkın kk yaa sinir oldum zati ikide bi girmek zorunda kalıyom :50: bende kocişimi doyurdumda yolladıydım zati isabet olmuş :1:

neden "ve başak":20:
neden en sonda beniiiiimmmmmmm:19::19::19::19::19::19::19:

bir daha da uğramam bıuralara . küstüm bitti arrrtıkkk.

silin beni listeden:14::14::14:

sen benim için önemli olduğun için vee başak dedim:38:
seni ayırıpta yazdım özel olduğun için keşke yazmasaydım :43:
bende küstüm işte gelmeyecem :19:silin beni listeden

Back
X