Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[lıst=1]
[/lıst]
şimdi gidiom canımmm...diete devam tabi.:))) görüşürüz burda olursan gelince...öptüm![]()
kimse bana cvp vermicek mi kıslarr((
slm kızlar yardım edın yoksa kafayı sıyırcam:))8 ay once bebek yapmaya karar verdık kıorunmuyoruz ama buarada adet duzensızlıgım vardı.. 3 ay once doktora gıttım testler yapıldı muayene edıldı herhangıbır sorun yok fakat ufak kıstler var dedı duphaston dıe bır ılac verdı 3 ay bunu kullan adetlerın duzene gırecek senı hamılelıkten korumayacak hatta bebek ıcın on hazırlık olacak dedı..ben ılk ay kullandım ayda 10 gun kullandım ılac bıttıkten sonra normalde 3-7 gun arasında regl olmam gerekıodu oldumda ılac bıttım 3 gun sonra geldı reglım 2. ay ılac bıttı 9 gun sonra geldı sımdı 3. ay yanı bu ay ılac bıttı 2 gun sonra kahve rengı leke gordum ve bunla bırlıkte adet sancılarım basladı ben gelıo zannederken bugun ılac bıtelı 10 gun oldu hala regl olmadım ustune mantar oldumhemde ılk kez bukadar sıddetlı bembeyaz peynırımsı akıntım var eczaneye gıttım travazol aldım dun kullandım ama hala aynı 2 gun once test aldım yaptım negatıf kafam cok karısık sizce???
kızlarr merhaba güzel bi hafta olsunn herkes için inşallahhben bi selam vereyim dedim ama başağa bi türlü denk gelemiyorumm
![]()
serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu sanakardeşimle aynı yaştasın biliyomusun cnm oyüzden seni kardeşim gibi görüyorum taglım kanım kaynadı sana biraz bana baksana
![]()
kızlarr merhaba güzel bi hafta olsunn herkes için inşallahhben bi selam vereyim dedim ama başağa bi türlü denk gelemiyorumm
![]()
![]()
bakim kuzucummmmbenimde sana kanım kaynadı walla...ohhh benimde bi ablam daha oldu maaşallahhh...hııı bide sara ablam nazemir ablamda var tabi
kısss günemi gittin yoksa bu havada
![]()
mrb kızlar nasılsınız![]()
ya sen napıcan başağı,burda ben varkenee başağın yolkuğunu hissediyonuz yaa ne diyim
hani bi erenayı sorsanız tamam da..başakta başak..nevar bu karıda ben anlamadım![]()
ahh şimdi evde olacaktım:)sıcacık evimde açardım tvyi..alırdım elime çayımı sigaramı
izlerdim evlendirme programlarını ahh ahhh![]()
iyidir bacım senden naber?sankim seni tanıyorum??!!![]()
mrb kızlar nasılsınız![]()
kızlar bu arada pargalı ibrahim paşa nın kitabını aldım dün akşamm çok heyecanlıyım okuyan warmı ?
hemen okuyup bitirmek istiyorummmm