Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu sana:29:kardeşimle aynı yaştasın biliyomusun cnm oyüzden seni kardeşim gibi görüyorum taglım kanım kaynadı sana biraz bana baksana :40::40::40::54::54::54:

slm kızlar yardım edın yoksa kafayı sıyırcam:))8 ay once bebek yapmaya karar verdık kıorunmuyoruz ama buarada adet duzensızlıgım vardı.. 3 ay once doktora gıttım testler yapıldı muayene edıldı herhangıbır sorun yok fakat ufak kıstler var dedı duphaston dıe bır ılac verdı 3 ay bunu kullan adetlerın duzene gırecek senı hamılelıkten korumayacak hatta bebek ıcın on hazırlık olacak dedı..ben ılk ay kullandım ayda 10 gun kullandım ılac bıttıkten sonra normalde 3-7 gun arasında regl olmam gerekıodu oldumda ılac bıttım 3 gun sonra geldı reglım 2. ay ılac bıttı 9 gun sonra geldı sımdı 3. ay yanı bu ay ılac bıttı 2 gun sonra kahve rengı leke gordum ve bunla bırlıkte adet sancılarım basladı ben gelıo zannederken bugun ılac bıtelı 10 gun oldu hala regl olmadım ustune mantar oldum:( hemde ılk kez bukadar sıddetlı bembeyaz peynırımsı akıntım var eczaneye gıttım travazol aldım dun kullandım ama hala aynı 2 gun once test aldım yaptım negatıf kafam cok karısık sizce???

evet canım bu ilaç adet düzenlemek ve gebeliği kolaylaştırmak için kulanılıyor ama bende arakadaşlara katılıyorum bir kan ver birde mantar için dr sormadan ilaç kulanma eğer gebelik varsa belki sıkıtlı bir durum olabilir

kızlarr merhaba güzel bi hafta olsunn herkes için inşallahh :16: ben bi selam vereyim dedim ama başağa bi türlü denk gelemiyorumm :19:

serayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bu sana:29:kardeşimle aynı yaştasın biliyomusun cnm oyüzden seni kardeşim gibi görüyorum taglım kanım kaynadı sana biraz bana baksana :40::40::40::54::54::54:

bakim kuzucummmm :1::1::38::29::29: benimde sana kanım kaynadı walla...ohhh benimde bi ablam daha oldu maaşallahhh...hııı bide sara ablam nazemir ablamda var tabi;) kısss günemi gittin yoksa bu havada :9:

kızlarr merhaba güzel bi hafta olsunn herkes için inşallahh :16: ben bi selam vereyim dedim ama başağa bi türlü denk gelemiyorumm :19:

merhaba cnmm...sanada güselll mutlu haftalarr...başakla hiç denk gelemioz bizde walla...anca akşamları burda...arada bi gündüzde girerdi ama girmio artık uyku tatlı gelio sanırımm :9:

ya sen napıcan başağı,burda ben varkenee başağın yolkuğunu hissediyonuz yaa ne diyim:P

hani bi erenayı sorsanız tamam da..başakta başak..nevar bu karıda ben anlamadım:1:

bakim kuzucummmm :1::1::38::29::29: benimde sana kanım kaynadı walla...ohhh benimde bi ablam daha oldu maaşallahhh...hııı bide sara ablam nazemir ablamda var tabi;) kısss günemi gittin yoksa bu havada :9:

ahh şimdi evde olacaktım:)sıcacık evimde açardım tvyi..alırdım elime çayımı sigaramı
izlerdim evlendirme programlarını ahh ahhh:1:

ya sen napıcan başağı,burda ben varkenee başağın yolkuğunu hissediyonuz yaa ne diyim:P

hani bi erenayı sorsanız tamam da..başakta başak..nevar bu karıda ben anlamadım:1:

kuzucumm bi onu tanıyorumm kardeş topiğe arada uğrar gider bende onları görmek için arada geliyorum ortaya selam veriyorum ama havada kalıyor muhabbetinizin içine denkk geliyorr hep:23:

ahh şimdi evde olacaktım:)sıcacık evimde açardım tvyi..alırdım elime çayımı sigaramı
izlerdim evlendirme programlarını ahh ahhh:1:

emekliliğe bişey kalmadıı sabırrrr :27::27:

dolunay ,seray kıslarr merhabalarr
sabah sabah döktürmüşsünüzz nasılsınızzz:3:
dolunaycım okudum yazdıklarınıda hakında hayırlısı olsun... geri adım atmayan mongol adama kadınlık yapmak haramdır boşwer ....sen zaten bitirmişsin we kararını wermişsin ...
onu çekiceğine paranı onun için harcıcağına ohh annene babana harca onları sewindir bence hemde biras kafanı dinlersin ailenin desteğiyle daha iyi olucaksındır ...inşallah değerini kıymetini bilen adam gibi bi adam çıkar karşına bebeğimm ....
wee her işte gerçekten bi hayır wardır ..allahın sewgili kuluymuşsun demekki bide ortada bebek olsaydı :19:
hayatına yeni koca we bebişlerle dewam ediceksin inşallahh mutlulukla...
bende kocamın bazen aptal dawranışlarını düşünüyorum da yinede gelip gönlümü alır geleceğe dair planlar yapar işleme sokar..hakkını yemiyim yani çünkü bazen bende bazen ayrılmayı düşündüğüm olmuştur...ama oda yaptığının yanlış olduğunu fark eder we telafi eder....
ALLAH HEPİMİZİ MUTLU BEBİŞLİ BOL PARALI Bİ HAYAT YAŞATIR İNŞALLAHHHHHH...

kızlar bu arada pargalı ibrahim paşa nın kitabını aldım dün akşamm çok heyecanlıyım okuyan warmı ?
hemen okuyup bitirmek istiyorummmm

kesin çok güzeldir daha önce bir hürrem masalını okumuştum bir solukta bitirmiştim filminden daha çok heyecan vermişti bu da öyledir eminim

Back
X