- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
canım doğalının içine sık meyve suyunu. o hormonlar lazım bizei gecelerrr nazcım
![]()
tamam canım zaten sadesini limonla içebiliyorum madem çatlatma gibide bi özelliği var ilaç niyetine içerim
sara derken???????????:26::26::26::26::26::26:
yok annesinin kuzusu üzülme kabalık etmedin sadece biz burda wc ye tüfekhane diyoruz da o yüzden wc garibime gitti.:
kız sadesini içersek hamile kalırmıyızzzzzzzzzzzzz
kızlar sade soda hamiş bırakıyomş kocaları bırakın sodalara yapışın ama sade olcaaaaaaakkkkkkkkk papoş dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cnm ya ne güzel topik dilinden konuşuyop kuzum benm zıkkımlanıyom dimek afiyet olsun tatalım. ama senn yaşın kaaaaaaaaççççççç başın kaaaaaaaaçççççç ki çakirdek çitlemiycekmişinnnnnnnnnn
40 olmşmuydun nazommmm:18:
tamam canım bundan sonra kocaları bırakıp sodalara yapışıyoruz bide öyle deneyelim

bu arada ben 40 değil 60 a giriyom

günaydııııııııııııın kızlaaaaaaaar herkese mutlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum hep şenşakrak hep mutlu hep umutlu hep huzurlu olalım Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar ihsan eyle eyleki artık başkalarının değil kendi bebelerimizi sevelim
AMİİİİİİİN
AMİİİİİİNNN
günaydın kızlarr:)nasılsınız:)
yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaaoyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa
![]()
işte seni iyi gündede kötü gündede seviyor

oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
ama gönlümüz geç döllenme olmasından yana..başka bir doktora gitsene hayatım...
psilojim gayet iyi
konuştuk akşam bizimkiyle..konuşacak bişey yok dedi...merak etme dedim bişeyleri kurtarma konuşması değil,mal mülk nasıl paylaşcaz onları konuşalım dedim bide evi şu dakika terkedersen sevinirim dedim 3-5gün istedi,eyvallah dedim..
sanki benim kararlılığımı görünce siniri bozuldu,saçma sapan espri yaptı,komik değilsin dedim yine devam etti..neyse kızlar
güzel bir kadınım,işimde gücümde yerinde,böylesine katlanacak kadar aptal olmadığımı söylemek istiyorum..
Allah nasip edersede asla evliliğe kapılarımı kapatmam..
ben daha evlilik yaşamadım ki..inşallah benim gibi evlilk içinde ukte kalan hayırlı biriyle rastlaşırım ve ilk aydan bebek yaparız:)
ohh beee amma konuştum..![]()
oh kimseye değerinden fazla değer vermiyecen... şimdi eşin düşünsün kara kara ne yapayım diye karşısında gururlu kendine güvenen kadını gördü