Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn:nazar::38:

ALLAH bozmasın artarak çoğalsın aşkınız:16:

:16:bende seni seviyomm moodummm:3:
istinasız her kavgamızda ben özür diledim,ben yavşadım sarıldım öptüm kokladım..
karı kocayız biz dedim küslük olmaz..zaten haftada kaç saat görüyodumki onu..
oysa bal gibi...küsmeliymişim..nasıl kırdığını anlamalıymış...
neyse artık geçti gitti..bu hafta evi terkedecek kısmetse..pılını pırtını al dedim.
yok şunu almaya geldim bunu unuttum deme ,almam içeri dedim..
gayet sakin konuştum..okadar sakindimki sanırım yaa çok korktu renk vermemeye çalıştı
yada herzamanki Dolunay sarılır barışırız zannediyor..neyse
annesinin evinde 2aylık gelin var..artık gelinlerinin yeni mobilyalarında yatar kalkar..
yazık oz kıza 3adamla yaşıyacak..bide kaynana...
:4:

nazooooo
esrayaa katılcammmm benn ama gülmektennn:9:

düşünsenize çıkıyomuşum oraya koca arıyom ben nefes alsın yeter falan:60:
döşü gıllı istiyomm :60: :60:
ama kabak gibi olmaycak kafası saçı olacak:60:

bide çocuk yapacak beni uğraştırmayacak dersin
ay ben hiç sevmiyorum izdivaç programlarını eşimde inadına çok seviyor ama sen çıkarsan müdavimi olurum:1:

evet canım gecikti bu gün 4. günüm gelen giden yok hala bakalım bikaç gün daha beklicem sonra kan testine tıpış tıpış

ama size bişi itiraf edim miiii beni kan tutuyooooo şimdiden tırsmaya başladım canım
:50::50::50::50:
cnm bi idrar testini yenile derim ben hadi inşallahhhh :emir_bebek:

kızlar yeni avatarımı beğendinizmi kocişle kalpten bağlıyız biz allah ayırmasınnnn:nazar::38:

allah ayırmasın gülümmmm....

nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...

ALLAH bozmasın artarak çoğalsın aşkınız:16:

bide çocuk yapacak beni uğraştırmayacak dersin
ay ben hiç sevmiyorum izdivaç programlarını eşimde inadına çok seviyor ama sen çıkarsan müdavimi olurum:1:

amin cnm sağol hepimizi inşallah:nazar:

canım benim de yumurta akı gibiydi aralarda da beyazlıklar vardı ama şimdi su gibi oldu akıntı bende anlamadım

göğüsler de regle 2 gün kala acımaya başladı ama regl ağrısı gibi hiç değil sadece uç kısımları acıyo diğer yerleri normal acı yok

inşallah sende bende güzel haberler verelim nazım senin de bat 30 şubatmış hadi az kaldı
:52::52::52:

benimde uçları acıyor ama prolaktin yüksekliğindende oluyormuş nette biraz baktımda
daha önceden nerdeyse 2 yıla yakın ilaç kullanmıştım ben prolaktin yüksekliğinden bakalım hayırlısı olsun
kız benim 1 mart başak espiri olsun diye 30 şubat yazdı şubat 30 çekiyo:1:

allah ayırmasın gülümmmm....

nazocan nasılsın görüşmeyelii gülümmmm ...

iyiyim haftasonu gezmeyle geçti hep... biraz sonrada eşim gelecek markete pazara gidicez hava yağmurlu gezermiyiz bilmiyorum sen neler yapıyorsun görüşmeyeli

offfff yatıyorum kalkıyorum geçmiyo bu bulantı yaaaa. üstelik işyerindeyim allahtan kimse yok. bugünde kocişimin doğum günü hediye bile alamdım ona. totomu kaldıracak halim yokk

ben daha hiç idrar testi yapmadım canımcım uğraşmak istemiyorum kesin olsun diye kanı bekliyorum:34:

bende yawruş özledim ewet görüşemiyoz kıs ben giriyom siz olmuyonuz :52:deenk gelemedik uzun süre :34:

evet ya eskiden yıkılırdı topik herkes aynı anda hucum ederdi şimdi denk gelemiyoruz benim işler de yoğunlaştı bir de buraya takılmaya başlamadan önce kendi açtığım bi topiğim vardı o yüğunlaştı biraz gelemedim daha sık geliicciiiim artık zati başak karısı da gelmiyom diye yıldızlarımı söndürmüş alçak köfte:27::27::27:

benimde uçları acıyor ama prolaktin yüksekliğindende oluyormuş nette biraz baktımda
daha önceden nerdeyse 2 yıla yakın ilaç kullanmıştım ben prolaktin yüksekliğinden bakalım hayırlısı olsun

bende zati ondan bu smileyi koydum :52::52::52: 30 şubatı görünce

niyekiniye kıssssssssss öyle alkışlıyon değiştireyimmi yane?

bence değiştir hürreme alışmış gözüm öyle arıyorum seni bence avatarlarınızı değiştirmeyin hatta insan benimsiyooo:34:

:22::22::22::22::22::22::22::22:

bak görüyong demii bi ben değilim yanii....sen bilirsin bacımmm dikenli kaplerinlle saana mutluluklar:19:

esraya gidemde millet kadın görssün ayyolll:):35:

heeeeeeee kıs walla yane seni görsünlerde nutukları tutulsun ayol .{aşk olsun sana neden vuruyonki .Sağol şekerim dikenli kalplerimizle mutlu olalım.}esinlikle nispet yapmıyorum yanlış anlama üzülürüm bak:43:

tmm şekerim senin için değiştiriyorum dolunayım cnm benim eskisi gibi hürrem olayım yane{ HÜRREM SULTAN}:21::21::21:

iyiyim allahaa şükürr seraycımmm sen nasılsınn belin ağrıyormuş geçmiş olsun bebemmmmm ....

amin cnmmmm aminnn

he yaaa niekine acep cuma günü mekik aletiyle mekik çekmiştim ondanmı diom ama bugün başladı...2 gün sonra gösterirmi kendini bilmiomki...bel ağrısı dışında iyiyim işte..ne kadar çene yapmısınız kısss okudum anca bitirdim:D:D

sugibi yemi katılsam esrayla izdivaça mı yoksa hande ataizinemi??:35:

esraya katıl olmadı sana biz koca buluruz :60::60:

ablan kurban olsun kıssssss ne günü ayol yok cnm kociş gelmişti yemeğe ondan kapatmıştım yarın var sabahtan kahvaltı günü adım gezentiye çıktı ayol çokmu geziyom ne:52::52::52:

gez kıs gezz ne güselll bi ev hanımlığına terfi edimm bende durmucam evde :)))

beğendim kuzu ama biz sana hürrem sultanla alıştık...;)

:16:bende seni seviyomm moodummm:3:
istinasız her kavgamızda ben özür diledim,ben yavşadım sarıldım öptüm kokladım..
karı kocayız biz dedim küslük olmaz..zaten haftada kaç saat görüyodumki onu..
oysa bal gibi...küsmeliymişim..nasıl kırdığını anlamalıymış...
neyse artık geçti gitti..bu hafta evi terkedecek kısmetse..pılını pırtını al dedim.
yok şunu almaya geldim bunu unuttum deme ,almam içeri dedim..
gayet sakin konuştum..okadar sakindimki sanırım yaa çok korktu renk vermemeye çalıştı
yada herzamanki Dolunay sarılır barışırız zannediyor..neyse
annesinin evinde 2aylık gelin var..artık gelinlerinin yeni mobilyalarında yatar kalkar..
yazık oz kıza 3adamla yaşıyacak..bide kaynana...
:4:

nazooooo
esrayaa katılcammmm benn ama gülmektennn:9:

düşünsenize çıkıyomuşum oraya koca arıyom ben nefes alsın yeter falan:60:
döşü gıllı istiyomm :60: :60:
ama kabak gibi olmaycak kafası saçı olacak:60:

döşü kıllımı :D:D::D bide bebek yapanından iste kısss onuda belirt ;)

canım benim de yumurta akı gibiydi aralarda da beyazlıklar vardı ama şimdi su gibi oldu akıntı bende anlamadım

göğüsler de regle 2 gün kala acımaya başladı ama regl ağrısı gibi hiç değil sadece uç kısımları acıyo diğer yerleri normal acı yok

inşallah sende bende güzel haberler verelim nazım senin de bat 30 şubatmış hadi az kaldı

30 şubatmııı:9::9::9: ikiniz birden hamiş kalırsınız inşallahhhhhhhhhhh 29 çeken ay için 30 şubat bat yaptınız ya :34:

offfff yatıyorum kalkıyorum geçmiyo bu bulantı yaaaa. üstelik işyerindeyim allahtan kimse yok. bugünde kocişimin doğum günü hediye bile alamdım ona. totomu kaldıracak halim yokk

kraker falan atıştırsan faydası olmuomu canımm?en güzel hediyeyi verdin eşine daha ne isticek alma boşver ...koy kenara bebişe bişiler alırsın onunlada;)

amin cnm alllah ayırmasın sevenleri taglım nassın?:34:
iyim tatlım amin cnmm

iyiyim haftasonu gezmeyle geçti hep... biraz sonrada eşim gelecek markete pazara gidicez hava yağmurlu gezermiyiz bilmiyorum sen neler yapıyorsun görüşmeyeli

kız şubat 30çemezkiiii :9:
ay bende dün gezmeye gittik kocişle gece 11.30 da geldik we yattık aşşa:9:
bende gidicektim pazara kocişi yolladım marketten alıp getirsin burasıda kötü hawaa felakett :30:

Back
X