Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doğru sölüon şekerim sağolasın cnm güzel şeyler yazmışsın

bende bendeeeeeeee hamiş kalayım bırakıcam saracım sözzz

sigara bırakıldıktan sonra etkisi vucuttan 2-3 yılda geçer organlar kendini anca yeniler yani siz hamiş kaldıktan sonra bırakırsanız bi anlamı olmaz

bebiş yine alacağını alır kanımca

Kızlar fırında tavuk yapıcam değişik tarifi olan varmı acaba?

ben göğüsten rulo sarma yapıyorum garnitürlü üzerine de beşamel sos ya da kaşar peyniri koyuyorum hoop fırına muhteşem oluyoo

ohhhhhhhhhhhh ne güzel miss eline sağlık cnm ben çıkıom oğluşlar gelicek pilavı yapayım yarın grşrüz öptüm

ulen tamam yaa içmicezz bi sigara içek dedik burnumuzdan getirdiniz yaaa...Allah Allah...içiyosak sebebi var kardeşimm

evde yarım şişe şarabım var kavaklıdere yakut..sevgililer gününde kendime almıştım,yarısını içip sarroş olmuştum.naapsam onumu içsem..ya içincede hemen çarpıyo..
bizimkinin üstüne atlarım kesin,neyse içmicem..su içicem onun yerine

Son düzenleme:

kıs ciddi ciddi kabullendimi eşin yaaa..bence inanmıodur sana o..bu kadar ciddi oldugunu sanmıodur..iyi demişin ama

olurrr öle olsun bakemm..walla haklısın bırakılmaz o mis kokulularr...

sağol cnm cvp verdiğin için ewet patesli yapıcam yanına pilav ,salata ve mercimek çorbası var daha ne olsun dimi

yanii yeter tabi cnmm..şimdiden afiyet olsunnn

myhosumm verdiğin bilgiler süper umarım uygulayabilirimm...bide rica etsem beşamel sosu nasıl yapıonn?

brawo cnm çok iyi demişsin wallaaa brawoooo

kızlar fırında tavuk yapıcam değişik tarifi olan varmı acaba?

cnm hürremimm gerçek ismin neydi senin cnmm
ben tawuğu marketlerde satılan tawuk soslarıyla yapıyorum poşette ...mangal sosu yada dağ kekikli sosuyla yapıyorum ....poşetine koy patates we tuwuğu içine de dök o karışımı bi güzel karıştır poşette.. Fırına koy kendi yağıyla bide suda bırakıyo mühteşemmmm tawsiye ederimmmm

güle gülee güzel sultanım:)
şehzadeleiri öp bizim için

ohhhhhhhhhhhh ne güzel miss eline sağlık cnm ben çıkıom oğluşlar gelicek pilavı yapayım yarın grşrüz öptüm

detaylı tarif verde yeni kocama bunlardan yapıyım..ilerde lazm olur:)şimdili kocam ziftin pekini yesin,yedi bitirdi beni..

hahahhahha ya dolunayım sen beni bu gün öldürcennn heee

myhosumm verdiğin bilgiler süper umarım uygulayabilirimm...bide rica etsem beşamel sosu nasıl yapıonn?

hepsinden aynı oranda koyuyorum canım

2 kaşık un 2 kaşık tereyağ 2 bardak süt

miktar arttırdıkça diğerlerini de aynı oranda arttıracaksın canım tam kıvam oluyo

detaylı tarif verde yeni kocama bunlardan yapıyım..ilerde lazm olur:)şimdili kocam ziftin pekini yesin,yedi bitirdi beni..

kasaptan tavuk göğsünü alırken dövdürüp incelltiriceksin canım baya ince olucak

zevkine göre içine bezelye havuç patates mantar domates ne istersen bi karışım yapıcaksın karışımı hafiften tuzlayıp baharatlıycaksın özellikle kekik çok yakışıyo

tavuğun göğsünün üzerine koyup rulo şeklinde sarıcaksın uçlarını kürdanla tutturucaksın fırın tepsisine diziceksin

üzerine beşamel sos yapabilirsin salçalı sos yapabilirsin zevkine göre yaniii

fırınlıycaksın fırından çıkaracağın zaman kaşar peyniri rendesini döküceksin

kaçar peynirleri eriyince çıkarıp afiyetle yeni kocanla yiyceksinn

sonra yeni kocan buna bayılıcak bidaha bidaha istiycek

unu yağda kavurup üzerine sütümü ekliyoz pekii...pişirimi nasıll...çok oldum ayy..ama bugün biftek yapcam sos yapım ona eşimin bifteğini öle yapim bari...ben dietteyimde..(

unu yağda kavurup üzerine sütümü ekliyoz pekii...pişirimi nasıll...çok oldum ayy..ama bugün biftek yapcam sos yapım ona eşimin bifteğini öle yapim bari...ben dietteyimde..(

canım tereyanı ve unu kavuruyosun iyice kavruldukran sonra sütü ekliyosun hafif hafif çırpma teliyle çırpıyosun ki topaklanmasın

koyu muhallebi kıvamına gelince de pişmiş sayılır tuzunu ayarlarsın bifteğin üzerine koyup fırınlarsan şahane olur

çok saol canımmm ilk defa denicemmm inşallah güsel olur yani kocişim beğenir Güzel olacağından eminim severim çünkü beşamel sosunu ayyy akşam olsunda evime gidim yapim bi an öncee

Anammm başak geldi gördünüzmü yanlışmı görüom yoksaaa

Son düzenleme:
günaydın kızlarr:)nasılsınız:)

yaa bu başak ne deli bi kız yaa:)biz burda derdimizi anlatıyoruz o ben buraya döndüm diye seviniyo
elimden bi kaza çıkçaaak yaa oyyyyyyyy bitanemm o benim yaaa

dolunayım ne çok mesaj yazmşın bugün parmakalrına sağlık

benm bügün izin gününm şu an biraz işim var birasdan gelirimmmmmmmm

dün baya bi konuştuktan sonra biraz sırıtmaya başladı,ne gülüyosun dedim..
gülmüyorum diyor..yakında şaka yapmadığımı anlayıca gözüde seğirmeye başlar ohh ohhh
daha yeni başlıyooo dolunayla cehennem saatleri

yeni kocama bi tabak yeter ikincisi yatak odamızdaaaaaa:26:

bebekte bebek bebekte bebekkk..
ahanda dolunay bacınızın kayışı koptuu

harbi koptu senin kayış varya bence ciddiye almıo seni öle gülüosa kesin bişe yapamayacağını düşünüo..görürsün bak

dolunayım ne çok mesaj yazmşın bugün parmakalrına sağlık

benm bügün izin gününm şu an biraz işim var birasdan gelirimmmmmmmm

saatime 1 dolar verecen diye burda mesaii yapıyommmm aloooo...8dolar borcun var bana:)

bak gelen bacılar seni soruyoo gitmesinler diye dil döküyoomm heeejabuk gelllll

Anammm başak geldi gördünüzmü yanlışmı görüom yoksaaa

annesinin kuzusuuuuuuuuuuuu evdeyim bugün ama biraz işim var tatlımmmmmmmmmmmmmm can atıyorum siz burdaykennnnnn sohbet etmeyeeeeeeeeeee

maatteessüfffffffffffffffff kiiii çıkıyorum ama sizin mesai bitmeden gelmeyi umud ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…