Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Karılar ben biraz börülceye çıkıyorum. Birasdan gelirim.

Ay börülce sebzesinin bilem bi tadı var. Börülceye hakaret etmeyim şimdik. Sözüm geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım baktım seni eklemişim hatta senin arkadaş listenede baktım senin listendede görünüyorum neden göremiyorsun acaba

aYYYYYYYY BEN seksen saattir börülcede oturuyorum anca bu kadar mı konştunuz:53:

kimsecikler yoktuki herkesler yeni yeni dökülmeye başladı
sende börülceni bırakıp gelemedin sohbetine doyum olamadın heralde:19:

Son düzenleme:
kızlar malesef ben çıkıyorum,benim herif dütdürüdüüüüt dedi bilem:24:
nazoşcum gördüm canım bu arada

kimsecikler yoktuki herkesler yeni yeni dökülmeye başladı
sende börülceni bırakıp gelemedin sohbetine doyum olamadın heralde:19:

böööööööğğğğğğ tek kelime bile etmedim valla kendisiyle. misafirin kızının saçını düzleştirdim rica etti. saçları bayağı uzundu.
ondan gören görümcemin kızı da istedii onkları yaptım geldim:32::32::32:birazdan çıkıcaz zati bugün topik sessizzzzz

böööööööğğğğğğ tek kelime bile etmedim valla kendisiyle. misafirin kızının saçını düzleştirdim rica etti. saçları bayağı uzundu.
ondan gören görümcemin kızı da istedii onkları yaptım geldim:32::32::32:birazdan çıkıcaz zati bugün topik sessizzzzz

evet sessiz nedense
mood da başka topiklerde fink atıyo yakaladım:4: bak daha buraya gelip bi ce bile demedi

Son düzenleme:
bende buradayım ama yazacak halim yok kızlarr. ben çıkıyorum uyuyup dinleneyim bari. öptümm sizleri

evet sessiz nedense
mood da başka topiklerde fink atıyo yakaladım:4: bak daha buraya gelip bi ce bile demedi
evet o moodu bi bulsam zaten biliyorum ona ne yapacağımı o hep böyle yapıyo
bende buradayım ama yazacak halim yok kızlarr. ben çıkıyorum uyuyup dinleneyim bari. öptümm sizleri

kız bu hamişler hep mi bööle oluyoooo

evet ya merak ediyorum nasıl bir duygu acaba. sen neler yaşamştın az çok bilirsi

bende tek değişiklik göğüslerimin acımasıydı onun dışında bi bulantı bi aşerme olmadı hiç hamilemiyim neyim anlamadım anlamadanda gitti zaten ... tabi eşimin aşermesini saymazsak habire canın şunu istiyomu bunu istiyomu diye soruyordu:1:

Back
X