- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
oyy kuzum yaa..inşalllah hamişsindir tatlım..ikilemde kalmak çok zordur bilirim..
hamile kalmışsın ama bir ihtimalde olsa kendiliğinden düşükle sonuçlanmış olabilir,
ama gönlümüz geç döllenme olmasından yana..başka bir doktora gitsene hayatım...
psilojim gayet iyi
konuştuk akşam bizimkiyle..konuşacak bişey yok dedi...merak etme dedim bişeyleri kurtarma konuşması değil,mal mülk nasıl paylaşcaz onları konuşalım dedim bide evi şu dakika terkedersen sevinirim dedim 3-5gün istedi,eyvallah dedim..
sanki benim kararlılığımı görünce siniri bozuldu,saçma sapan espri yaptı,komik değilsin dedim yine devam etti..neyse kızlar
güzel bir kadınım,işimde gücümde yerinde,böylesine katlanacak kadar aptal olmadığımı söylemek istiyorum..
Allah nasip edersede asla evliliğe kapılarımı kapatmam..
ben daha evlilik yaşamadım ki..inşallah benim gibi evlilk içinde ukte kalan hayırlı biriyle rastlaşırım ve ilk aydan bebek yaparız:)
ohh beee amma konuştum..![]()
pes yaaa garip gerçekten...hakkında böle hayırlıymış..üzülmemene sevindimmm...bu kadar neşeli biri hayat dolu biri daha güzel bi hayatı hak ediyo zaten

dişim ağrıyo ama ben bu doktoru değişecem
nasılsın hürremim kızkardeşine çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah yakınd yne hamile klır ve bu sefer kucağına almayı nasip eder Rabbim
günaydın seraycım nasılsın
iyiyim canımmm bugün acaip bi bel ağrım var oturdugum koltuktan zor kalkıomm yaaa...nerden cıktı şimdi buu

sağol canım,naapalım mukkederat!! oh be söyleyebildim
boşver saracım,bizim gibilerin kıymetini bilen elbet bilen birileri çıkar..
çıkmasada katılırım esrayla izdivaçmıydı neydi ona:)hepiniz islersiniz beni![]()
![]()
Allah canını almasın seninnn

bulanıyor kıs ama napim mecbur eşim yemek yapmayı bilmiyor ama yardım ediyor sağolsun
nikolay,
sara_28,
MyHoS
_DoLuNaY,
seray0307
GÜNAYDIN CANLARIM NASILSINIZ BUGÜN?![]()
günaydın yeşilimmmmm....belim çok ağrıo benim onun dısında iiyimm..sen nasılsınnn bebişimiz nasılll...
tatlım adam geri adım atmıyor,bu bile verdiğim kararın ne kadar yerinde ve geç kalınmış olduğunu gösteriyor.
sanki dolunayın göbeği onunla kesildi..bi havalar bi havalar..ayrılsak bile benden herşey için özür dilemesini bekliyor olacağım..
saracım çok şükür babam iyi ve benim için bundan daha büyük bir güç kaynağı olamaz..
şuanda onu sallamıyomuş gibi görünmek adına yazmıyorum,gerçekten sallamıyorum..
haa evet elbette çok emek harcadım onunda bi şeyi var içimde ama napalım,güzel seviyeli
bir alilem olsun istiyorum ee bu herif başımdayken yapamam bunları...
eski kocayı götürene yenisini veriyolarmış ondan yani bu sevinç:)