Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

KIZLAR CANIM KAHVEYLE SİGARA İSTEDİ GELİN İÇEK BERABER DOLUNAY SERAY SİZDE İÇİYODUNUZ DİMİ KISSSSSSS HADE BEKLİYOM :ssz::68:

sigara gibi güzel alışkanlıklarım yok benim :20::20::20::20: ama şu anda sütlü gayfee içiyoomm ondan bişi olmaz günde 1 tane:1:

ee kıllı adamdan kıllı bebek olur zati:)ayyyy yok yaa bebeklerden de soğudum şuan:1:

serayımmm evlendirme hizmetleri .com gibisin hayatım:)
istanbuldayım canım,istanbul dışı gelin gidemem bak baştan diyim:34:
bide eş adayımın spremiyogram testini görmem lazım..:60: :60: :60: :60:

ayyy koptumm:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm:52:

gel kuzum gel senide beklerim içeriz hep beraber [kıs mood sen niye kabul etmedin aşk olsun benim gibi sultanı bakiyim :19:]

eee er gün gün gebap eeer gün gebapp yenmez be bacım:)

test konusunda ciddiyim,bundan sonra evlenmeye kalkarsam önce bu testten geçecek eş adayım:)

niye ayrılmak istiyosun aşkımm?
üzgünüm 40milyonun altındasın..

:60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: tabi yenmez canımm...şırdan yersin bigün bi gün mantı bigün vs vs gider işte:P geçsin testten bakalımm ay ne komik olur yaa...nasıl dicen kıss spermiyogramına baktıralım :1::1::1:

ayy bende winston kırmızı içiyorum gülümmm bende bayılırım kahweyee hadii bi şekerli kahwe yapta geliimmmm gülümmm gerçi şuanda burn we sigara içiyorum ama kahweye hayır diyememmmm:52:

bende winston lıght içiommm ayyyy herkes içici sanırım burda :1::1::ssz::ssz::ssz:

sigara gibi güzel alışkanlıklarım yok benim :20::20::20::20: Ama şu anda sütlü gayfee içiyoomm ondan bişi olmaz günde 1 tane:1:

ayyy koptumm:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

aferin sana cnm benim bizim gibi güzel alışkanlığı boşver ne güzel içmiyosun keşke bırakabilsem ama olmuyo:50:

gel kuzum gel senide beklerim içeriz hep beraber [kıs mood sen niye kabul etmedin aşk olsun benim gibi sultanı bakiyim :19:]

gülümmm ettim tabiikide neden kabul etmimmm arkadaşımmmm hürrem sultansız olurmu hiççç:16:

Kızlarr akşama etli nohut we pilaw yapıcamm sizler ne yapmayı düşünüyorsunuzzz
ay nohutu we eti haşladım bi yapmak kaldı hiçde yapasım yok wallaa puff:50:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: tabi yenmez canımm...şırdan yersin bigün bi gün mantı bigün vs vs gider işte:P geçsin testten bakalımm ay ne komik olur yaa...nasıl dicen kıss spermiyogramına baktıralım :1::1::1:

bende winston lıght içiommm ayyyy herkes içici sanırım burda :1::1::ssz::ssz::ssz:

valla seraycımm işinize gelirse:)testi getir kızı götür:):60: :60:

gülümmm ettim tabiikide neden kabul etmimmm arkadaşımmmm hürrem sultansız olurmu hiççç:16:

sonradan gördüm kuzum kusura bakma yaaaa tşşkür ettim cnm .aynen walla banada çok zor geliyo yemek yapmak kıs üffffffffffffffff amannnnnnnnn :19:heç canım istemeyo :50:

ne kalmış kısss yapmışsın zati...biftek yapcam ben..dietteyimde malumm kocişimede pilav yaparım yanına..salata da yaptımmı tmmdırr...

ohh ohhh..akşama yemek yapmıcam:)yapcam kendime bi hamburger,yeter bana,
bıktım pilav çorba salata yemek yapmaktan,yaptıkta yaranabildik sanki..

mutfağıda bi dağıtmış h.sonu...ıyyy... evi terket de temizliyim dedim,sen evdeyken içimden temizlik yapmak gelmiyor
dedim iyi demişim dimiiiiiiieee??

patatesli falanmı yapcan sultanım..

uyar kuzucummm ;) araştırmalara başlayim ben hemenn :1::1:seni adanaya kazandırmam lazımm :9::9::9:

adanadan istanbula içgüveysi alırık kız: valla gelemem oralara anamdan babamdan uzak duramam..
zaten yeni yeğenim doğduu..eykeğimmm benimmm...teyzesini göndeymezz oyalaraaa:)
dün ilk bıcı bıcısını yaptık tam sıpaaa yaa suyu çok sevdi kurban olurum onaaaaaaaaaa:emir_bebek::nazar:

aferin sana cnm benim bizim gibi güzel alışkanlığı boşver ne güzel içmiyosun keşke bırakabilsem ama olmuyo:50:

hiç içmedim bu güne kadar özenmedim de leş gibi kokan bişey ne kadar güzel ve vazgeçilmez olabilir kii

kocam içiyodum çıkmaya başladığımız ilk gün bıraktırdım şimdi bana dua ediyoo

yazık çoluk çocuğun var kötü örnek olma hem cebine hem bünyene zarar

onu yicene süt iç ceviz yee sigaradan pahalıdır totalde belki ama faydası vardır hiç değilse

ben haybeden verilen paralara çok acırım ama kendim için faydalıysa yüzbinler harcarım umrumda olmaz

sağlığınızı kıymetini bilin onu böyle harcamayın kızlar hem bebiş olmamasında da büyük payı var bu meretin

Back
X