Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Napıyon nasılsın özledim seniii:17:

bende seni özledim kuzum gel öpem bi:38:
dün misafirim vardı giremedım gecede bırazcık durdum cıktım bugunde kocışle bana alısvers yaptık babamda dedi 2 gün sonra sıgmayan cöpe gidecek yapmasaydın dedi:17::17::17::17::17::17: o bile gecıktıgını biliyo anam sağ olsun:17::17: sen nasılsın canım neler yaptınn ılalarını ıcıyonmu

saol canım bende iyiyim. yani iyi sayılırım miğdem acıkın kötü yine. ama geçecek inşallahhh

ayy kuzum darısı bizlerın basına olsun:16::16::16: bebgım olsada yeterkıı ohh o beım burnumdan getrr ben kocısın:9::9:

bende seni özledim kuzum gel öpem bi:38:
dün misafirim vardı giremedım gecede bırazcık durdum cıktım bugunde kocışle bana alısvers yaptık babamda dedi 2 gün sonra sıgmayan cöpe gidecek yapmasaydın dedi:17::17::17::17::17::17: o bile gecıktıgını biliyo anam sağ olsun:17::17: sen nasılsın canım neler yaptınn ılalarını ıcıyonmu
Aaa gerçekten mi baban öyle mi dediiiii:9:
Ohh iyi yapmışsın canım alışverişi bende yaptım hastaneye gittiğim gün çıkışta hemen çarşıya indim:)
Kullanıyorum canım inş şifa olur
bu mantarla enfeksiyon gebe kalmaya engelmiş kız sen duydun muydu

selam kızlar nasılsınız? belinaysu hala gelmedimi kırmızılar? bu işte bir iş var ;) idrar testini yinelesen çıkarmı acaba???

Ohh iyi yapmışsın canım alışverişi bende yaptım hastaneye gittiğim gün çıkışta hemen çarşıya indim:)

evet öyle dedi cok utandım :17::17::17::17::17:

canım inş şifa olur bacım bendede vardı fitille ilac kullandım gectımı bılmıyom duydum ama mantarı olanda gebe kalabılıyo kis olanlar kafana takma canımm nasıpte oldukdan sonra:49::49::49: bpyle olursun inş

cnmmmm mantarı bilmem ama ben enfeksiyon için fitil kullanıyodum o ara hamile kaldım... sanırım engel diil,ama mantarı bilemiyorumm:18::18:

:52::52::52: iyi akşamlar hanımlar nasılsınız güzel haberler varmı?
benim bahar temizliği bitti darısı başlarınıza :10::10::10::10:

evet öyle dedi cok utandım :17::17::17::17::17:

canım inş şifa olur bacım bendede vardı fitille ilac kullandım gectımı bılmıyom duydum ama mantarı olanda gebe kalabılıyo kis olanlar kafana takma canımm nasıpte oldukdan sonra:49::49::49: bpyle olursun inş
Amann annen söylemiş demekkii:1:
Kız ne bilem hayırlısı amann bende geçen yazda vardı fitil kullandım geçti
Şimdi gene gelmiş yine fitil kullancem
SEN TESti ne zaman yaptıracaksın canım kan testini

selam kızlar nasılsınız? belinaysu hala gelmedimi kırmızılar? bu işte bir iş var ;) idrar testini yinelesen çıkarmı acaba???

slm :3::3::3::3: kuzum halan gelmedı beklemedeyım göbegım altı falan agrıyo bugun yarın idrar testı alcam bakalımm salıda kan vercem inş bebgım benledir:emir_bebek:

slm :3::3::3::3: kuzum halan gelmedı beklemedeyım göbegım altı falan agrıyo bugun yarın idrar testı alcam bakalımm salıda kan vercem inş bebgım benledir:emir_bebek:
idrar rengin nsl canım? koyulaştımı? inşallah geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır bebişin suan ordadır....

günaydın kıslarrr ..mutlu pazarlar :3:

sewinçcim gelmişsin ama yakalayamadım seni neyse gelince bolbol görüşürüz yine :24: sende çok yorma kendini hasta olursun sonra :20:özletme kendini gülümmm

başakcımmmmm çok mutlusun biliyorum allah bozmasın kocişinde yanında ohhhhh kaynanada çatlamış durumda:52::52:
ama bizi de ihmal etme gelsen birascıkın yine topiğine olmassmııı:16:
özledimm seniiii:16:

erenayydan hala hbr yok sanırım yaa iyice koptu bizden bilgisi olan warmı acabaaa:44:
erenayyyyyyyyy gülümmm hadi bi cööö yap bizeeee merak ediyorumm cidden hadi gellll:16:

evet canım geldim yine karşılaşamadık
kısmet karşılaşırız inşallah
işler bitti ama bende bittim:37::37::37:

Back
X