Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız belinay kötü bişi mi dedim neden cvp vermiosn cnaım benim biliorum çok kötü bi zamandayızzz heycan şüphe kuşku üzüntü korku sevinç hepsi bir arada yaşıoruz şuanda ama sen kendinden eminsen hamişsindir ben hala öle hissediom herşeye rağmen

sewiçcim merhaba canım sen nasılsın ?:29:

iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl?

kız evli bebeği 6 aylık oldu nerdeyse de o ilk kanda öğrenmiş dedim ozaman sen bu testi yapmadın bide şöle bişi sölediler ben ilk duydum denim bakalım idrar yapıp bi kaba limon sıkıcakmışız 5-6 damla kadar karıştır bekle sümük gibi zıvık zıvık olursa oda hamilelik gösteriomuş bu denenmiş

kızım git yaaa koca karııııııııııııı

yah silik umut veriomu bilemedim ki ah görümce saçını başını yolcam yaaa nasıl moralim düştü belinaycım merak etme erken gebelik diye bişi varmış belki biz ona denk geldik bekleyelim bazı insanlar 1 ay bekliolar belli mi olur

o görümcen bişi bilmiyor :63: olmasa silik çıkmaz hadi test bozuk dedik hepsimi bozuk bu testin :63:

kankaaa acaba bide şölemi yapsak şekerle çiknotlamı kandırsakkk belki gösterir kendini he ne dersin

:60: :60: he yapak

kız belinay kötü bişi mi dedim neden cvp vermiosn cnaım benim biliorum çok kötü bi zamandayızzz heycan şüphe kuşku üzüntü korku sevinç hepsi bir arada yaşıoruz şuanda ama sen kendinden eminsen hamişsindir ben hala öle hissediom herşeye rağmen

bence ikinizde hamişsiniz kızımmmmmmm :23::23::23::23:

hadisko kaçtı anacım kaynanası gelecekmiş teste bakmaya :9::9::9:

töbe töbe

kan testinde de kesinleşir inşallah yaaa :26::26:
ayyyy kaynanası teste mi bakacakmışşş:9::9: Allahımmm herkes merakta desene hadiskolardaa:1:

di mi tatlim, sirayla.. önce bekleyenlerin güzel ahberlerini alalim, sonra snein bekleme süren bitince de senin.. tabiki hayirlisiyla..

dumancimmm hosgeldin kuzum...
biraz geç olacak ama hoşbuldummm :))

emin olamadım görümcem geldi yenge yok ya negatif bu dedi nasıl ya dedim arkadaşlar silik çıkmış hamile olduklarını öğrenmiş nasıl oluo peki dedim bilmiom valla dedi eşim dioki o hiç yapmadından bilmio ha dio o tam kırmızı çıkçak die düşünüo kesin dio bakalım inş moralim bozuldu kız silik pembesi azcık görünüo
canım yüklesen aslında şu testi bi baksak..gerçi ben şimdiye kadar hiç net 2.çizgiyi görmedim böyle güneş ışığında zar zor seçiliyodu ve hamile oluyodum...değerin düşükse idrarda çok silik çıkar...
kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm:14::14::14::14:

regen hadısko sız ne yaptınız kılar:43::43:
canım yaa kanda çıkması lazım ama 1 hafta oldu,ne kadar geç döllenme olsada bu kadar gecikmeye çıkması lazımdı yaa..kafam çok karıştı sen artık bi dr a git tatlım bak için rahat olsun...

ayyyy kaynanası teste mi bakacakmışşş:9::9: Allahımmm herkes merakta desene hadiskolardaa:1:

biraz geç olacak ama hoşbuldummm :))

canım yüklesen aslında şu testi bi baksak..gerçi ben şimdiye kadar hiç net 2.çizgiyi görmedim böyle güneş ışığında zar zor seçiliyodu ve hamile oluyodum...değerin düşükse idrarda çok silik çıkar...
canım yaa kanda çıkması lazım ama 1 hafta oldu,ne kadar geç döllenme olsada bu kadar gecikmeye çıkması lazımdı yaa..kafam çok karıştı sen artık bi dr a git tatlım bak için rahat olsun...

kaynana anlamam ben dedi görümce baktı -- attım kızz görümce öle diyince sinirlendim attım yarın kan tahlilinde çıkar varsa biişler ben kalpten gidiodum sen ne diyosun yah baktı görümce bakar bakmaz yok dedi çıkmamış dedi dedim nasıl görmüomuusn eşim bile görüom diooo aşkım sen ona ne bakıon anlamıo manyak dedi bacısına hahaha o öle diyince dünya benim oldu sanki kendime geldim ayh ne kötüyüm ben kız kötü gelin hıh:56:ben bunları çiğ çiğ yerim

kaynana anlamam ben dedi görümce baktı -- attım kızz görümce öle diyince sinirlendim attım yarın kan tahlilinde çıkar varsa biişler ben kalpten gidiodum sen ne diyosun yah baktı görümce bakar bakmaz yok dedi çıkmamış dedi dedim nasıl görmüomuusn eşim bile görüom diooo aşkım sen ona ne bakıon anlamıo manyak dedi bacısına hahaha o öle diyince dünya benim oldu sanki kendime geldim ayh ne kötüyüm ben kız kötü gelin hıh:56:ben bunları çiğ çiğ yerim

sıkma canını kan testini alınca yüzüne fırlatırsın :21::21::21::21::21::21::21:

hadisko ne yaptın kızzzzzzzzzzzz :18::18::18::18:

kız napım komşuya gidicez dedim burda kim var kim yok eşim dio kız yazan varmı bak hele anam adam buraya geçmmei istemezken bende meraklı oldu heheheh yarına herşey belli olcak belinaysuya çook şaşırdım idrarda silik çıkan kanda nasıl çıkmaz bence o bi doktora baktırsın ultrosonla gizlenmiştir fallik

içi fesattır onun görmek istememiştir o çizgiyi:60::60: kız valla benim çizgilere büyüteçle baksan zor görürdün yinede hamile çıkıyodum... ama orda silik çıkıyosa kanda da mutlaka 40-50 lerde bi değer çıkması lazım..yarın kaçta alıcan sonucu? inşallah vardırr...

kız napım komşuya gidicez dedim burda kim var kim yok eşim dio kız yazan varmı bak hele anam adam buraya geçmmei istemezken bende meraklı oldu heheheh yarına herşey belli olcak belinaysuya çook şaşırdım idrarda silik çıkan kanda nasıl çıkmaz bence o bi doktora baktırsın ultrosonla gizlenmiştir fallik

bak bak tam adanalı olmuş fallik felan :9::9::9::9::9::9:

içi fesattır onun görmek istememiştir o çizgiyi:60::60: kız valla benim çizgilere büyüteçle baksan zor görürdün yinede hamile çıkıyodum... ama orda silik çıkıyosa kanda da mutlaka 40-50 lerde bi değer çıkması lazım..yarın kaçta alıcan sonucu? inşallah vardırr...

sonucu çarşamba alıcammmm canım dualarınzı esirgemeyin

kizlar merhabaaaa noluyo burda yaaa anlatin bi bana accik ozet gecin hadi...nasilsiniz bakalim

Back
X