Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ben çıkıyorum uyuyayım bari keyfim yok:31:
tamam bebişim bende erken yatarım zaten bugün sabah 7:15te uyanmıştım erken gelir uykum nasılsa bugün benimde :34: vardı hattada yeni kaçtı sayılır bulantım biraz geçince neysem iyi uykular bebişim beniiim bozma moralini yaa noolduğunu anlatsaydın ya bii neysem koccamaan öpüyorum bebişim seni yaa dikkat et sende kendine hoşçakaaal :3::3:
kasitli derken kötü anlamda demedim canim.. hani bilmiyorsun henüz bebis var mi yok mu.. bu durumda zaten doga korur onu, ama hamis oldugunu ögrendikten sonra dikkat etmen lazim tabiki.. hem o ne kadar küsük olursa olsun, düsündügümpüz kadar savunmasiz degil.. kac kisi biliyorum, düsük olsun diye aspirini kutusuyla yutan ama yine de doguran :31::31::31:
Neeeeeeeey hatta hööönk :53::53: aspirinle bebişi düşürmeye çalışanlarmııı ay kusura bakmada ne gerzek insanlarmış öyle onlar yaa :30::30::20:biz bebişimiz olun diye neler yapıyos millete bak yaa :57::41: bide kan sulandırır aspirin düşük olsada kan kaybından falan gitseler ya noolcak ondan geçtim miğdeyede zarar ay sinir oldum bak yaaa :47::47:
hı orası tabi öyle canım hamiş olduğumu bilsem dururmuyum hiiç kıyarmıyım bebişime hiiç :19::19: korurum ben onu yeterki o hevesli olmasın beni bırakmayaa :16::16::16:

arada bi hepimize böyle oluyo canim yeterki kendini cok yipratma olur mu.. annen icin gözlerini kapatacak degilsin ya.. elinden geliyorsa yardim da edersin, hic bir sey yapamiyorsan onun icin dua edersin.. dra da git tabi ögren bi durum nedir, bize de haber ver ama merakta koyma :54:

yarın esım ızın alamsa ben tek gıdecem gelır gelmez yazrım ama hamıle oldugumu sanmıyorum ne olursa olsun cıkarrdı kanda gec dollenmede olsa

kızlar elım tıtrıyo yazamıyorum o kadar bunaldı hersey ustume gelıyooo sırf bebk degıll mesela annem sureklı sıkıntıda ona cok zuluyrm sureklı aklımda suan reglmın gelmemsı boguluyorumm yarın gıdecem doktra:14::14::14::14:
annen hastamı :( geçmiş olsun öyleyse.... herkesin böyle zor dönemleri oluyo canım ama mutlaka geçiyo güzel günler yakındır...sen dik durmaya çalış,içinden geliyosa ağla ama kendini bunalıma sokma olurmu..

bengisu geçmiş olsun tatlım..

ben çıkıyorum kızlar, moralim bozuldu benimde nedense hüzünlendim..iyi geceler...

tamam bebişim bende erken yatarım zaten bugün sabah 7:15te uyanmıştım erken gelir uykum nasılsa bugün benimde :34: vardı hattada yeni kaçtı sayılır bulantım biraz geçince neysem iyi uykular bebişim beniiim bozma moralini yaa noolduğunu anlatsaydın ya bii neysem koccamaan öpüyorum bebişim seni yaa dikkat et sende kendine hoşçakaaal :3::3:

Neeeeeeeey hatta hööönk :53::53: aspirinle bebişi düşürmeye çalışanlarmııı ay kusura bakmada ne gerzek insanlarmış öyle onlar yaa :30::30::20:biz bebişimiz olun diye neler yapıyos millete bak yaa :57::41: bide kan sulandırır aspirin düşük olsada kan kaybından falan gitseler ya noolcak ondan geçtim miğdeyede zarar ay sinir oldum bak yaaa :47::47:
hı orası tabi öyle canım hamiş olduğumu bilsem dururmuyum hiiç kıyarmıyım bebişime hiiç :19::19: korurum ben onu yeterki o hevesli olmasın beni bırakmayaa :16::16::16:

evet canim aspirin kan sulandirdigi icin yapan cok... demissin ya kan kaybindan ölür insan diye, ben de bebegimi kanamayla kaybetmistim :14::14::14::14: oooffff of hatirmaldim yine.... hep bunlarin yüzünden :14::14::14::14:

yarın esım ızın alamsa ben tek gıdecem gelır gelmez yazrım ama hamıle oldugumu sanmıyorum ne olursa olsun cıkarrdı kanda gec dollenmede olsa

git tabiki tatlim, en azindan ne oldugnu ögrenirsin..

annen hastamı :( geçmiş olsun öyleyse.... herkesin böyle zor dönemleri oluyo canım ama mutlaka geçiyo güzel günler yakındır...sen dik durmaya çalış,içinden geliyosa ağla ama kendini bunalıma sokma olurmu..

ben çıkıyorum kızlar, moralim bozuldu benimde nedense hüzünlendim..iyi geceler...

iyi geceler canım:16::16::16::16::16: ınsan aglamayınca kendıne gelemıyo kıı :14::14::14:

kızlarrrrrr bugun 2 tane evde test yaptık 2 silik cızgı cıktı eşim kana gt dedı kana gırım 0.1 sonucum hala kırmzıda yok kafayı yiyecemm:14::14::14::14:

regen hadısko sız ne yaptınız kılar:43::43:
neey kandamı düşük çıktıı allah allaah kan değerleri genelde kesin çıkardı yaa acaba idrar testimi yanlış çıktı üzüldüm ama yaa bak şimdiik sendende ne güzel haberler bekliyoduuk sen gelmezse testi bi 3-5 gün daha sonra tekrar yap canım yaa noolur noolmaz belkim geç falan yumurtlamışındır bellimi olur allahın işi :34::16: inşallah bebişin seninledir canım benim yaa üzülmem bebğim yaa belkide stres yaptıysan ondanda gecikmiştir üzülme bebeeeim seen yeterkiii :16::16: inşallah seninledir bebişin :34::21::16:

kızlar elım tıtrıyo yazamıyorum o kadar bunaldı hersey ustume gelıyooo sırf bebk degıll mesela annem sureklı sıkıntıda ona cok zuluyrm sureklı aklımda suan reglmın gelmemsı boguluyorumm yarın gıdecem doktra:14::14::14::14:

sakin ol canım yaa nooldukii anneneee? :53: inşallah kötü bişii yoktur sen üzme kendini yeterkii bencede git bi doktora yarın mutlaka :34:

neyse sevinçcim hadiskodan sonunda gzel haberi aldık ya değdi beklediğimize valla ben kendimi çok ümitlendirmek istemiyom ama kısmet tabi yaa inşallah göbişim bebişimle dolar bundan sonra onun yüzünden şişer inşallah :1::16::34: aah ahhh nerde o günleeer :16::16::8::8:

canım yarından sonra belli olucak inşallah desteğiniz ümitlerimi hiç yitirmeme seebebi oluo

neey kandamı düşük çıktıı allah allaah kan değerleri genelde kesin çıkardı yaa acaba idrar testimi yanlış çıktı üzüldüm ama yaa bak şimdiik sendende ne güzel haberler bekliyoduuk sen gelmezse testi bi 3-5 gün daha sonra tekrar yap canım yaa noolur noolmaz belkim geç falan yumurtlamışındır bellimi olur allahın işi :34::16: inşallah bebişin seninledir canım benim yaa üzülmem bebğim yaa belkide stres yaptıysan ondanda gecikmiştir üzülme bebeeeim seen yeterkiii :16::16: inşallah seninledir bebişin :34::21::16:

canım adetım 4 gun falan gecmıtı yaptım evde sılık cızgı kana gıttık 01 falan hadı dedım gec döllenme bugun ayın 9 oldu 2 tane test yaptık sılık cıktı gene kana gttım gene 0 larda yaa gec dollenme olsa 1 haftayı gectı cıkardı bida kan vermeyecemm moralım bozuluyo:14::14::14::14::14: demekkı sorun var yada ne bılıyım belkı ultrasy:14:onda ne cıkar belkı kanda cıkmıyr olmazmı:44::44::44::44::44::43::43::43::43::43::43:

evet canim aspirin kan sulandirdigi icin yapan cok... demissin ya kan kaybindan ölür insan diye, ben de bebegimi kanamayla kaybetmistim :14::14::14::14: oooffff of hatirmaldim yine.... hep bunlarin yüzünden :14::14::14::14:

git tabiki tatlim, en azindan ne oldugnu ögrenirsin..
dur canım yaa sakin ool iyice ağlama duvarına döndü bu akşam bura yaahuu :20: üzülme canım yaa inşallah başka biissürü bebişlerin olcak onları düşün koca göbekli gezdiğin günleri düşün :16::16:

sağol canım yaa geçti sayılır neyseki bulantım :32::32:

üzülme canım yaa belkim rahim filmi çekinmeyle falan açılır çünkü olanlar oluyo öyle tedaviside basittir sanırım dimi? :26: neyseki oğluşların var canım aslan gibim 2 tane inşallah 3.süde gelir yaa üzülme sen yeterki :34::21:

ay hadiskocuuumm çok sevindim yaa demekki bu aylık ilk hamiş haberini senden aldııık :46::52::52::119: ay gözün aydın canım yaa ne güzel hemen hamiş kalabildin sanırım sen dimii? :26: ay yaaa bende istiyooom :84::14: darısı bizim başımıza inşallah yaa yok canım günüm geçmedi dediydim ya bugün daha 29.günüm 33 günde bi falan adet oluyom diyee daha 4-5 gün var bakalım 14ünde gelmesi lazım en geç 15-16sı gibim gelmezse ozaman yaparım testi :34: bu arada bugün accayip tiner boya kokusuna maruz kaldım miğdem bulandı bi halsizleştim falan bide üşüttüydüm sanırım bi tuhaf oldum anlıycağınız yaa :32::120::25: bencede git hemen yaptır kan testini bhcg değerlerine baktır bakalım :46:

ay canım durun daha emin olamadım yarından sonra belli olucak dua et sende dikkat et lütfen

canım adetım 4 gun falan gecmıtı yaptım evde sılık cızgı kana gıttık 01 falan hadı dedım gec döllenme bugun ayın 9 oldu 2 tane test yaptık sılık cıktı gene kana gttım gene 0 larda yaa gec dollenme olsa 1 haftayı gectı cıkardı bida kan vermeyecemm moralım bozuluyo:14::14::14::14::14: demekkı sorun var yada ne bılıyım belkı ultrasy:14:onda ne cıkar belkı kanda cıkmıyr olmazmı:44::44::44::44::44::43::43::43::43::43::43:

kesinlikle baktır ultrosondaaa bak kesin sonuç alıcaksın canım allahım gönlüne göre versin ve daha fazla bekletmesin kesene bereket keseni görürsün umarım regen ne yaptıki

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bengi merve sizlerde nasılsınız
hoş geldin nilücüğüüüüm eh iyi sayılırız sorma herkes isyanlardaa ağlama duvarına döncek birazdan nerdeyse topik :1::1: kaç kaç kurtar kendini ben düştüm aralarına çıkamıyom şimciiik 60::60:
canım yarından sonra belli olucak inşallah desteğiniz ümitlerimi hiç yitirmeme seebebi oluo
yitirme canım ümidini tabi yaa ben inanıyorumki kesin hamişsin sen içime doğdu ahanda topiğe yazıyom baak :1::1::34:
hmm bayada geçmiş yaahuuu ozaman idrar testlerinde bi sorun var ve stresten gecikti adetin yadaa bi mucize oldu bebişin seninle ama değerler kendini henüz ele vermiyo ama a şıkkı sankim daha yoğunlukta canım yaa sanırım stresten oldu kan pek yanılmıyo çünkü canım :14::14::50:

hoş geldin nilücüğüüüüm eh iyi sayılırız sorma herkes isyanlardaa ağlama duvarına döncek birazdan nerdeyse topik :1::1: kaç kaç kurtar kendini ben düştüm aralarına çıkamıyom şimciiik 60::60:

yitirme canım ümidini tabi yaa ben inanıyorumki kesin hamişsin sen içime doğdu ahanda topiğe yazıyom baak :1::1::34:

hmm bayada geçmiş yaahuuu ozaman idrar testlerinde bi sorun var ve stresten gecikti adetin yadaa bi mucize oldu bebişin seninle ama değerler kendini henüz ele vermiyo ama a şıkkı sankim daha yoğunlukta canım yaa sanırım stresten oldu kan pek yanılmıyo çünkü canım :14::14::50:

ben umudumu kestım zaten bugun kı kandan sonra barı krmızlar gelsede sıkıntısından kurtulsammmmmm:14::14::14::14::14::14:

inşallah canım seninde göbeciğindedirde beraber doğurur beraber büyütürüz topikte :49:

ben umudumu kestım zaten bugun kı kandan sonra barı krmızlar gelsede sıkıntısından kurtulsammmmmm:14::14::14::14::14::14:

kesme canım lütfen bak bizi üzüosun benimde nnet sonuç yok ortada ama napıorum herşey allahtan bu sefer yoksa kesin bidahaki ay yerini bulucaktır üzme bizi ve bugün yat dinle kafanı yarın kalk ultrosonda muayeneye muahakka güsel haberlerini alıcaz bak herkes inanıo hamiş oldumuza sen neden inanmıosun

stresten gelmemiştir canım o yaa :34: bencede eğer bebiş yoksa biran önce gelsin bitsinde adetin hopaa çalışmalara başlaaa :52::52::23::23: bende öyle diyom zaten hamiş diilsem hemen gelsinde bitsin biran önce diyee :1::1::34: sonra izinden döndüğümüzdede çalışmalara yeniden başlarık artıkın :1::46::52::23::23::23: hesapladım dönmeye yakın çankırıdayken falan yada dönüşümüze denk gelir heralde bu arada ay çatlayacam bende meraktan daha 29.günüm ve 33 günde oluyom yarın falan yapsam 4 gün erkenden çıkarmı acep sanmıyom ama yaa bekleyim dimi en iyisi boşa test harcamayım :50::50::44:

ah canım
allah hepinize hayırlı evlatlar
versin
valla bende ağlarım
en iyisi kaçayım
bugün benim oğlanın ve babamın kontrolu vardı
allaha şükür oğlanda bişey yok
ama babam
perşembe günü
kalpten anjıo olacak
2 kere olmuştu zaten
2.sinde stend takılmıştı