Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım çok sevndm tatımmm .. Sağolb itanem anlamaya çalışıyorum duygularımı çok garip dimi. Artık erken yatan hamişleri anlıyorumm erken yatmamız lazıımmışşşş

yok annem olmuyo neden acaba

bende figen e gittim sanırım siyah saçlı tatlı bi kadın çok sevdim. Ayy figeniydi adı ya unuttum ama. Bu lokmanda ne varsa kimse sevmiyor

tabiiki değil ama kuzum ev dağınıkken oturamıyorum ben ya . Annemin yaptığı işide beğenmiyorum. Aslında tabiiki güzel yapıyo ama illa bende el atacam offf

kuzum değerim 3170 çıkmştıı

nazomm geçen sana telefonda yanlış dimişim değerimii

neee 3170 mi maşallahhhhhhhh :53::53::53:
gülüm ikiz diedie ikizin olcak sanırımmmm maşallahhh darısı başımıza :52::52:
bende biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun çok isterdimmmm :31::31:

neee 3170 mi maşallahhhhhhhh :53::53::53:
Gülüm ikiz diedie ikizin olcak sanırımmmm maşallahhh darısı başımıza :52::52:
Bende biri kız biri erkek ikiz çocuğum olsun çok isterdimmmm :31::31:

ayy sorma kuzum yaa eşim hebri almadan önce rüyasında görmüş bab olacağını. Içine doğmuş yanii

şimdi de ikiz olacağı içime doğuyor deyip duruyo nerden çıkardı bilmem

canım bence bir gün bile benim için fazla ben o ay hamile olduğumu hissettim bebeğimin benle olduğunu hastalığıma 3 gün kaa test yaptım ve çıktı bence al bi test yap canım ve inş bize mutlu haberle dönersin.aaaa yazarken akıma ne geldi rüyamda hep hamilelik testi gördüm hepte 2 çizgiydi bu rüyam ya başağa çıktı belkide sana çıkacak.:16:

ayy:38::38::38:

tamam kuzumm uyumak lazım evet süt içiyonmu sen

canım şimdiye kadar içmedim ama artık içmem lazımm. ilk 3 ay bebeiş bizim yediklerimizden beslenmiyomuş. 3 aydan sonra süt ve süt ürünleri, ve omega3 çokkk önemliymişşş canımmm. ben süt içemesemde annecim bana yoğurt mayalıyo onu yiyiyorum napayımm.

selam kızlar şimcik hastaneden aradılar test sonuçlarım çıkmış. çok şükür problem yokkk. bu arada taze hamiş hoşgeldinn napıyon nasıl geçiyo hamilelik

canım gözün aydın bende gecikmelide olsa öğrendim sonunda test sonucumu çok şükür rabbime herşey çok güzelmiş inşallah böyle devam eder hep:16::16::16:

oyyyy kuzummm hamişşş kuzummm :nazar::nazar::nazar: Inşallah sorunsuz rahat bi hamilelik geçirirsin canım benim :29: Bende bugün dra gidecem ikili test için bakalım belki cinsiyetinide öğreniriz..karnım çok hafif çıktı canım ama aynı kilodayım hala :) güzel haberlerini bekliyorum canım dr dan sonra :16::16::16:

inşallah canım allah razı olsun sende sorunsuz bir hamilelik geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınızzz.

Mide bulantıların ne zman başladı

başak seni gördüğüme çok sevindim canım hergün bakıyorum senden haber varmı diye özledim yaaa nasılsın kuzum nasıl gidyor hamişlik :16::16:

canım şimdiye kadar içmedim ama artık içmem lazımm. Ilk 3 ay bebeiş bizim yediklerimizden beslenmiyomuş. 3 aydan sonra süt ve süt ürünleri, ve omega3 çokkk önemliymişşş canımmm. Ben süt içemesemde annecim bana yoğurt mayalıyo onu yiyiyorum napayımm.

kuzum tek sorunum hormonsuz yiyecek bulmaya çalşmak ne yesek hormon var içtiğim sütte bilem bişiler vardır kesin ama napalım köyde yaşamıyoruz ki. Peki tatlım şimdik süt içsek ne olur illa 3 aydansonra mı

başak seni gördüğüme çok sevindim canım hergün bakıyorum senden haber varmı diye özledim yaaa nasılsın kuzum nasıl gidyor hamişlik :16::16:

sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki

kuzum tek sorunum hormonsuz yiyecek bulmaya çalşmak ne yesek hormon var içtiğim sütte bilem bişiler vardır kesin ama napalım köyde yaşamıyoruz ki. Peki tatlım şimdik süt içsek ne olur illa 3 aydansonra mı

canımm sen içebiliyosan iç tabiki. ben pek sevmediğim için içemiyorum. en iyisimi bi inek alalım etinden sütünden faydalınırız :)) ben o yönden şanslıyım köyden geliyo bize süt. ev yoğurdu yeme şansım oluyo en azından

inşallah canım allah razı olsun sende sorunsuz bir hamilelik geçiririrsin ve bebeğini sağlıkla kucağınıza alırsınızzz.

Mide bulantıların ne zman başladı

ayyy kıyamam sana ya üşenmeden hepimize tek tek cevaplar yazıyosun seni seviyorum ben yaaaa :29:
canım benim öyle çok bulantım kusmam olmadı sadece ağzımın tadı hep bozuktu her yemekten sonra hafif bi bulantı oluyor halada oluyor 6. haftada başladı benim devam ediyor bakalım senin varmı bulantı falan ?

canım yaa bi tanem inan bende çok istiyorum senin de hamiş kalmanıı inşallah tatlşımmm dua ediyorumm.. Evet bengicikk karnım çok ağrırken HAMİŞ OLDUĞUMU ÖĞRENDM

KAYNANA ARADI BU ARADA 2 GÜN SONRA.. NUMARAMI MI BULAMAMIŞŞ KAYBETMİŞ BİŞİLER OLMŞ AMA PEK DİNLEMEDİM NE DEDİĞİNİ:35::35::35:

kız sakın kaynana adını ne koyma kız olursa:1::1::1::1::1: bu arad pc gectım ohh be kız basak gtmeden bı goruseydık:33::33::33::33:

sağol canım benim bende çok özledim yaaa size soracaklarım falan var ama hiç fırsat olmuyo.. Kasıklarımda devamlı iğneler oluyo kuzum normalmiki

normal canım batmalar bebiş yerleşiyor çok yorma kendini sen ama yinede ilk 3 ay daha dikkatli ol benimde kasıklarım çok ağrımıştı bisüre telaş yapmana gerek yok yani tatlım:34:

canımm sen içebiliyosan iç tabiki. Ben pek sevmediğim için içemiyorum. En iyisimi bi inek alalım etinden sütünden faydalınırız :)) ben o yönden şanslıyım köyden geliyo bize süt. Ev yoğurdu yeme şansım oluyo en azından
ayy bana da yola kızz kargoya koy sütü
ayyy kıyamam sana ya üşenmeden hepimize tek tek cevaplar yazıyosun seni seviyorum ben yaaaa :29:
Canım benim öyle çok bulantım kusmam olmadı sadece ağzımın tadı hep bozuktu her yemekten sonra hafif bi bulantı oluyor halada oluyor 6. Haftada başladı benim devam ediyor bakalım senin varmı bulantı falan ?

yok tatlım sadece bu ara senin dediğin gibi ağzımın tadı bozuk hiç iştahım yok yemek düşündükte midem kalkıyor ama öğle öğürme falan yok daha çok yeni belkide. Tatlım hepiniz değerlisiniz yazdığınız mesajlarda öyle

kızlarrr işte sipariş yaptığım söz sandığı kutularım yorumlarınızı bekliyorummm:34:

Eklentiler

• $090420121325.webp
    $090420121325.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $090420121326.webp
    $090420121326.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 20
  • $090420121327.webp
    $090420121327.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $090420121328.webp
    $090420121328.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $090420121330.webp
    $090420121330.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $090420121333.webp
    $090420121333.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 24
kız sakın kaynana adını ne koyma kız olursa:1::1::1::1::1: Bu arad pc gectım ohh be kız basak gtmeden bı goruseydık:33::33::33::33:
kızzz cepten niye giriyodun kiiiii kuzumm çıkıcam birazdan . Tatlım hurrr gelirse söylermisin ona özelden msj atcaktım ama mesaj kutusu doluymuş
normal canım batmalar bebiş yerleşiyor çok yorma kendini sen ama yinede ilk 3 ay daha dikkatli ol benimde kasıklarım çok ağrımıştı bisüre telaş yapmana gerek yok yani tatlım:34:

sağol tatlım yaaa seninde olmştu demek batmalar. Bazende hasta olcakmışım gibi ağrılar giriyo normal sanırım. Hayırlısı ile atlatırız inşallahh canım yaa.. Kızlar ben çıkıyım kızmayın bana çok fazla geçmş okudum öptüm siziiiii

Back
X