Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydııııııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar
günaydınnnnnn şekerrrrrrrrr![]()
günaydınnnnnn şekerrrrrrrrr![]()
kız hadiye bugün ne maceralar yaşadın ortalarda yoksun gene bacım :18::18:
kan verdinmi kimlik işini ne yaptın :26::26:
kızlar heyecanlıyım mutluyum şaşkınım
oğlumun alttan iki dişi sallanıyor ne ara büyüdü yaaa
canım benimm çok garip bir duygu bu yaaaa![]()
üfff hadiye hanım yok meydanda sonrada gelir beni göremeyince saçımı başımı yolmaya kalkar
asıl ben yolacam seni
![]()
anammmm süt dişlerimi kız saklatyın onları ne hatıra olur ama :) maşallah kocaman olmuşda dişi bile çıkıyomuşşş maşalllahhhh![]()
aha ben geldim sen kaçtın geldim anam herkese slm
kız hadiye bugün ne maceralar yaşadın ortalarda yoksun gene bacım :18::18:
kan verdinmi kimlik işini ne yaptın :26::26:
canım verdim kan ve idrar testi yaptı doktorum dedi biz ikisinide yapalım bakalım çıkmassa haftaya yine yapıcazzz dedi hadi bakalım çok heycanlıyım kız sevinç meme deki kahverengi halka varya ucu halka başlangıcından meme ucuna kadar bi damar gördğ kocam böle çok belirgin şaşırdım öncedne oluomudu hatırlamıom hala adet sancılarım ara ara gelio bacaklarım ağrıdı kimlik işi için muhtara gitttim resim istedi evrak vericekmiş sonra nufüs müdürlüğüne gitçem yarın bakalım
ayyy evet dumancım yaaa şok felan oldum duygulandımkarmakarışık duydular yaşadım yaa
kız hoşgeldin bugünkü maceralarını alalım
![]()
kızım sen kesin hamilesin
tüm belirtiler var
kız idrara hemen orda bakıp bişi demedilermi
bak bak kocişede memişini göstermiş![]()
anammmm süt dişlerimi kız saklatyın onları ne hatıra olur ama :) maşallah kocaman olmuşda dişi bile çıkıyomuşşş maşalllahhhh![]()