selam tatlım iyi diyelim iyi olsun misali
Kaynanatöre sinirliyim de biraz
sen nasılsın tatlım![]()
iyiyim cnm bende hayırdır noldu neden sinirlendirdi seni naptı?döveyimmi onu hıııııııııııı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam tatlım iyi diyelim iyi olsun misali
Kaynanatöre sinirliyim de biraz
sen nasılsın tatlım![]()
tabiki canım rabbim ol diyince olcak bende inanıyorum ama bana hayaldan daha uzak geliyo artık...bundan sonrada kafama takmak istemiyorum ama yine doktora gitcem klomen tedavisi icin...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...maşallah bebişine başakcım hayırlısıyla saglıklı kucaklamayı nasip etsin allahımRabbim o mucizeyi yaratıyor tatlım. bende kendm için öyle düşünüyordum. kendliğimden tedavisiz hamile kalmamım mümkün olammayacağını düşünürdüm hep.
hala düşündükçe şaşırıyorum doğal yolla hamile kalabilmiş olmak bambaşka bişey. ama aslında şaşırmak doğru değil biliyorum. çünkü Allah'a hiç bi şey zor değil.
tabii ben kendim de o potansiyeli göremediğim için şaşırıyorum . inşallah Rabbim seni de şaşırtsın böyleeeee![]()
iyiyim cnm bende .Hayırdır ne oldu neden iyi olmaya çalışıyon?![]()
iyiyim cnm bende hayırdır noldu neden sinirlendirdi seni naptı?döveyimmi onu hıııııııııııı?![]()
iyim canım ya ben burdadım kımsecıkler olmayınca yatagımı duzeltım geldım![]()
bende gelim bariiii kızz evin hiç boş kalmadı tanıştık tanışalı bende hep bu cuma günleri kayboluo diom kocası izinli herhald die düşündüm![]()
offffff dün misafirim vardı geldi içine ettiüstelik misafirim kendi akrabasıydı o kadın bile memnun olmadı bunu gördüğüne
evet dövebilirsin benim gücüm yetmiyor![]()
başak nasıl hamıle kaldın kız bızede anlatsana ben beceremıyorum![]()
tabiki canım rabbim ol diyince olcak bende inanıyorum ama bana hayaldan daha uzak geliyo artık...bundan sonrada kafama takmak istemiyorum ama yine doktora gitcem klomen tedavisi icin...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...maşallah bebişine başakcım hayırlısıyla saglıklı kucaklamayı nasip etsin allahım
adet oldum canım biraz canım sıkkın ama toparlanırım yarına kırmızıları görünce hep böyle oluyorum![]()
kocısım arada yemek hazrlama aksama yemek dısarda yıyelım dıye![]()
naptı kıss aaaaaaaaaaaaaaa ne ayıp .tmm kuzum hemen döverim sen yeterki iste nasıl arkadaşımı üzermiş hıhhhhhhhhh![]()
kocısım arada yemek hazrlama aksama yemek dısarda yıyelım dıye![]()
naptı kıss aaaaaaaaaaaaaaa ne ayıp .tmm kuzum hemen döverim sen yeterki iste nasıl arkadaşımı üzermiş hıhhhhhhhhh![]()
kendimi yormıcam kısadan kesicem caım çünkü yoruldum ben ilgilenmiorum o ona büyük ceza olur elindekinin değerini bilmiosa bende haketmediği değeri veremicemmmm nasılki düzeldim aramıcam kurana el basarım dicekkk ozaman belki kuran hakkı için affederim yani yatakta basmayı bekeleyemicem isterse gitsin cnaım yanmazzzz ne hali varsa görsün ben bişi kaybetmem aykalarımın üstünde dururum çok şükür ha var ha yok çalışmayan bi erkeği daha fazla tahammül edemem birde yaptığınımı çkicem bakbak
tabiki canım rabbim ol diyince olcak bende inanıyorum ama bana hayaldan daha uzak geliyo artık...bundan sonrada kafama takmak istemiyorum ama yine doktora gitcem klomen tedavisi icin...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...maşallah bebişine başakcım hayırlısıyla saglıklı kucaklamayı nasip etsin allahım
adet oldum canım biraz canım sıkkın ama toparlanırım yarına kırmızıları görünce hep böyle oluyorum![]()
tabiiki annem hemen anlatiyimbiz kaç zamandır yanlış yapıyomuşuz o yüzden olmuyor muş.
bak şimdik 1. kural: bebiş yapma fikrini aklından çıkarıcaksın. hatta" amannn biraz erteleyelim" düşüncesine ciddi ciddi kapılacaksın.
2. kural: harıl harıl çalşma yapmıcaksın. hele gün aşırı aslaaaa.
3. kural: senin canın isteidiğinde veya eşinin canı istediğinde halvet olacak. ve ya eşin sana tecavüz edecek. zorla olacak yani.bebiş düşüncesiyle yapmıcaksın bu işi.
4. kural: ayın 27 günü eşinle kardeş kardeş uyuycaksın
5. kural: eşinle yatağın içine girip o laptopta film izliycek, sende kendi laptopunda kk ya gireceksin.:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
ohhhhh
saçmaladı herzamanki gibi çok cahil dengesiz ve düşüncesiz boş ver canım konuşmaya bile değmez![]()
tabiiki annem hemen anlatiyimbiz kaç zamandır yanlış yapıyomuşuz o yüzden olmuyor muş.
bak şimdik 1. kural: bebiş yapma fikrini aklından çıkarıcaksın. hatta" amannn biraz erteleyelim" düşüncesine ciddi ciddi kapılacaksın.
2. kural: harıl harıl çalşma yapmıcaksın. hele gün aşırı aslaaaa.
3. kural: senin canın isteidiğinde veya eşinin canı istediğinde halvet olacak. ve ya eşin sana tecavüz edecek. zorla olacak yani.bebiş düşüncesiyle yapmıcaksın bu işi.
4. kural: ayın 27 günü eşinle kardeş kardeş uyuycaksın
5. kural: eşinle yatağın içine girip o laptopta film izliycek, sende kendi laptopunda kk ya gireceksin.:101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
hoşgeldin cnm ohhh ne güzel işini bitirdinmi kıs?![]()
selam kızlar nasılsınız...benim kırmızılar tesrif etti test yapmama gerek kalmadı...benim hamile kalmam mucize artık...rabbim hakkımızda hayırlısını versin...![]()
yok canım sadece yatagımı duzeltım ya uyannca yatak duzeltmeyınce bana batıyo ıs de yapmadım evın toplu zaten bulasıgımda yok kocısım gazıyla artık ole ıs yapmıyacam yorma kendını dıyoookahvaltı yapacama tek yapmak ıcımden gelmıyoo gelın beraber yıyelım:125:
ahanda tarifi vermişş du nott alayımmAmuda kalkalanlarada bişeyler söyle başak onlar benim favorim
![]()
senin kadar olmasa da güzel bi anne olurum inşallahhamişlik güzel gidiyo cnm. hele etraftan "aman dikkat et yorulma" nidalarını duymak daha hoş.
ama hurr cümm yaaa bişi yiyemiyom bebiş aç kalacak![]()