Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cook tesekkur edrım bılgılerın ıcın:42::42::42::42:

1 kuralı amam ıcın senın kaynan gıbı bı kayananm basımda olcakkı bende sınır olcammm :47: Bebek aklıma gelmeyecek:9::9:

2 kural esım bı dok hatta 2 dok konusmus bana kımyasal gebelık olmus demıler ve hergun halvet edın demıs bende esıme anlatamıyorum hergun yaparsak spermın sayın azaları dıye onun ısıne geldıgı ıcın dok dınlıyo:17::17::17:
3 kural esın herzman zorla hallaedıyo ıstesemde ıstemesemde:18::18:
4 kuralı anlayamadım:44::44: Adarıme yakın oldugu ıcınmı
5 kural bızım evde 1 tane leptop var oda benım esım cunkum 9 gecınce horul horul uyuyo:31::31:

4 kural şu kuzum: Yani ay da 3 kez falan halvet olacak ve 27 gün kardeş kardeş uyuycan . Laptop yoksa 1 tane daha alın yavrum çocuk için değer.

Kocanı da uyutma outurun yatakta nette takılın. :1:

:60::60:

Amuda asla kalkılmıycak:20::20: Yoksam sen amuda mı kalkıyosun:30::30::30::30:

Yok annem yok o zmana şu kuralıda ekliyim
6. Kural: Halvetten sonrası bir hışımla yataktan fırlanılacaak ve banyoya kaçılacak

asla öyle ayakları dikeltmek, bazanın ağzını açmak, amuda kalkmak yok

:60: kızz bunu yapanda mı var :60: Allah sizi emi kız olacağı varsa oluyor zaten spermler gideceği yere çoktan ulaşmış oluyor :9:

selammmmmmmmmm hadiskocum hoşgeldin :99:cnm naptın kıssss seni merak ettim tatlım:53::53:konuştunmu kocanla kısss?:26:

4 kural şu kuzum: Yani ay da 3 kez falan halvet olacak ve 27 gün kardeş kardeş uyuycan . Laptop yoksa 1 tane daha alın yavrum çocuk için değer.

kız ayda 3 kez ile olurmu :60: o zaman işini şansa bırakmış olursun :9::9:
en ideali haftada 3 kez olan :21::21::21:

suyu bol iç canım iştahsız olman normal o dönemde bende çok iştahsız olurdum
üstelik aşırı derecede bulantılarım ve kusmalarım olur
hastanelerde serum takılırım ağır geçer bende hamişlik dikkat et kendine
bu arada folic asiti canım ilk 3 ay öneriyor doktorlar sana denen vermemişki:26:

ahh kuzum sorma yaa ankaradayım ya düzenli doktora gidemedim ki. Eve gittiğimde başlıycam doktora. şu an sadece kan testi yaptırım ulrasondan bakmaya gittim doktora. Doktorda hiç bişi demedi zaten yolladı hemen. Devlet hast. Old. Için çok kalabalıktı fazla ilgilenmiyorlar zaten.

Başlarda çok su içiyodum tatlım ama suyu da bıraktım midem almıyor. Ama zorla içiyorum.su çok önemli. Peki sen de başlarda bişi yiyemiyormusun

tmm hemen geliyom hazırla kahvaltıyı çayı demle simitleri alıyım hadi aç kapıyııııı kısssssssss:56::10::10::10:

gel canım:42::42::42::42: acmada al:1::1:

kızz benım kocam ayda 3 kez yapsa:53: adamm benı uytr halleder gercek ısını sansa bırakmıs olursuzz:27::27:

ahh kuzum sorma yaa ankaradayım ya düzenli doktora gidemedim ki. Eve gittiğimde başlıycam doktora. şu an sadece kan testi yaptırım ulrasondan bakmaya gittim doktora. Doktorda hiç bişi demedi zaten yolladı hemen. Devlet hast. Old. Için çok kalabalıktı fazla ilgilenmiyorlar zaten.

Başlarda çok su içiyodum tatlım ama suyu da bıraktım midem almıyor. Ama zorla içiyorum.su çok önemli. Peki sen de başlarda bişi yiyemiyormusun

benim sıkıntım 6. haftaya girince başlar canım sonra 3 ayı doldurana kadar aşırı derecede kusarım mide bulantım çok olur fazla bişe yiyemediğim için serum takarlar
bu arada eczaneden folbiol al 2 tl felan kahvaltıdan yarım saat sonra felan iç canım korkma hiç bir yan etkisi yok
ben hamileliği düşündüğüm zaman doktorum 2 ay önceden başlatır ve bebiş 3 ayı doldurana kadar içerim
zaten hamilelere özel bir hap korkmana gerek yok tatlım

he kızz kk da duydum bende bazanın ağzını açıp yatan varmış:9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::53::53::53::53::53:
benim arkadaşım kocasıyla bir defa korunmasız ilişkiye girmiş kaza olmuş
kadın fırlamış hemen wc de yıkamış sonra duşa koşmuş
iyice bir banyo felan yapmış bebeği 1 yaşındaydı kızcağızın
bir kereyle hamile kaldı :9::9::9::9:

benim sıkıntım 6. Haftaya girince başlar canım sonra 3 ayı doldurana kadar aşırı derecede kusarım mide bulantım çok olur fazla bişe yiyemediğim için serum takarlar
bu arada eczaneden folbiol al 2 tl felan kahvaltıdan yarım saat sonra felan iç canım korkma hiç bir yan etkisi yok
ben hamileliği düşündüğüm zaman doktorum 2 ay önceden başlatır ve bebiş 3 ayı doldurana kadar içerim
zaten hamilelere özel bir hap korkmana gerek yok tatlım

tamam tatlım teşekkür ederim pazartesi doktora sorcaktım ama bugünden kendim alıp başlasam bişi olmaz heralde. Hemşire akrabamzı günde 3 kere ile başlıycan dedi ama neden acaba

selammmmmmmmmm hadiskocum hoşgeldin :99:cnm naptın kıssss seni merak ettim tatlım:53::53:konuştunmu kocanla kısss?:26:

hhoşbulduk annemmmm yok konuşmam ben kendimi dinlerim önce yok çok kötü şeyler olur oda anladı zaten ama bide ben anlatayım o kendi dicek bana konuşmak yetmio onun için boğaz parçalayamıcam diom ya yoruldum hep aynı yere geliosss

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::53::53::53::53::53:
Benim arkadaşım kocasıyla bir defa korunmasız ilişkiye girmiş kaza olmuş
kadın fırlamış hemen wc de yıkamış sonra duşa koşmuş
iyice bir banyo felan yapmış bebeği 1 yaşındaydı kızcağızın
bir kereyle hamile kaldı :9::9::9::9:

abovvvvvv bak yaaa olacağı varsa oluveriyo işte

Back
X