Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar hepinizi seviyorum ben çıkıyorum iyi geceler bu arada merve canım senle görürsem i yoruz bengisu kızlar sizi de öpüyorum

kendi adıma raporumu vereyim ben :63:
bugün eşim mesai ye kaldı bende fırsat bu fırsat
pazartesi günleri yaptığım dip bucak temizliğimi yaptım
balkonumu yıkadım buzdolabımın içini dışını sildim temizledim
evi sildim süpürdüm toz aldım merdivenleri yıkadım
kendimi yıkadım yeşil çayımı yaptım şu anda burdayım :53::53:

kendi adıma raporumu vereyim ben :63:
bugün eşim mesai ye kaldı bende fırsat bu fırsat
pazartesi günleri yaptığım dip bucak temizliğimi yaptım
balkonumu yıkadım buzdolabımın içini dışını sildim temizledim
evi sildim süpürdüm toz aldım merdivenleri yıkadım
kendimi yıkadım yeşil çayımı yaptım şu anda burdayım :53::53:

selam sewincc merhaba nasılsın cnm ?bende geldim!!!!!!!!!!!!!!!BUGÜN KOCİŞİM BİZİ KAHVALTIYA GÖTÜRDÜ ORDAN İZMİRE GEZMEYE GİTTİK :10:ANCA GELEBİLDİK GELMİŞKEN Bİ BAKAYIM DEDİM SİZE NBR?:34:

selam sewincc merhaba nasılsın cnm ?bende geldim!!!!!!!!!!!!!!!BUGÜN KOCİŞİM BİZİ KAHVALTIYA GÖTÜRDÜ ORDAN İZMİRE GEZMEYE GİTTİK :10:ANCA GELEBİLDİK GELMİŞKEN Bİ BAKAYIM DEDİM SİZE NBR?:34:

:10::10: ohh ne güzel iyi yapmışsınız canım
bende iyiyim valla :10: uçtum bugün işlerim bitti şükürr
misss misss oturuyorum :16:

:10::10: Ohh ne güzel iyi yapmışsınız canım
bende iyiyim valla :10: Uçtum bugün işlerim bitti şükürr
misss misss oturuyorum :16:

ewet cnm iyi oldu gezdik ama biz genelde pazarları gezeriz evde oturmayı hiç sevmem özellikle pazar günleri .......oh ne güzel temizliğini yapmışsın güle güle kirlen cnm ben yarın yapıcam haftabaşı temizliği dip bucak oh oh ohhhhhh:10:şöyle missss gibin koksun dimi ama cnm :32:

ewet cnm iyi oldu gezdik ama biz genelde pazarları gezeriz evde oturmayı hiç sevmem özellikle pazar günleri .......oh ne güzel temizliğini yapmışsın güle güle kirlen cnm ben yarın yapıcam haftabaşı temizliği dip bucak oh oh ohhhhhh:10:şöyle missss gibin koksun dimi ama cnm :32:

:32::32:evet misssss bizde pazarları oğluşumu gezdiririz ama bu hafta eşim çalıştığı için eve tıkıldık :37::37:
bide öğleden sonra yağmur yağdı :37::37:
kız camları sildim ya artık hergün yağmur yağar :1::1:

Amannnnnnnn kociş beni çağırıyo cnm ya kahve yapıcaktım içecektikde :7:beni bekliyo!!!!!!!!!:53: Daha yapmadınmı diyo gördü beni aman sakın geç kalma arkadaşlarına konuş diyo napayım yaaaa tabi konuşcam azıcık beklesin hemen içmezse ölmez yaaa :27:

Back
X