bari ele güne karşı boş kalmasaydı isminin karşısı:18::18:
ne bileyim 9 ay sonra filan yazsak olmazmııı:18::18: Bak bende gerildim şimdi:18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy maaşallah yaaa...hissediomusun kıpırtılarını ?
kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim
kız yorma kendini boşver temizliği yat keyfine bakkkk. Benim işlerimmm bi kaç günden beri yoğundu.pc başında olmak rahatsız etmiyoda. Hep uykumgeliyoooo benim yaaa
benimkinin yanına bide bunu koysana başak![]()
kuzum ya bende başkasının temizlemesinden rahatsız oluyorum biliyomusun. Kaynanam camları sildi ama ben yerleştikten sonra tekrar silicemsankim başkası yapınca içime sinmiyo benim
ınsallah canim umarim...kendime bi soz verdim, bu ay sonuncu ilac kullandigim ay olacak, artik olursa olur, olmazsada olmasin...piskilojim bozuluyor..ayrica listeye eklediyin icin tesekkur ederim canim.
bu hafta daha yeni yeni sabahları hisstmeye başladım canımmm
benimkinin yanına bide bunu koysana başak![]()
olr annem başka istediğin bi smiley varmı. şööle toto sallayan falan
silinmiş camları bida bida niye siliyosunki psikopatmısın??? Eylül ekim gibi bida silersin miss gibi ohh ne güzel işte...
ne bileyim 9 ay sonra filan yazsak olmazmııı:18::18: Bak bende gerildim şimdi:18::18:
anlıorum seni kendin yapmayınca içine sinmio demi ama bebişin için katlanıcan kuzucummm...o daha önemli şuandabak ben çok güzel temizlik yaparım wallaa....
buarada benim batın yanına
bunu yap yazmıstım gördünmü
aman silememiştir o şimdik ya . El elin eşşeğini türkü çalarak ararmış![]()
aman silememiştir o şimdik ya . El elin eşşeğini türkü çalarak ararmış![]()
saollll cnmm...aynen öle oldu napalımmmm yaptıgımız başka bişi yokk![]()
kız ne hemen psikolojini bozdun daha 1 yıl bile olmamış evleneli. Normalde doktorlar 1yıldolmadan ilgilenmiyolar ama. Sen ne çok ilaç kulanmşsın