Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazo san çok kaka bi huyumu sööliyimi.
bi kıyafeti çok beğeniyorum. alıyorum ve dolaba koyuyorum . bi daha da giymiyorum yüzüne bakmıyorum.
maymuş iştahımı oluyo bu.
bi keresinde kendimi denedim.
bi kıyafet gördüm pahalı bişidi. çok beğendim. bi kaç kez mağazanın önünden geçerken kıyafeti giydim aynaya baktım baktım çıkardım. bi kaç kez bu işlemi yaptıktan sonra. hevesim kaçtı. almak istemedim. o parayı vermekten kurtuldum. çok kötü bi huy bu ama en azından çözmüşüm kendimi . çaremi bulmuşum
he maşallahh
yok kız daha erken az daha bekle alırsın kaçmıyor ya oda ne rahatmış bu zamana bırakılırmı ben 7 aylık hamileyken hastane çantalarımız bile hazırdı :26::26:
ev işini bıraktığın zaman kendini paralamadığın zaman![]()
varsa da çıkmaz annem daha erken diilmiiiii
başoş topic 2. sıraya çıkmış naaberrrrrrr![]()
he yaa deli karı her eve lazım bu ççatlaktan. seviyom ben bööle delileri kız. bizim topikte olduğu için çok şanslıyım
daha bata da var ama belkı erken yumurtlamadır yaptım beklıyorumen azından ogrenırım yahuu
o huy bendede var beğenip alırım eve gelincede yada bir süre sonra hoşuma gitmez ama değişterememde zaman geçtiği için dolapta durur hiç giymediğim hatta etiketini bile çıkarmadığım gömlek var kaç senedir durur dolapta satsan satılmıyo atsan atılmıyo giyecek birini bulsam verecemde oda yok...
bende sevmiyorum bu huyumu ikizler burcunun özelliğini taşıyorum çok kararsız biriyim
kuzum erken ama bı umut belkı bellı olmustur
evet maymuş iştahlı deniyooo
ama işi iyi çözmüşsün kız aferin sana![]()
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, berine+, seray0307+, basakss+, nazemir+
başak koş anam ziyaretçi akınına uğradık![]()
daha bata da var ama belkı erken yumurtlamadır yaptım beklıyorumen azından ogrenırım yahuu
he yaa deli karı her eve lazım bu ççatlaktan. seviyom ben bööle delileri kız. bizim topikte olduğu için çok şanslıyım
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 5 ziyaretçi)
sewinncc, berine+, seray0307+, basakss+, nazemir+
başak koş anam ziyaretçi akınına uğradık![]()
eheheheheheheee ayyyy nerden bakıonuz gııııııııııı banada söleyinnn![]()
evet maymuş iştahlıyım ama akıllı karıyım aynı zamanda![]()
böyle yazmanında cezası varmış dün akşam okudum bi topikte biri ceza almış
hadi bakalım inşallah pozitiftir ama değilsede en azından boşuna beklemezsin yoksa
başakcım yaa bişe sorcammm...topik 16. sırada dedinde ona nerden bakıon bizim bakabilme şansımız varmı?
yapta kurtulll
aaaaaaaaa bende ikizlerim ama heç öle huylarım yoktur mağaza mağaza bilem gezmem hemen bulur alırım
yapta gel aklında kalmasın bari
ben geldim:93::93::93:
bende seviommm wallaaa...kız enerji doluu maaşallahh...birarada oldugumuzu düşünemiom walla![]()
çok dikkat çekiciyiz benceyada çok faydalı şeyler konuşuyoruz bizi takip ediyolar
başoş topic 2. sıraya çıkmış naaberrrrrrr![]()