- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
hadi be olsn 1-0 yenik düştük tühhh bidahaki aya adrenaline devammmm
aynen canımmm...bu sefer 1-0 biz alırız inşallah maçı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi be olsn 1-0 yenik düştük tühhh bidahaki aya adrenaline devammmm
inşallah dumancımmmmm...nasılsın cnmm?nasıl gidio?
cnmmmmm nasılsın bebısın nasıl evı toplayabıldınız mı.. sızı unuttum sanmayın sakın acayıp grıp olmusum yatıyorumm haber vermek ıcın gırdım.. hepınız allaha emanet olun kızlar dıkkat edın havalar hasta edıyo ınsanı.. ozellıkle hamıle olanlar cok dıkkat etsın kendıne.. ıyı aksamlarr
:2:
Kod:
ayy evet kesinlikle katılıyorum
sevsinler tilot larını tabi içine girebilirsen şişko karı
yarın bir gün heryerinde yarılır patlar çatlar
bende sana çatlak patlak yusyuvarlak derim![]()
iyyyyykkkkkk virüslü karıııı:100:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
sewinncc, belinaysu+, gaye2007, mood+, ferh, seray0307+
ziyaretçinin birisi kesin başak karısıdır teftişe çıkmıştır![]()
anaa dun gıbıyıde gebe gördum senı ne cabukta 15 haftalık olmıusun maşalllaaaa sana kuzum benım anlat bakım nasıl gıdıyo cınsıyetınız bellı oldumu bakım
kızlar 1 aydır şehir dışındaydım uğrayamadım.. umarım hepiniz iyisinizdir bir selam vereyim dedim.. bebiş haberlerinizi bekliyorum (tabi kendimi de) hepinizi öpüyorum
neşeyle yumurtlayıp zevkle doğurucaz topiği çalışanları![]()
evet soralım ha bu arada ona bişi daha soracam nazonun 5 tane yıldızı var hani 5 yıldız yoktu
bizim neden yok kendi hiç yok piyasaada bahanesi bolonun yıldızlarını önce sarartalım sonrada söküp alalım
şişko karı![]()
hadi artık sende diyicen ütü yapacam yemek yapacam diye
hem ben geç saatte yapmayı seviyorum ütüyü, hemde 10 dan sonra elektirik yarı yarıya daha ucuz
ve keşke dötüm küçük olsaydı şu an küçültmek için uğraşmazdım![]()
nerde gmördün annem sen benihangi topikte karşılaşmıştık. benm de gözüm ısırıyo seni
zaman çabuk geçiyo hayatım . aman bırak çabuk geçsin sabırsızlanıyorum bir an önce doğsun diye
çok şükür güzel geçiyo bi sorunumuz yok. yiyip içip yatıyoruz
cinsiyetimiz tam belli olmadı şüpheli kız deniildi. ama çok erkenmiş daha.
sen nasılsın cnm sen anlt
ceza kesip duruyoyok kellemeı kesecek yok yazma cezası nerdesın koca toto gelde topıkın basında dur
nazooo hosgeldınnn![]()
nazocum hoşgeldin canım
kızlar çıkıyorum ben kocişşş hadiiiiiiii diye bağırıyo
bensiz uyku girmezde gözüne
bu arada başak hanım 11 e randevu verdi gelmedi
artık gereğini yapın görürseniz![]()
ay ben çok korkarım kavgadan valla bana hiç güvenmeyin
öyle bir sorunu varsa doktora gitsin buradakiler nasıl yardım edecekmiş![]()
gecende seraya söz verıp gelmemıs bece yıldızlarını alalım sonra sabah gelsın slm yazsın cay koyup buraları silsin aynı sekılde ögle aksam gece bunşarı yapsın bıze süreklı cay servısı yapsın1 hafta topıkı boşş bırakmasın
cok mu agır oldu gebe ve koca totolu kadına![]()
ahahah ne güzelde kıvırıyon sen öyleeeannem fazla kıvırma hamişsin sen bebişe bişey olcak bak sonraa
![]()
herkese selammmm...hani topik sahibi yine yok bide 11 de gelcem özledim sohbetiniziiiiiiiiiiiiiiiiiii yazmıştı hıhhhhhhhhhhkandırıkçı başakkk hani nerdesinn...buluşma saati ileriyemi alındı yoksa
![]()
hiç seni silermiyim ben. silipte kurtarırımıyım elimdencok dikkatlisinneden bitek onun 5 yıldızı var acaba:26::26::26::26: koca totolu basakkkkkk gelmyosun ıste eskısı gıbı ben 3 ecedor burdayım nerdesın gecen gece 3 kadar burdaydım yoktunnnn silll yıldızlarını
heralde bu yazılardan sonra zaten cezalydım basak benı listedende sılerrr
kızlar benı koruyon bu koca totodan ( basak:)![]()