Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:1::1::1:kız maraştayım ya ben burda bağlarımız var 2 tane maraşın yaylalaırnda oraya gidiyoruz açık hava olişede değişiklik oluyor piknikte yapıp geliyos
zaten o açık havalar bizi çarpıyorya :9::9: 1 hafta hasta yatıp hafta sonu tekrar gidiyosss :32::32::32:

bende pastaaaa istiyyyyommmmmmmmm

ooohhhh ne güsel walla bağlar olunca gidilir tabi her hafta :D gel kuzucum yaptım yedik var daha hemen ikram edrimm ;)

yaaa ne çok kaynatmışsınızz ne geveze gacılarsınız yaaa :33::33::33::33::33::40::40::40::40:okuyamadım geçmişin hepsini özet geçin bakem bana....hergün geliom kimse yok bugun geç kaldım maaşallah ortalıgın tozunu attırmıssınızz :34:

ooohhhh ne güsel walla bağlar olunca gidilir tabi her hafta :D gel kuzucum yaptım yedik var daha hemen ikram edrimm ;)

yaaa ne çok kaynatmışsınızz ne geveze gacılarsınız yaaa :33::33::33::33::33::40::40::40::40:okuyamadım geçmişin hepsini özet geçin bakem bana....hergün geliom kimse yok bugun geç kaldım maaşallah ortalıgın tozunu attırmıssınızz :34:

heee kız çenesiz karılar hep bir araya geldik çok önemli bişi yok kardelen geldi gitti doğumuna az kaldı çok heyecanlıyız
belinaydan çok umutluyuk inşallah hamiş kalacak bu ay
başak karısının kulaklarını çınlattık o kadar fazla bişi yok :26::26:

allah razı olsun hepiniz çok iyisiniz sizinle konuşmak beni birazda olsa rahatlatı sizinle tanışmak güzel oldu tekrardan allah rahatlık versin ben gelirim yine inşalla

yok kız istediğin topiclere bakabilirsin ama burayada girecen oralarda gezip buraya heç uğramazsan sinirlenir karı
ama ben onu başka topiklerde basarım adım ispiyoncuya çıkar ne alakaysa amma kulakları çınladı ha bugün :9::9::9::9:

hıımmm anladım..aa gerçekten niye ispiyoncu oluyomuşsunki ben olsam bende aynı şeyi yapardım..

yapamaz tabii birlikten kuvvet doğar hepimiz bir olursak yolarık zati onuuu :4::4::4::9::9::9:

ben şiddete karşıyım:45:beni karıştırmayın:36:

hoşgeldin canım afiyet olsun

allah razı olsun hepiniz çok iyisiniz sizinle konuşmak beni birazda olsa rahatlatı sizinle tanışmak güzel oldu tekrardan allah rahatlık versin ben gelirim yine inşalla

gel gel beklerik sendende allah razı olsun bol bol dinlen sıkıntı yapma ok :34:
herşey olacağına varır

seraycım hoşgeldin sesin neden çıkmıyor pastayı yapıpta yedin ohhhhhhhhh:56::56::56:
bu arada kayınbaban nasıl oldu canım sormayı unutuyorum :26::26:

burdayımmm cnmmm yedim wallaaa hhmmmmııhhh mis gibiydi :D kayınbabam iii bugün çokçok ii gördüm onu tahminlerimize göre salı çıkar gibi gelioo inşallahh...sen napıosunn oğliş nasıl?

burdayımmm cnmmm yedim wallaaa hhmmmmııhhh mis gibiydi :D kayınbabam iii bugün çokçok ii gördüm onu tahminlerimize göre salı çıkar gibi gelioo inşallahh...sen napıosunn oğliş nasıl?

ayyy hadi inşallah canım ya Allahım şifasını versin oliş nasıl olsun bugün bir düşme düştü :53::53:
ödümü patlattı benim onu kaldırmaya koşarken bende düştüm :53::53: ama hiç acımadı bişi oldu diye çok korktum
nasıl ağladı yavrum :5::5::5: dizinin altı şişmiş Allah esirgedi düştüğü yerin 10 cm ötesi uçuçrum gibi bişiydi :53::53:
ama şimdi iyi şükür eve geldi banyo yaptı uyuyor :34:

heee kız çenesiz karılar hep bir araya geldik çok önemli bişi yok kardelen geldi gitti doğumuna az kaldı çok heyecanlıyız
belinaydan çok umutluyuk inşallah hamiş kalacak bu ay
başak karısının kulaklarını çınlattık o kadar fazla bişi yok :26::26:

hadi hayırlı doğumlar olsun kardelenciğe...inşallah walla belinaydan bende umutluyummm inşallah olcak en kısa zamanda ;) başak karısının zaten sadece kulaklarını çınlatabilioz bi denk gelip konusamadıkkk saolsun :33::33::33::33:

ben şiddete karşıyım:45:beni karıştırmayın:36:

hoşgeldin canım afiyet olsun

hoşbuldummm nazocummmmm saolll...gel beraber olsunn ;) nasılsın bakalımm

ayyy hadi inşallah canım ya Allahım şifasını versin oliş nasıl olsun bugün bir düşme düştü :53::53:
ödümü patlattı benim onu kaldırmaya koşarken bende düştüm :53::53: ama hiç acımadı bişi oldu diye çok korktum
nasıl ağladı yavrum :5::5::5: dizinin altı şişmiş Allah esirgedi düştüğü yerin 10 cm ötesi uçuçrum gibi bişiydi :53::53:

aman ALLAH korumuş bununla geçmiş olsun

oyyy kuzucum benimmmm Allahım esirgesinnn...ii bişi olmamışşş...uyusun bakalım paşa ;) :54:

Back
X