Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy hadi inşallah canım ya Allahım şifasını versin oliş nasıl olsun bugün bir düşme düştü :53::53:
ödümü patlattı benim onu kaldırmaya koşarken bende düştüm :53::53: ama hiç acımadı bişi oldu diye çok korktum
nasıl ağladı yavrum :5::5::5: dizinin altı şişmiş Allah esirgedi düştüğü yerin 10 cm ötesi uçuçrum gibi bişiydi :53::53:
ama şimdi iyi şükür eve geldi banyo yaptı uyuyor :34:

ayy ALLAH korumuş geçmiş olsun...

aminnnnnnnnnnnn

Allah kabul etsin canım

allah kabul etsin bebeğime dua et :)
cümlemizinkini kızlar:48::48:
ALLAH kabul etsin canım ama kocacım çağırırsa kalkarım ona göre:21:
mızıkçılkı etme kız kocanda kimmiş ben varken burda:20::20::20:
kızlar topicimiz şu anda birinci vallehhh :65::65::65::65: maşallahhh ne çene varmış bizde
topici 1. sıraya çıkardık
üstelik topic başı karısı yokken :110:

:9::9::9::9::9::9::9::9:
varya o dedigin kişi gelirse vay haline:9::9:

ooohhhh ne güsel walla bağlar olunca gidilir tabi her hafta :D gel kuzucum yaptım yedik var daha hemen ikram edrimm ;)

yaaa ne çok kaynatmışsınızz ne geveze gacılarsınız yaaa :33::33::33::33::33::40::40::40::40:okuyamadım geçmişin hepsini özet geçin bakem bana....hergün geliom kimse yok bugun geç kaldım maaşallah ortalıgın tozunu attırmıssınızz :34:
hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsın:48::48:
allah razı olsun hepiniz çok iyisiniz sizinle konuşmak beni birazda olsa rahatlatı sizinle tanışmak güzel oldu tekrardan allah rahatlık versin ben gelirim yine inşalla
iyi akşamlar bebem gene bekleriz:42::42:
sende benim gibi survıvoru mu izliyosun yoksaa:34:
:27::27::27:bende izliyorum:52::52:

cümlemizinkini kızlar:48::48:

mızıkçılkı etme kız kocanda kimmiş ben varken burda:20::20::20:

varya o dedigin kişi gelirse vay haline:9::9:

hoş geldin bebem görüşmeyeli nasılsın:48::48:

iyi akşamlar bebem gene bekleriz:42::42:

:27::27::27:bende izliyorum:52::52:

nasılsın kuzum:16::16:

iyiyim kuzucuklarımmmmm sizi gördüm çok ii oldum wallaaa baş ağrısı falan kalmadıı :1::1::1::1: nasıl yetişecem sizin çenenize die düşünüom şimdi ...zorlanıom accık yetişmekte :9::9::9::9::10::10::10: sizler nasılsınızz?

adanalı hemşeriler çoğunluktmıyız neee :32::32::32::32::32::32:

hadi hayırlı doğumlar olsun kardelenciğe...inşallah walla belinaydan bende umutluyummm inşallah olcak en kısa zamanda ;) başak karısının zaten sadece kulaklarını çınlatabilioz bi denk gelip konusamadıkkk saolsun :33::33::33::33:

hoşbuldummm nazocummmmm saolll...gel beraber olsunn ;) nasılsın bakalımm

sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim

paşamm
kız ne vay halime oda gelsin topiki boş bırakmasın deli karı bizi burda göremeyince saydırmayı biliyor sıra bizde ama değilmi

hem kulağını çınlatıyoz belkim gelirmi diye :1::1: şaka maka özledik kız karıyı :12::12:

sağol canım bende akşamüstü markete gittim hazır pasta keki aldım yarın yapacam anca hazırını yapabiliyorum ben senin kadar becerikli değilim

yok kuzucum yaaa ben bisküvili pasta yaptımm..bende hazır kek alırım hep...pandispanya yapmıştım bikere ortası çöküo sinir oluom onedenle yapmadım hiç...aslında kendi evimde fırınımda denicem bi gün ama kısmet evime bi gitsem herşeyi yapcammm...ösledim kısss evimiiii :43:

yok kuzucum yaaa ben bisküvili pasta yaptımm..bende hazır kek alırım hep...pandispanya yapmıştım bikere ortası çöküo sinir oluom onedenle yapmadım hiç...aslında kendi evimde fırınımda denicem bi gün ama kısmet evime bi gitsem herşeyi yapcammm...ösledim kısss evimiiii :43:

aa canım evine gitmedinmi dahaaa neyse bayılırım bisküvili pastaya soğuk soğuk ohhhhhhhh:56::56:
bende yarın ıslak kek yapacam çikolatalı üff temizlik günüm bide pazartesi bide yemek olayına girersem :37:
ne zaaman gelirsem artıkın topiceee:51::51:

hayirli aksamlar bayanlar :)

hoşgeldin canım gel buyur

abow:30: aranızdamı kaldım dilek tutayım bari:49::emir_bebek::nazar:

tutu kız tutttt

galibaaa:52::52:burası çok çeneli bir yermiş gerçekten:37::37:

:51::51: çene bol yalnız daha çenesizler var geride kaldılar
hadiş var başoş var erenay var bengisu var :9::9:
o çenesiz karılarda olsa varya abbowww:51::51:

aa canım evine gitmedinmi dahaaa neyse bayılırım bisküvili pastaya soğuk soğuk ohhhhhhhh:56::56:
bende yarın ıslak kek yapacam çikolatalı üff temizlik günüm bide pazartesi bide yemek olayına girersem :37:
ne zaaman gelirsem artıkın topiceee:51::51:

yok kuzucummmm gidemem daha sanırımm...hastaneden çıkıncada gelen giden olacak kayınanneciğime yardımcı olurummm...eşimde işe gidecek şoför lazım olacak o nedenle kalırız gibi...bende yarın yapayım bari...salı çıkarsa temiz olsun ev...persembe iice temizlemiştik yarın rahat olur...bayılırım ıslak keke favorimdir herkes ister durur benden...yapar götürrüm walla :34:

bende pastada pek becerikli değilim ama yemekte iyi olduğumu söylerler:17:

becerikli karılarız tızım bizzz daha yumurta kırmayı bilmeyenler var :51::51:
ben yoğurdumu bilem evde çalarım :51::51:
kocişe diyorum karış karış arasan benim gibi karı bulamazsın diyorum
aramaya ne gerek varki buldum diyor :16::16::16::12:

Back
X