Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tmm kısa kesss :))) affedeyrum ama bu seferlukkk ona cöree kafami bozmayin benimmm kk yı başınıza yıkarımmm

bekliyoruzzzz sabırsızlıkla

allahtan daha ne istiyosun kız gönder buraya sıcaktan kavrulmaktan iidir ne yağmura geliorus ne sıcağa biz ne şükürsüz millet olduk bölee

olur canım paketmi yapalımmmm :56:

:110::110::110::110::110::110:

sevınc su kankana bişi de hem suclu hem güclü :1::1::1:

bende troıt ar canım hersey nasıp hangıı ılacı kullanıyosun kontrollerını yapıyomusun :26:
Doktor ilaçlık zamanı geçmiş dedi. Benim kan tahlilinde çıkmıyor. Tesadüfen bir doktor sende var dedi. Ultrasyona girince çıkar dedi ve çıktı. Ameliyatlık ama korkuyorum. Hamile kalmama bir doktor engel olur dedi diğerleri engel teşkil etmez dedi. Bende bıraktım sadece 3-4 ayda bir ultrasyona giriyorum büyüme derecesine bakıyoruz işte.

hmm zenginim diyosun yani:1::1:

yok kız elimle koymş gibi nasıl buluyum ben bilmiyomki ist.u:101:

geçen sora sora marmara üniv. gittim:32::32:

önce k.köyden geçiyosun sana gelcektim ama numaran yoktu:9:

kızım sen demedınmı o alışverıs merkezını bılıyom dıye ne kıvırıyon sımdı zaten heryerden ucretsız musterı servıslerı bıle var okadar kolay yanı yeme benı sımdı:10::10::10:

Doktor ilaçlık zamanı geçmiş dedi. Benim kan tahlilinde çıkmıyor. Tesadüfen bir doktor sende var dedi. Ultrasyona girince çıkar dedi ve çıktı. Ameliyatlık ama korkuyorum. Hamile kalmama bir doktor engel olur dedi diğerleri engel teşkil etmez dedi. Bende bıraktım sadece 3-4 ayda bir ultrasyona giriyorum büyüme derecesine bakıyoruz işte.

modul mu varmıs evet engel olabılıyo ama benım yengem hamısle ıken modullerı varmıs yanı en gel olmaya bılyomus

oldunmu amalıyat

kızım sen demedınmı o alışverıs merkezını bılıyom dıye ne kıvırıyon sımdı zaten heryerden ucretsız musterı servıslerı bıle var okadar kolay yanı yeme benı sımdı:10::10::10:

v
haa o alışveriş merkezini bulurum evet tek dolmş:1::1::1:

evini bulamam demek istedim ben evine gelmek istiyomda:77:

v
haa o alışveriş merkezini bulurum evet tek dolmş:1::1::1:

evini bulamam demek istedim ben evine gelmek istiyomda:77:

vay bukarı değişik cıktı. ben daha ılk tanıstığım ınsanın evıne gıtmeye korkarım da ondan herkesı kendım gıbı sanıyom:24::24::24: tamam evımıde bulursun merak etme ama ramazandan sonra ancak cunkum evde oruçlular var:17::17: ama bayramdan sonra anlasalım zaten evım alışverıs merkezının ta karsısında ordakı sıtelerı görmussundur mutlaka:26::26:

biliyorum canım ama olman lazım benım kuzen de oldu suan bogazı duzeldı ız gıdıyo yavaş yavaş allah yardımcın olsun ilk tedavını ol öyle cocuk yapmaya baslayın ben ce :31::31::31:
Bilmiyorum benim doktorum şimdi Gaziantepte bir hastane ile anlaşmış. Bakalım olmazsa onun yanına gideceğim ramazandan sonra. Çünkü bütün gelişimi en iyi bilen o. Şimdi doktorumu da değiştirmek istemiyorum.

Bilmiyorum benim doktorum şimdi Gaziantepte bir hastane ile anlaşmış. Bakalım olmazsa onun yanına gideceğim ramazandan sonra. Çünkü bütün gelişimi en iyi bilen o. Şimdi doktorumu da değiştirmek istemiyorum.

allah yardımcın olsun üzülme :16::16::16::16: inşallah düzeler:38::38::38:

basak karısı benle bı cay ıcmedı :31::31::31::31:

Back
X