- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Çok istiyoruum ama öbür taraftanda korkuyorum ya olmazsa diyegel bizimle burda kallll![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok istiyoruum ama öbür taraftanda korkuyorum ya olmazsa diyegel bizimle burda kallll![]()
Çok istiyoruum ama öbür taraftanda korkuyorum ya olmazsa diye
tmm kısa kesss :))) affedeyrum ama bu seferlukkk ona cöree kafami bozmayin benimmm kk yı başınıza yıkarımmm
bekliyoruzzzz sabırsızlıkla
allahtan daha ne istiyosun kız gönder buraya sıcaktan kavrulmaktan iidir ne yağmura geliorus ne sıcağa biz ne şükürsüz millet olduk bölee
olur canım paketmi yapalımmmm![]()
2 gün sonra 28 diyeceğim. 4-5 aydır istiyoruz. Sorun sadece tiroid var ve bundan çok korkuyorum iştecanım benım kac yasındasın ne zmandan berı sıtıyosun bellı bı sorun var mı![]()
2 gün sonra 28 diyeceğim. 4-5 aydır istiyoruz. Sorun sadece tiroid var ve bundan çok korkuyorum işte
1 yıllık evliyimkaç yılık evlisinki
korkma annem korkmak için çok erken diilmi1 yıllık evliyim
Doktor ilaçlık zamanı geçmiş dedi. Benim kan tahlilinde çıkmıyor. Tesadüfen bir doktor sende var dedi. Ultrasyona girince çıkar dedi ve çıktı. Ameliyatlık ama korkuyorum. Hamile kalmama bir doktor engel olur dedi diğerleri engel teşkil etmez dedi. Bende bıraktım sadece 3-4 ayda bir ultrasyona giriyorum büyüme derecesine bakıyoruz işte.bende troıt ar canım hersey nasıp hangıı ılacı kullanıyosun kontrollerını yapıyomusun :26:
hmm zenginim diyosun yani
yok kız elimle koymş gibi nasıl buluyum ben bilmiyomki ist.u:101:
geçen sora sora marmara üniv. gittim
önce k.köyden geçiyosun sana gelcektim ama numaran yoktu![]()
Tedavi görmüyorum ama geçen sene gittiğimde (her ihtimale karşı) doktor hiçbir sorun yok demişti. Sadece tiroid(nodüller) var bildiğim.korkma annem korkmak için çok erken diilmitedavi görüyomsn
Doktor ilaçlık zamanı geçmiş dedi. Benim kan tahlilinde çıkmıyor. Tesadüfen bir doktor sende var dedi. Ultrasyona girince çıkar dedi ve çıktı. Ameliyatlık ama korkuyorum. Hamile kalmama bir doktor engel olur dedi diğerleri engel teşkil etmez dedi. Bende bıraktım sadece 3-4 ayda bir ultrasyona giriyorum büyüme derecesine bakıyoruz işte.
kızım sen demedınmı o alışverıs merkezını bılıyom dıye ne kıvırıyon sımdı zaten heryerden ucretsız musterı servıslerı bıle var okadar kolay yanı yeme benı sımdı![]()
olmadım canım zaten korkuyorum birde kanser tehlikesi var deyince iyice korktum işin aslı bumodul mu varmıs evet engel olabılıyo ama benım yengem hamısle ıken modullerı varmıs yanı en gel olmaya bılyomus
oldunmu amalıyat
olmadım canım zaten korkuyorum birde kanser tehlikesi var deyince iyice korktum işin aslı bu
v
haa o alışveriş merkezini bulurum evet tek dolmş
evini bulamam demek istedim ben evine gelmek istiyomda![]()
Bilmiyorum benim doktorum şimdi Gaziantepte bir hastane ile anlaşmış. Bakalım olmazsa onun yanına gideceğim ramazandan sonra. Çünkü bütün gelişimi en iyi bilen o. Şimdi doktorumu da değiştirmek istemiyorum.biliyorum canım ama olman lazım benım kuzen de oldu suan bogazı duzeldı ız gıdıyo yavaş yavaş allah yardımcın olsun ilk tedavını ol öyle cocuk yapmaya baslayın ben ce![]()
sevınc su kankana bişi de hem suclu hem güclü![]()
Bilmiyorum benim doktorum şimdi Gaziantepte bir hastane ile anlaşmış. Bakalım olmazsa onun yanına gideceğim ramazandan sonra. Çünkü bütün gelişimi en iyi bilen o. Şimdi doktorumu da değiştirmek istemiyorum.
hhayat kankam bana bişi demes bikere bak bir olur seniii döveuyizzzz![]()