canım bak ben 7 sonra birşey yemiyorum çarpıntı bendede oluyo ama duurp durduk yere degilkendim tetikliyorum öyle birşey olunca ne yap biliyonmu ben öle yapıyorum camı açıyorum yere oturuyorum bagdaş kuruyorum sonra sol baş parmagımı sol burnumun üstüne koyuyorum sag tarafı açık kalacak burnunun burnundan nefes alıcaksın agzından vericeksin sakın kalkma yerden sakinleş dedi allahım sen beni çemberinin içine al de bol bol salavat getir
inan iyi geliyo tatlı kırımızı et yeme kalbini yorucak şeyleri yapma sakın ben mesale hızlı yürüyemiyorum geçen eşimle işe gitti dedi paşa merdiven çıkıcaz kestirme merdivenin basamaklarını görsen
yok dedi kendin yapıyosun bak bende yorlyorum çarpıntı norma dedi tuttu elimden yarı yolda kesildim hayde çarpıntı başladımıs ana amangidiyorum dedim nasıl korktum sonra eşim elini aldı gögsüne koydu bak dinle dedi ana dedim seninkide atıyor çok fena
ee dedi sende kalp varda bende yokmu hadi az kaldı dedi sonra dedim bak yürürüm ama alırım magnumunu dedim olur gel dönüşte alırım dedi :131::131::131::131:yalan yalan geldik onun için biz kendimiz yapıyorum beynimizi kimyası bozuluyomuş morlimiz bozuk oldugunda stresteyken
sen nasıl oldun panik atak ne tetikledi:44::44::44:rabbim biizm gibilerine şifa versin kardeşim inan hiç birşey de gözüm yok 8 senedir halim perişan
![]()
ben çok zor bi çocukluk geçirdim..birikim birikim..daha evlenmeden önce böle şeyler yaşıyodum..doktora gittim dikkatli ol şöle yap böle yapma falan dedi..ben çok kafama takarım,çok düşünürüm,stres tamamen benim içimde yaşıyo ..düğün zamanlarımda çok zordu..mutluluğumun tadına doyamadım..o aralarda sürekli oldu..evlendikten sonrada devam etti..doktora gittim tekrar..panik atakla yaşamay alış dedi..verdiği ilaçlar bende yan etki yaptı..esnediğimde vücudum uyuşuyodu..tabi etkili oluyo eşim bana senle tartışmayı özledim diyodu..ama bıraktım ilacı felan..ara ara tekrarlar..evet çok düşünmekten oluyo takmaktan..eşim askere gitceği gece acillik oldum kaldıramadım..hep birikimin eseri bendeki etkileri..ben çok duygusal biriyim..takıntılyım..tekrar gidicem doktora.
kırmızı etle aram zaten yok ..köfte yerim oda çok nadir..abur cubur aşırı tüketiyorum..yemek yemeyip bisküviyle gün geçirdiğimi bilirim..bunlarda bazen sebep oluyo fark ediyorum..bilmiyorum kendime iyi davranmıyorum galiba
Son düzenleme: