- 15 Mart 2019
- 109
- 103
- 13
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
sohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..Konuda ki amaç motive olmak mı? öyleyse ben kimsenin kötü olayından ilham almam da.
Ayrıca burası bdv , sohbet bölümü değil.
hatta yanlış yere konu açmaktan Ban bile varsohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
bende kendimi motive etmek icin birilerini rahatlatmak icin actim okumayani cinler carpsin yazmadim basliga
Canım benim iyi yaptın sensohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
bende kendimi motive etmek icin birilerini rahatlatmak icin actim okumayani cinler carpsin yazmadim basliga
bende yedim ahhh ahhatta yanlış yere konu açmaktan Ban bile var
Yediğim için biliyorum.
Bağdan insan içini dökemeyecek kadar acı çekiyordur beterin beteri var ama nafile anlatmakherkes bi icini doksun diye boyle bir konu actim en kotu hissettiginiz /en pisman oldugunuz/artik bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmayacak dediginiz sey nedir? yada kendinizde en sevmediginiz huy? elestiri basligi
mesela benim herkese it gibi kosturma huyum.. asla mesafe koyamiyorum insanlara o kadar yardim etmek istiyorum ki cagirsa evine temizlige giderim o derece sonra hep kazik yiyorum o kisilerden....
Forum kurallarını okuyalım, okutalımsohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
Bak beni motive ettin. Okudukça gülüyorum ve neşem yerine geldisohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
bak guldurdum gordun mu kizma banahatta yanlış yere konu açmaktan Ban bile var
Yediğim için biliyorum.
Ya gerçekmi yazdıklarınız inanın çok üzüldümTecavüz dışlanma sokağa atılma babanın telefonlarını bile açmaması hangi birini sayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?