yasadiginiz en kotu sey nedir?

Yazikgelin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
109
103
13
herkes bi icini doksun diye boyle bir konu actim en kotu hissettiginiz /en pisman oldugunuz/artik bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmayacak dediginiz sey nedir? yada kendinizde en sevmediginiz huy? elestiri basligi
mesela benim herkese it gibi kosturma huyum.. asla mesafe koyamiyorum insanlara o kadar yardim etmek istiyorum ki cagirsa evine temizlige giderim o derece sonra hep kazik yiyorum o kisilerden....

Konuda ki amaç motive olmak mı? öyleyse ben kimsenin kötü olayından ilham almam da.
Ayrıca burası bdv , sohbet bölümü değil.
sohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
bende kendimi motive etmek icin birilerini rahatlatmak icin actim okumayani cinler carpsin yazmadim basliga

sohbet bolumu var mi ki yeni uyeyim daha ogreniyorum..
bende kendimi motive etmek icin birilerini rahatlatmak icin actim okumayani cinler carpsin yazmadim basliga
Canım benim iyi yaptın sen bnim en kötu anım anlatmak bile istemiyorum bnde kalsın

Güzel başlık ama taşınır bence....
O zaman sohbete devam

Anksiyete, depresyon, mükemmeliyetçiliğim, alınganlığım...

Bağdan insan içini dökemeyecek kadar acı çekiyordur beterin beteri var ama nafile anlatmak

yaşadığım en kötü olay:
kendimi hiç bi zaman ifade edememem.. işitme kaybım olduğum sürece iyi duyamamam karşımdaki kişileri anlatmaya çalışırken arkamdan gülünçleri görünce. bide konuşunca.. çok zoruma gidiyor.
bide işimle ilgili insanlar bin kere bişey anlatamiyorum. bogazim düğümledi artık. bildiğim halde iyi anlatamiyorum.
yaşadığım onca olay sonrasi sessiz kalmak susmak.. konuşmamak.. tüm derdimi içime atmak. ata ata bi hal oldum konuşmayı unuttum
insanlarla konuşmaktan artık keyif alamiyorum.. konuşurken şakalaşma girişimi de bulunamiyorum robot gibi olup çiktim...
bi tane bile hiç arkadaşim yok kahve içebilecegim... hiç yok. düşünüyorum sürekli kendi kendimi doldurur oldum eşime agrestif davranmaya başliyorum adam da gerçekten bıktı..
tüm bunlar 2015 te oğlumun kaybetmesiyle başladi tüm psikolojim bozulmuştu 4 yıldır hiç kendime gelemedim...
kafamı toparlayamadim üstelik kilo da aldim veremiyorum...
yaşadığım çok zor günlerdi..kimse çikip destek olmadi yardimci olmadi. ağladim çok... çok şükür işim var arabam var herşeyim var. ama psikolojik yönünden mutsuzum.
işte böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…