yasadiginiz en kotu sey nedir?

Sevdiginiz herhangi birini, en mutlu zamaninizda kaybetmediyseniz, basiniza hic kotu bir sey gelmemis demektir.
İnsanlarin cogu sacma sapan seyleri dert zannedip kendilerini yipratmaktan oteye gecemiyorlar, ne diyim, kimse gercek dert gormesin.
benim geldi mesela. ama psikolojik olarak hiç toparlanmiş degilim

Konu sahibesi buradaki amaç insanları cinnetemi sürüklemek neden güzel şeylerden konuşmuyoruz ki
Bak kötü anılarım aklıma geldi

Sevdiginiz herhangi birini, en mutlu zamaninizda kaybetmediyseniz, basiniza hic kotu bir sey gelmemis demektir.
İnsanlarin cogu sacma sapan seyleri dert zannedip kendilerini yipratmaktan oteye gecemiyorlar, ne diyim, kimse gercek dert gormesin.
gercekten banada hayat bunu ogretti son 2 ayda pespese 2 sevdigimi en yakinlarimi verdim topraga ve ogrendim ki eger sevdiklerin cok uzakta bile olsalar yasiyolar mi sagliklilar mi uzulmek icin hicbir sebep yok.. olumden baska her acinin telafisi var

Hayatımda en cok tedırgın ve cıkmaza gırdıgım konular hep cocuklarımla alakalı endıselerım .
En sıkıntılı en unutamadıgım saclarımın yarısını beyazlattıgım , Büyük oğluma ; senin baska bır baban var dıyebılmeye calıstıgım zamanlar...
Gectı mı evet , unuttum mu hayır

Güzel başlık ama taşınır bence....
O zaman sohbete devam

Anksiyete, depresyon, mükemmeliyetçiliğim, alınganlığım...
o mukemmeliyetcilik kopegi bende de var ve insanlar asla anlamiyo ya... aman birak oyle olsun kusursuz olmayiversin diye kiziyolar bana.. ya sen pasta yapip zeytinyagli fasulye koy icine kusursuz olmasin o zaman.. insanlar zeytinyagli fasulyeli pasta ne kadar kusursuz gorebilirse bende diger herseyi oyle gorurum

nasıl diyebildin oğlunuz egenin tepkisi noldu?
senin eski konulardan biliyorum :)

Son düzenleme:
Beni uzen yikan olayi anlatmayim da cok dalginim hep aklimda baska bisiler olur.. Bu da başıma iş acar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…