- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
benim geldi mesela. ama psikolojik olarak hiç toparlanmiş degilimSevdiginiz herhangi birini, en mutlu zamaninizda kaybetmediyseniz, basiniza hic kotu bir sey gelmemis demektir.
İnsanlarin cogu sacma sapan seyleri dert zannedip kendilerini yipratmaktan oteye gecemiyorlar, ne diyim, kimse gercek dert gormesin.
gercekten banada hayat bunu ogretti son 2 ayda pespese 2 sevdigimi en yakinlarimi verdim topraga ve ogrendim ki eger sevdiklerin cok uzakta bile olsalar yasiyolar mi sagliklilar mi uzulmek icin hicbir sebep yok.. olumden baska her acinin telafisi varSevdiginiz herhangi birini, en mutlu zamaninizda kaybetmediyseniz, basiniza hic kotu bir sey gelmemis demektir.
İnsanlarin cogu sacma sapan seyleri dert zannedip kendilerini yipratmaktan oteye gecemiyorlar, ne diyim, kimse gercek dert gormesin.
o mukemmeliyetcilik kopegi bende de var ve insanlar asla anlamiyo ya... aman birak oyle olsun kusursuz olmayiversin diye kiziyolar bana.. ya sen pasta yapip zeytinyagli fasulye koy icine kusursuz olmasin o zaman.. insanlar zeytinyagli fasulyeli pasta ne kadar kusursuz gorebilirse bende diger herseyi oyle gorurumGüzel başlık ama taşınır bence....
O zaman sohbete devam
Anksiyete, depresyon, mükemmeliyetçiliğim, alınganlığım...
anlatin kiz anlatinnn okutalim diyosun haninerdeForum kurallarını okuyalım, okutalım
nasıl diyebildin oğlunuz egenin tepkisi noldu?Hayatımda en cok tedırgın ve cıkmaza gırdıgım konular hep cocuklarımla alakalı endıselerım .
En sıkıntılı en unutamadıgım saclarımın yarısını beyazlattıgım , Büyük oğluma ; senin baska bır baban var dıyebılmeye calıstıgım zamanlar...
Gectı mı evet , unuttum mu hayır
tamam aciyorum nerden acayim sohbet bolumu nerdeTersini açın konunun. En başarılı mutlu olay falan. Ağlayacağım şimdi
2015 yılbaşında annemin hastalığını ilk farketmemiz ve sonraki tedavi ile ilgili süreç.
Tüm hayatımızı tepeden tırnağa etkilemeye devam ediyor.
Allahım hiç birimizi ve sevdiklerimizi sağlıkla sınamasın inşallah,gerisi gerçekten boş...
sende onlara kak bosverBen yazacak olsam diğer üyeler Aaa sen daha dün akıl istiyor dün nezaman buralara geldin diye üstüme hucum ediyor lar allahdan bi derdimi yazdim başima kayıp duruyor lar
Yaz sen boş ver milletiBen yazacak olsam diğer üyeler Aaa sen daha dün akıl istiyor dün nezaman buralara geldin diye üstüme hucum ediyor lar allahdan bi derdimi yazdim başima kayıp duruyor lar
Birden görünce aklıma gelmedi
Açsanda banlanman yakındır devam edemezsintamam aciyorum nerden acayim sohbet bolumu nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?