yasadiginiz en kotu sey nedir?

Neden uyarmadınız yeminiyim bilmiyorum demişti
Site kuralları açıktır ve üye olurken tüm kuralları okumuş olmak gerekiyor, okunmasa dahi yine kurallar ve kullanım sözleşmesi gereği üyeler okumuş kabul edilir ve kurallar uygulanır.
Kaldı ki üyemiz daha önce konular açmış, ilk konusu olsa acemilik diyebilirdik.

kardeşi büyüynce abisinin başka soyad taşıdığı enine sonuna öğrenecek.
Belkı o zamana kadar bıseyler degısır ama , abısı ya ortasondayken baslayacak kardesı okula , ya da sonrakı sene. Aynı okula denk gelmezlerse cok ıyı olacak. Ya da kardesınede acıklayıp bunu abısıyle paylasmamasını ısteyecegım .

Babasıyla görüşmüyor mu..

Al benden de o kadar. En son 4 gündür hüngür hüngür ağladım ve 3 gündür 1 dilim ekmeği zor yedim. Sebebi de bana soylenilen bir cümleye alınmak. Keşke vurdum duymaz olsam ( lafı yanlarına birakanlardan değilim ama siz konusu eş ailesi olunca saygısızlık olmasın diye böyle kendim kendimi yiyiyorum)

Babam dünyam şuan hastanede yoğun bakımda iyileşecek Allah'ın izniyle Allah im bize bağışlasın,başka dert vermesin,Allah bizi sevdiklerimizlr sınamasın.

Üç aylıkken kızım yataktan düşmüştü, tabi ki benim hatamdı emzirmek için yatağın öbür tarafına almıştım uykusuzluğum zirvedeydi o zamanlar, uyuyakalmışım. hareketli bi bebekti zaten düşme sesine uyandım ama o korku o vicdan azabı ömrümden yıllar götürdü. Sonraları çok defa düştü tabi ki ama büyüdü artık hiçbiri o ilk düşmesi kadar vurmadı beni. Hala daha hatırlayınca çok kötü olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…