yasadiginiz en kotu sey nedir?

Annemin, babamın ve kardeşimin sağlığıyla sınanmak, kardeşimin resmen ölümden dönmesi ve en sevdiklerimden birinin ölümüyle sınanmak. Maddi, manevi her acıya şahidim denebilir, uç noktaları saymazsak. İkili ilişkilerde felaket bir kazık yedim, bu sefer dış dünyayla bağım kalmaz, asla içimdeki ölü toprağını atamam derken yeniden toparlandım çok şükür. Yarından umutluyum ve ara sıra melankolik dönemime denk gelmediği sürece enerjim tam ve pozitifimdir Dermansız dert vermesin Allah'ım.

Yanlış yere konu açmaktan banlardan ban beğenen bir üye olarak, güle güle demek istiyorum oncelikle:)

En kötü huyum,sinirim hırçınlıgim çabuk parlamam.
Yaşadığım en kötü olay, yeni anne olup düzene alışmaya çalışırken o minicik bedende kocaman bir tümör olduğunu öğrenmek,ameliyat sonrası yaşananlar,kaybetme korkusu, uzunca bir zaman gee uykumda yaptigim manyakça hareketler.Iyi tırlatmamisim... Kim ne derse desin,bu dünyadaki en kötü aci evlat acısıdır bence,Allah bana ve kimseye yasatmasin.

Benim en sevmediğim huyum.. Herkese her şeyimi anlatırım..kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme huyum yok direk kan kustum diyorum ve bunu hiç sevmiyorum.. Törpülemeye çalışıyorum şu an..

Benim en sevmediğim huyum.. Herkese her şeyimi anlatırım..kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme huyum yok direk kan kustum diyorum ve bunu hiç sevmiyorum.. Törpülemeye çalışıyorum şu an..
sirrini verme ama torpulemede birak kan kustum hatta sadece agzimdan degil goz pinarlarimdan bile kustum o kani de.. saclarimin rengi niye kizil cunku saclarimda kusmus de.. zira ben aksi bir tipim ve nasilsa iyi nasilsa bisey olmuyo diye yukleniyolar 2 ayda 2 cenaze gecirdim kendimi o tabutlarin uzerine ciglik atarak parcalamadim diye insanlar benimle aynen devam hicbir sey olmamis gibi coluk cocugun kaprisini simarikligini cekiyorum onun bunun gonlunu kirmamaya.. icimde enkaz var goren kim. hic kimse

nasıl diyebildin oğlunuz egenin tepkisi noldu?
senin eski konulardan biliyorum :)
Ben ona senın öz baban baska bırı dıyecegım sanıyordum , ınsan destek almayınca profosyonel akıl yurutemıyor .
Ben daha once baska bırıyle evlenmıstım , sonra sen dogdun ama bız anlasamadık ayrıldık, o yuzden soyadın farklı dıye acıkladım . O sonra zaman gectıkte anladıkca, merak ettıkce sordu. O kadar da zor degılmıs dedım .

peki babasini merak etti mi? beni neden aramadi diye sordu mu? babasi oğlunu görmeyince yıllar geçtikçe açiklanman hayli zor şükür işini halletmişsin.:)

Ah ah herkesin derdi kendine büyük. Rabbim beterinden saklasın. Bugünüme binlerce şükür olsun.

yaşadığım bir sürü kötü şey sayabilirim. kardeşimin 17 yaşındaki arkadaşı intihar ettikten sonra, anne ve babasını gördüm.
Kendime dair sayabileceğim herşey şımarıklık geliyor.

Ben yazsam olay olur her hal şımdı desem 16 yaşında evlendim 23 yaşında 2 çocuk annesiyim her kez başlar üstüme gelmeye dert bende hemde gani gani ama.anlatama dermanim kalmadi

peki babasini merak etti mi? beni neden aramadi diye sordu mu? babasi oğlunu görmeyince yıllar geçtikçe açiklanman hayli zor şükür işini halletmişsin.:)
Hiç sormadı , sadece kac yasındaydım kı ben hatırlamıyorum dedı. Soruları onla ılgıı olmuyor buarada , kardesının bılmesını ıstemıyor sadece soyadımızın farklı oldugunu bılmesın dıyor .

kardeşi büyüynce abisinin başka soyad taşıdığı enine sonuna öğrenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…