- 15 Mart 2019
- 109
- 103
- 13
- Konu Sahibi Yazikgelin
-
ay napcam beeeennnnnAçsanda banlanman yakındır devam edemezsin
sagol cok yardimci oldun gercekten banlaninca nasil geri geldigimi ne guzel anlatmisin
oyle tabi ban yedi gelin yapcambirazdan ama nickimiKonu ve nick uyumu da mükemmel olmus
Benim en sevmediğim huyum.. Herkese her şeyimi anlatırım..kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme huyum yok direk kan kustum diyorum ve bunu hiç sevmiyorum.. Törpülemeye çalışıyorum şu an..herkes bi icini doksun diye boyle bir konu actim en kotu hissettiginiz /en pisman oldugunuz/artik bundan sonra hicbir sey eskisi gibi olmayacak dediginiz sey nedir? yada kendinizde en sevmediginiz huy? elestiri basligi
mesela benim herkese it gibi kosturma huyum.. asla mesafe koyamiyorum insanlara o kadar yardim etmek istiyorum ki cagirsa evine temizlige giderim o derece sonra hep kazik yiyorum o kisilerden....
sirrini verme ama torpulemede birak kan kustum hatta sadece agzimdan degil goz pinarlarimdan bile kustum o kani de.. saclarimin rengi niye kizil cunku saclarimda kusmus de.. zira ben aksi bir tipim ve nasilsa iyi nasilsa bisey olmuyo diye yukleniyolar 2 ayda 2 cenaze gecirdim kendimi o tabutlarin uzerine ciglik atarak parcalamadim diye insanlar benimle aynen devam hicbir sey olmamis gibi coluk cocugun kaprisini simarikligini cekiyorum onun bunun gonlunu kirmamaya.. icimde enkaz var goren kim. hic kimseBenim en sevmediğim huyum.. Herkese her şeyimi anlatırım..kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme huyum yok direk kan kustum diyorum ve bunu hiç sevmiyorum.. Törpülemeye çalışıyorum şu an..
Ben ona senın öz baban baska bırı dıyecegım sanıyordum , ınsan destek almayınca profosyonel akıl yurutemıyor .nasıl diyebildin oğlunuz egenin tepkisi noldu?
senin eski konulardan biliyorum :)
peki babasini merak etti mi? beni neden aramadi diye sordu mu? babasi oğlunu görmeyince yıllar geçtikçe açiklanman hayli zor şükür işini halletmişsin.:)Ben ona senın öz baban baska bırı dıyecegım sanıyordum , ınsan destek almayınca profosyonel akıl yurutemıyor .
Ben daha once baska bırıyle evlenmıstım , sonra sen dogdun ama bız anlasamadık ayrıldık, o yuzden soyadın farklı dıye acıkladım . O sonra zaman gectıkte anladıkca, merak ettıkce sordu. O kadar da zor degılmıs dedım .
Ben onlar gibi olamıyorum insanların acısını başına kakamam ama maşallah bur daki ler catir catir ağır şekilde yazıyor larsende onlara kak bosver
Banlıgelin, konudışıgelin, cımbızyiyengelin kombinasyonları fena değil.oyle tabi ban yedi gelin yapcambirazdan ama nickimi
Neden uyarmadınız yeminiyim bilmiyorum demiştiBanlıgelin, konudışıgelin, cımbızyiyengelin kombinasyonları fena değil.
Hiç sormadı , sadece kac yasındaydım kı ben hatırlamıyorum dedı. Soruları onla ılgıı olmuyor buarada , kardesının bılmesını ıstemıyor sadece soyadımızın farklı oldugunu bılmesın dıyor .peki babasini merak etti mi? beni neden aramadi diye sordu mu? babasi oğlunu görmeyince yıllar geçtikçe açiklanman hayli zor şükür işini halletmişsin.:)
kardeşi büyüynce abisinin başka soyad taşıdığı enine sonuna öğrenecek.Hiç sormadı , sadece kac yasındaydım kı ben hatırlamıyorum dedı. Soruları onla ılgıı olmuyor buarada , kardesının bılmesını ıstemıyor sadece soyadımızın farklı oldugunu bılmesın dıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?