• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım kalbime vurdu. Ve ben artik bittim.

Aah ah sana ne denir bilemedim.Ben kusursuzum demedim.Anlayamadığını biliyorum da dene bari hiç olmazsa.Burda anlatılan şey şu ki yarın bigün allah korusun kocam beni terk etse, aileme bişey olsa kendi başımın çaresine bakarım bu hayatta çok şükür sırtım yere gelmez kolay kolay.Hayatımın merkezi kocam değil, işim gücüm bi eğitim hayatım ve kariyerim var anlatabildim mi.Biri kötü olsa diğeri elbet iyi olur ve bu hayatta dibe batmamı engeller.Önemli olan da budur.Maalesef çok yönlülük senin anlayabileceğin bişey değil.

Kim bütün hayatını evde geçirip sevgili yolu gözlese bu hale gelir çok normal.Önemli olan güçlü bi kadın olabilmek bu hayatta.Hele bu ülkede.
Bakın ben ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum. Ben size burda eğitim hayatımın geçmişini dokmiycem. Ama suna emin olabilirsiniz ki ben sirtimla yer arasına şimdiden koca bir duvar ördüm. Demek istediğim herkes böyle olmayabilir. Herkese her şart sunulmamis olabilir. O hayatına yön verirken sadece iyi bir eş olmayı seçmiş olabilir. Benim sinirlenip sizinle munakasaya girme sebebim bazı kilit kelimelerdir. Bomboş bir hayat, köylü kızı vs. Belki siz de tekrar yazdığınız okudugunuzda o kelimelerin gereksiz olduğunu anlarsınız. Amacım kavga etmek ya da kalp kırmak değil. Umarım bende kendimi anlatabilmisimdir.

Bayıldım. Tebrik ederim. :KK45:

Ben sana daha bayılacağın bişey söyleyim madem.Baban muhtemelen zorla seni biriyle evlendirir çünkü okumamışsın etmemişsin muhtemelen bi boğaz eksilir mantığıyla yakında seni birine verir.

İkinci ihtimal de aileni ikna edip bu oğlanla evlenmeye kalksan bile ablası ve ailesi senin ne kadar kıskanc ve odasında oturmayı seven biri olduğunu anlayıp kardeşini kışkırtır ve yine terkedilirsin.Çok sürmez yani anlamaları nası olsa.

Sonuç olarak sen burda insanlarla dalga geçersin ama interneti kapatıp odandaki yatağına oturduğun an herkes kendi cehennemine döner tatlım :KK14:

Hadi iyi geceler sana

Yaşadıkların kalbine vurdu ve artık bittin, maşallah burayı da kattın birbirine:) kalbini ihmal etme hırpalanmaya gelmez.

Güzel kardeşim aklın yolu bir derler.. Demek ki bu fotoğraf mevzusunda sana yapılan olumsuz yorumlar boşa değil. Bence bana bu olumsuz yorumlar neden yapıldı diyeceğine öz eleştiriyle objektif olarak düşüncelerini bir süzgeçten geçir..

Ortalama 10 - 15 yıldır bu internette yer alan facebook, twitter, instagram, msn, mirch, ...vb. iletişim adresleri var.

Ee bu internetten önce sanki herkes mutlu mesut, birbirini aldatmayan, sadık insanlarla mı doluydu dünya. Eğer sen sevdiğin adama güveniyorsan bin kız erkek arkadaşına kafayı takıp onu kandırmaya çalışsın.. Seni gerçekten seven, sana gerçekten sadık olan biri kesinlikle sana kalleşlik yapıp seni yarı yolda bırakmaz, aldatmaz.

Bence sen biraz abartmışsın bu foto mevzusunu. Fazla naz aşık usandırır diye bir söz var. Her şeye afra tafra yaparsan adam boğulur ve senin o kafaya takıp ayrılmana sebep olan fotoğraf mevzusundan daha ağır şekilde adam senden ve ilişkinden kaçar.

Lütfen sağlığını ihmal etme. Hiçbir şeye üzülmemeye çalış.. Bu dünyada sağlıklı olman senin için en hayırlı olanı.

En sevdiğin adam bile Allah korusun sana bir şey olsa 1 yılı geçmez derinden sarsılıp üzülmesi.. Dünyanın kanunu bu hayata tutunup yaşamaya çalışmak.. Kendine yeni bir sevgili bulup yuvasını kurar.. Yani demek istediğim hiç kimse için kendini heba etme.. Mutlu olmaya bak.. Böyle üzüleceğin bir ilişkiyi ömrün boyunca yaşamaya çalışmaktansa ailenin sana uygun gördüğü eş adayını en azından tanımaya çalış.. Mantık evliliği belki senin için en hayırlı olanı olacak. Öyle kestirip atma hemen..

Rabb'im sana şifa versin.. Allah'a emanet ol..

Bu ben değilim ya. Ne hale getirdiniz beni. Saygısız biri ilan edildim. İçimi dökmek istedim sadece bu kadar. Ama nerelere cektiniz ya. Tartışmayın artik ve tartışmayalım gün gelir siz de konu açarsınız yorum yaparız. Kalp kırmaya gerek yok. Su an da çocuk gibi davranıyor herkez.

Güzel kardeşim aklın yolu bir derler.. Demek ki bu fotoğraf mevzusunda sana yapılan olumsuz yorumlar boşa değil. Bence bana bu olumsuz yorumlar neden yapıldı diyeceğine öz eleştiriyle objektif olarak düşüncelerini bir süzgeçten geçir..

Ortalama 10 - 15 yıldır bu internette yer alan facebook, twitter, instagram, msn, mirch, ...vb. iletişim adresleri var.

Ee bu internetten önce sanki herkes mutlu mesut, birbirini aldatmayan, sadık insanlarla mı doluydu dünya. Eğer sen sevdiğin adama güveniyorsan bin kız erkek arkadaşına kafayı takıp onu kandırmaya çalışsın.. Seni gerçekten seven, sana gerçekten sadık olan biri kesinlikle sana kalleşlik yapıp seni yarı yolda bırakmaz, aldatmaz.

Bence sen biraz abartmışsın bu foto mevzusunu. Fazla naz aşık usandırır diye bir söz var. Her şeye afra tafra yaparsan adam boğulur ve senin o kafaya takıp ayrılmana sebep olan fotoğraf mevzusundan daha ağır şekilde adam senden ve ilişkinden kaçar.

Lütfen sağlığını ihmal etme. Hiçbir şeye üzülmemeye çalış.. Bu dünyada sağlıklı olman senin için en hayırlı olanı.

En sevdiğin adam bile Allah korusun sana bir şey olsa 1 yılı geçmez derinden sarsılıp üzülmesi.. Dünyanın kanunu bu hayata tutunup yaşamaya çalışmak.. Kendine yeni bir sevgili bulup yuvasını kurar.. Yani demek istediğim hiç kimse için kendini heba etme.. Mutlu olmaya bak.. Böyle üzüleceğin bir ilişkiyi ömrün boyunca yaşamaya çalışmaktansa ailenin sana uygun gördüğü eş adayını en azından tanımaya çalış.. Mantık evliliği belki senin için en hayırlı olanı olacak. Öyle kestirip atma hemen..

Rabb'im sana şifa versin.. Allah'a emanet ol..
Canım benim çok tesekkur ederim tavsiyelerin için. Boyle gelse herkez su an böyle bir tartışma olmazdı ki. Kim başka birinin azarlamalarini kabul edebilir ki. Ayni konuyu onlar açsaydı biz boyle tavır koysaydık ne olur du. Biraz karşılıklı bunlar ya.

Canım rahatsızsan bu tartışmadan topic'in moderatörleri olan :

'ya şikayet edebilirsin sıkıntını.. Gereksiz yorumları siler ve uyarı yapar. Gerçi ben bu rahatsız olduğun tartışmayı okumadım. Kim suçlu kim haklı bilemeyeceğim.. Neyse canını sıkma.. İyi günler.

Ben sana daha bayılacağın bişey söyleyim madem.Baban muhtemelen zorla seni biriyle evlendirir çünkü okumamışsın etmemişsin muhtemelen bi boğaz eksilir mantığıyla yakında seni birine verir.

İkinci ihtimal de aileni ikna edip bu oğlanla evlenmeye kalksan bile ablası ve ailesi senin ne kadar kıskanc ve odasında oturmayı seven biri olduğunu anlayıp kardeşini kışkırtır ve yine terkedilirsin.Çok sürmez yani anlamaları nası olsa.

Sonuç olarak sen burda insanlarla dalga geçersin ama interneti kapatıp odandaki yatağına oturduğun an herkes kendi cehennemine döner tatlım :KK14:

Hadi iyi geceler sana
Ancak beni bu kadar uzebilirdin. Onu da başardın. Benim nasıl bir hayatım var bilmiyorsun ki. Senin bu yazdiklarin beni o kadar etkiledi ve üzdü ki. Biliyor musun abla eğer senin ailen de seni okutmayip calistirmasaydi seni tek dışarı çıkarmasa sen napardin ya. Elinde mi ?o kadar basit yazmışın ki hayatımı. Nasıl olsa senin değil. Umarım Rabbim gönlüme gore verir. Bende mutlu olurum. Yorumlarınız için teşekkürler. Kimseyi bilerek kırmak istemedim. Hakkınızı helal edin. Üzdüğüm birileri varsa kusura bakmasınlar. Bu ben değilim çünkü.

Ancak beni bu kadar uzebilirdin. Onu da başardın. Benim nasıl bir hayatım var bilmiyorsun ki. Senin bu yazdiklarin beni o kadar etkiledi ve üzdü ki. Biliyor musun abla eğer senin ailen de seni okutmayip calistirmasaydi seni tek dışarı çıkarmasa sen napardin ya. Elinde mi ?o kadar basit yazmışın ki hayatımı. Nasıl olsa senin değil. Umarım Rabbim gönlüme gore verir. Bende mutlu olurum. Yorumlarınız için teşekkürler. Kimseyi bilerek kırmak istemedim. Hakkınızı helal edin. Üzdüğüm birileri varsa kusura bakmasınlar. Bu ben değilim çünkü.

Üzme kendini herkes sana faydalı olmak için yorum yaptı, başkasının gözüyle bakmak iyidir,eksiklerimizin yanlışlarımızın farkına varmamızı sağlar. Böyle düşün.

Alıntıyı düzgün yapamadım. Bir forumdaşın
yorumu vardı bahar isminde onu ekleyemedim pardon.

Beni az çok bilenler bilir. Nasıl bir aile ye sahip olduğumu, nasıl bir insan olduğumu, az çok sıkıntılarımı bilenler bilir. Ben bir ev kızıyım. Bir sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Kendi halim de duygusal bir insanım. Başkaları üzülmesin diye çabalar dururum. Odam da yasarım herşeyi. Ailemin dahi karşılarına gülerek çıkarım. Sevgilimi annem öğrendiğinde bana yapmadığını koymadı. Ayrıldım dedim aradan bir sene kadar zaman geçti hala güvenmez. Halbuki sevdiğim efendi, dinini yaşamaya çalışan bir insandı. Ama bu zamana kadar o kadar şey yaşadım ki bu yaşımda; ne takatim kaldı, ne mutluluğa hevesim. Herkezi idare etmekten yoruldum artık. Son zamanlarda görücü mevzuları oldu. Ailem sevdiğim olduğunu bilmediğinden çok baskı yaptı. Hakaretler, bağırıp çagirmalar. Önüne gelen herkezin beni ikna etme çabaları. Beni cekistirmeleri. Her gün agliyor , Rabbime sığınıyordum. Babama söyledim sonra sevdiğim var diye. Olmaz unut dedi. Onu tanımak dahi istemedi. Tabi o aralar panik atak olmaya başladım. Uyuyamaz oldum. Uyursam öleceğim korkusu geliyordu. Kapı çalsa , telefonum çalsa kalbimin atışı geçmiyordu yarim saat. Halüsinasyon lar görmeye falan başladım. Uykuya daldığım an hemen uyanıyor, uyanır uyanmaz biseyler görüyordum. Korkarak lambayı açıyordum hic bisey yok.O sıralar artik kalbim ağrımaya başladı. Ve hala bütün belirtilerim devam ediyor. Çok yıprandım. Su an bunu yazıyorum ama kalbimde su dakka hala ağrı var. Daha yeni sevdiğim le ayrıldık. Bitirdik herşeyi. Oysa onun için 3 sene mi vermiştim. gizli gizli konuşarak tl mi saklayarak geçti bu 3 sene. Sinirlenince o ordan bağırıyor rahatca ben sessiz konuşuyorum diye bağıramıyordum.neler neler yaşadım. Son olarak Ablası kalkıp bunun fotoğrafını koymuş. Kaldırsın dedim . Ablası da onu kaldırıp yine birlikte çekindikleri bi fotoğraf koymuş. İnsan sevdiğini başkasına göstermem ister mi? Nasıl üzüldüm nasıl sinirlendim bir hoş oldum. Bende kendi fotoğrafımı koydum. Çıldırdı tabi.. Kaldırdığın an bende kaldıracağım dedim. Baktım hala aynı. Kaç kez aradım açmadı. Daha yeni bana dönüş yaptı. Acar açmaz numaramı sil dedi. Silerim beni istemeyeni zaten istemem dedim. O an içim yandı. Ve kapattık. Bitti.
Onca emeğim, gizli saklı üç yılım bitti. Canımdan çok seviyorum onu. Ne günler geçti. Birlikte üzülüp ağladık. Simdi ise ben whatsaap i kapatıp gizli tl mi de kapatacağım. Amacım ders vermek değil. Beni bu hale getiren ailem, cevrem, sevdiğim e hakkım helal değil. Önceden kalbimin duvarında kalınlaşma olduğunu söylemişti doktor. Haftalardır ağrıyor. Ve ben gitmek dahi istemiyorum. Kimsenin değer bilmediği istemediği bu hayatta olmak istemiyorum.
Benim hic başkaları gibi hayatım olmadı. Okumadim açıktan okuyorum liseyi. Kendim biseyler yazar , çizerim. Kendi halimde bir insanım. İki dua okudum mu sevdiğim e üflerim ilk. Ona bisey olmasın diye. Ama bitti herşey. Hayallerim iz vardı ; yıkıldı. Ben de yıkıldım. Bittim.
Seni hatırlıyorum geçen benim bi konuma yorum yapmıştın. Şimdi sen ne hallere düşmüşsun Kıyamam sana üzülme. Senin ailende Benimkiler gibi az çok anladım. Gizli saklı is yapmanın sebebi de ailen . Bende senin gibi kendimden önce sevdiklerimi düşünürüm hep ben bunu yaparsam babam kızar annem.kızar veya sevgilim kızar diye
Hayatım hep birilerinden korkmakla geçti bugüne kadar hala da öyle .Senin de En çok üzüldüğün şey ben bütün bunları yaşarken sevgilim için değer diye düşünüyordum meğerse degmezmis konulu gerçeğin :( üzüldüm senin adina

Canım rahatsızsan bu tartışmadan topic'in moderatörleri olan :

'ya şikayet edebilirsin sıkıntını.. Gereksiz yorumları siler ve uyarı yapar. Gerçi ben bu rahatsız olduğun tartışmayı okumadım. Kim suçlu kim haklı bilemeyeceğim.. Neyse canını sıkma.. İyi günler.
Yazılı mesajlar silinmiyor. Eğer polemik yada hakaret vs olursa uyarı yada ban alırlar bunun için uyelerin kib yapması gerek ki yorumlar incelensin.

Seni hatırlıyorum geçen benim bi konuma yorum yapmıştın. Şimdi sen ne hallere düşmüşsun Kıyamam sana üzülme. Senin ailende Benimkiler gibi az çok anladım. Gizli saklı is yapmanın sebebi de ailen . Bende senin gibi kendimden önce sevdiklerimi düşünürüm hep ben bunu yaparsam babam kızar annem.kızar veya sevgilim kızar diye
Hayatım hep birilerinden korkmakla geçti bugüne kadar hala da öyle .Senin de En çok üzüldüğün şey ben bütün bunları yaşarken sevgilim için değer diye düşünüyordum meğerse degmezmis konulu gerçeğin :KK43: üzüldüm senin adina
Bana böyle yaklastigin için tesekkur ederim. Yorumun için çok sagol. Beni anladığını bilmek çok sevindirdi.

Belkide böylesi daha iyidir senin için istersen psikiyatriye git devlet hastanesinde de var kalp ağrın panik atak olabilir annem de de var panik atak.

Yazılı mesajlar silinmiyor. Eğer polemik yada hakaret vs olursa uyarı yada ban alırlar bunun için uyelerin kib yapması gerek ki yorumlar incelensin.

İstenirse konu yoruma kapatılıyor.. ve gereksiz, konu dışında olan yorumlar için uyarı yapıldığını biliyorum..

Silindiğini de hatırlıyorum. Şimdi farklı bir uygulama yapılıyorsa tabi bunu bilemem...

İstenirse konu yoruma kapatılıyor.. ve gereksiz, konu dışında olan yorumlar için uyarı yapıldığını biliyorum..

Silindiğini de hatırlıyorum. Şimdi farklı bir uygulama yapılıyorsa tabi bunu bilemem...
Ben kapansın istiyorum iste. Silinedebilir.

Evet kapatılır ama silinmiyor. Konu açanlar bazen ilk mesajlarını siliyor yani konu içeriğini ama tekrar getiriliyor konu yerine 2009 dan beri burdayım kurallar aynı.

Back
X