Beni az çok bilenler bilir. Nasıl bir aile ye sahip olduğumu, nasıl bir insan olduğumu, az çok sıkıntılarımı bilenler bilir. Ben bir ev kızıyım. Bir sevdiğim var askerde. Onu bekliyorum. Kendi halim de duygusal bir insanım. Başkaları üzülmesin diye çabalar dururum. Odam da yasarım herşeyi. Ailemin dahi karşılarına gülerek çıkarım. Sevgilimi annem öğrendiğinde bana yapmadığını koymadı. Ayrıldım dedim aradan bir sene kadar zaman geçti hala güvenmez. Halbuki sevdiğim efendi, dinini yaşamaya çalışan bir insandı. Ama bu zamana kadar o kadar şey yaşadım ki bu yaşımda; ne takatim kaldı, ne mutluluğa hevesim. Herkezi idare etmekten yoruldum artık. Son zamanlarda görücü mevzuları oldu. Ailem sevdiğim olduğunu bilmediğinden çok baskı yaptı. Hakaretler, bağırıp çagirmalar. Önüne gelen herkezin beni ikna etme çabaları. Beni cekistirmeleri. Her gün agliyor , Rabbime sığınıyordum. Babama söyledim sonra sevdiğim var diye. Olmaz unut dedi. Onu tanımak dahi istemedi. Tabi o aralar panik atak olmaya başladım. Uyuyamaz oldum. Uyursam öleceğim korkusu geliyordu. Kapı çalsa , telefonum çalsa kalbimin atışı geçmiyordu yarim saat. Halüsinasyon lar görmeye falan başladım. Uykuya daldığım an hemen uyanıyor, uyanır uyanmaz biseyler görüyordum. Korkarak lambayı açıyordum hic bisey yok.O sıralar artik kalbim ağrımaya başladı. Ve hala bütün belirtilerim devam ediyor. Çok yıprandım. Su an bunu yazıyorum ama kalbimde su dakka hala ağrı var. Daha yeni sevdiğim le ayrıldık. Bitirdik herşeyi. Oysa onun için 3 sene mi vermiştim. gizli gizli konuşarak tl mi saklayarak geçti bu 3 sene. Sinirlenince o ordan bağırıyor rahatca ben sessiz konuşuyorum diye bağıramıyordum.neler neler yaşadım. Son olarak Ablası kalkıp bunun fotoğrafını koymuş. Kaldırsın dedim . Ablası da onu kaldırıp yine birlikte çekindikleri bi fotoğraf koymuş. İnsan sevdiğini başkasına göstermem ister mi? Nasıl üzüldüm nasıl sinirlendim bir hoş oldum. Bende kendi fotoğrafımı koydum. Çıldırdı tabi.. Kaldırdığın an bende kaldıracağım dedim. Baktım hala aynı. Kaç kez aradım açmadı. Daha yeni bana dönüş yaptı. Acar açmaz numaramı sil dedi. Silerim beni istemeyeni zaten istemem dedim. O an içim yandı. Ve kapattık. Bitti.
Onca emeğim, gizli saklı üç yılım bitti. Canımdan çok seviyorum onu. Ne günler geçti. Birlikte üzülüp ağladık. Simdi ise ben whatsaap i kapatıp gizli tl mi de kapatacağım. Amacım ders vermek değil. Beni bu hale getiren ailem, cevrem, sevdiğim e hakkım helal değil. Önceden kalbimin duvarında kalınlaşma olduğunu söylemişti doktor. Haftalardır ağrıyor. Ve ben gitmek dahi istemiyorum. Kimsenin değer bilmediği istemediği bu hayatta olmak istemiyorum.
Benim hic başkaları gibi hayatım olmadı. Okumadim açıktan okuyorum liseyi. Kendim biseyler yazar , çizerim. Kendi halimde bir insanım. İki dua okudum mu sevdiğim e üflerim ilk. Ona bisey olmasın diye. Ama bitti herşey. Hayallerim iz vardı ; yıkıldı. Ben de yıkıldım. Bittim.