eşimin gönlünde biri var ise ve beni görmezden geliyorsa oturup onu bekleyecek halim yok hiç kimse kusura bakmasın, ne o benim sahibim nede ben onu hizmetkarı, adam adam olaydı da çocuklarımıza mutlu bir yuva nasıl olurmuş gösterseydik suçlu ben değilim "O". evet her gün 600 km yol gidip geliyorum görebilmek için; oldu mu ?
Siz eşinisi aldatın ben saygı duyuyorummu demeliydim :) Yada siz çocuğunuzu kesin saygı duyarım ben mi? Herkesin düşüncesine saygı duyuluyorsa kayseride tecavüz edilen çocukların sapık düşüncelerinedemi saygı duymak gerekir ? Bu bir klişedir, herkese her düşünceye saygı duyulmaz. İnsan ben bunu desteklemiyorum böyle çirkin bur düşünceyede saygı duymuyorum diyebilmeli........
eşimin gönlünde biri var ise ve beni görmezden geliyorsa oturup onu bekleyecek halim yok hiç kimse kusura bakmasın, ne o benim sahibim nede ben onu hizmetkarı, adam adam olaydı da çocuklarımıza mutlu bir yuva nasıl olurmuş gösterseydik suçlu ben değilim "O". evet her gün 600 km yol gidip geliyorum görebilmek için; oldu mu ?
buraya böyle bi konu açıyosan olumlu ya da olmsuz her yorumu almaya göze almışsın demektir kimseyi yaptığı yorumdan dolayı kötü görme. herkes haklı söylediklerinde
ben kimsenin koynuna girmedim, cinsellik düşkünü olduğum için birinin altına yatmadım ne bu yaaa, sadece aşka sevgiye ilgiye ihtiyacı olan bir KADINIM ben KADINNNN; o... ilan edildim yaaa
Siz eşinisi aldatın ben saygı duyuyorummu demeliydim :) Yada siz çocuğunuzu kesin saygı duyarım ben mi? Herkesin düşüncesine saygı duyuluyorsa kayseride tecavüz edilen çocukların sapık düşüncelerinedemi saygı duymak gerekir ? Bu bir klişedir, herkese her düşünceye saygı duyulmaz. İnsan ben bunu desteklemiyorum böyle çirkin bur düşünceyede saygı duymuyorum diyebilmeli........
Olmadı.
Bak bir yanlıştasın. Sana anlatılmak istenen şu; eşin seni aldatmış belki de hala aldatıyor ama bu işin çözümü s.d.k yarıştırmak değildir. Gider efendi gibi boşanırsın. Sonra istediğin adamı hayatına alırsın. Yani o seni aldatsın sen onu aldat. Dünyaya getirdiğin cocuklar ne olacak? O adam değil belki cocuklarını düşünmüyor ama sen de değilsin kusura bakmaçç
bunları duyacağımı bile bile açtım bu konuyu ona şikayetim yok, uslubuma dikkat ederek konuşmaya çalışıyorum ama herbir şey oldum onların gözünde
evet kızıyorum ; kendiniz ile kıyaslıyorsunuz çünkü o mutlu yuvanız ile kıymetinizi bilenler ile sizi canından çok sevenler ile kıyaslıyorsunuz.
bunları duyacağımı bile bile açtım bu konuyu ona şikayetim yok, uslubuma dikkat ederek konuşmaya çalışıyorum ama herbir şey oldum onların gözünde
al işte... düz mantık ...sana hak vermediysem kesin diğerine hak vermişimdir değil mi?
ben birini desteklemiyorum , nerde gördün 'haklısın , bi tek sen doğrusun , diğerleri yanılıyor. onlar tü, kaka' dediğimi. gösterin bana lütfen.
taraf tutmuyorum ben arkadaşım, burda anlaşalım önce.ben kendinizi haklı çıkarmanıza şaştım. diğer arkadaşı eleştirmişsiniz ama eleştirirken üslübunuzun onunkiden bir farkı kalmamış.
uslubuna dikkat edersen sevinirim
Canım ilgiye ve sevgiye ac olduğu için aldatıyor.
Boşanmaya cesareti olmadığı icin aldatmaya cesaret ediyor :)
tekrar söylüyorum . konuyu çok başka yerlere çekmişsiniz. ben kimseyi savunmuyorum.
sadece uslübunuzun diğer arkadaştan pek farklıı olmadığını söylemeye çalıştım. ama yanlış yere çekildi tarafınızca.
ayrıca çocuk kesmek, kayserideki olaylar... bunlara saygı duyulamaz elbet ama konumuz bu değil arakadaşım. konumuz yasak aşk.. diğerlerini başka başlıklarda tartışırız
kapasite meselesini hiç açma istersen. konuyu başka yere çekmeyelimSenin onu desteklemiş olup olmamandan banane arkadaşım ben sana bir noktayı göstermeye çalıştım. bana yada ona hak vermiş olman değil konu, birileri kendisini sürekli desteklesin diye bekleyen insanlar acizdir. Ben aciz değilim... Aslında bunu anlayacak kapasitede görünüyor yazdıkların.... ben Herkese saygı duymak zorundasınız demene takıldım.
Düz mantık tabiki, olması gereken budur. Yanlış bir şey yazdığımı düşünmüyorum. O kadar çok kullanılıyor ki bu cümle... Olur olmaz yerde iş olsun diye herkese her düşünceye sadece laf olsun olsun diye saygı duyulmaya başlandığından beri toplumun çivisi çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?