- Konu Sahibi Hebehubele
Mrb eğer gerçekten yardım etmek istersen.Ailesi yani anne si ile bu durumu konuş gözünü korkut .Bu arkadaşı na yapacagin en büyük iyilik olur. Öyle yada böyle 22 yasında ki daha çocuk bi anlık heves gelip geçecek.Olan arkadaşına çocuğuna olur. İstiyor sa bozan sin zorla yürümez zaten evlilik.Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum yoksa çıldırcam.Nerden başlasam bilemedim. Yakın bir arkadaşım var bugün telefonda konuşurken sesi çok kötü geliyordu . Neyi olduğunu sorduğuma pişman oldum anlattıklarından dolayı . Durum şu ki arkadaşim 36 yaşında 16 yıllık evli. 8 yaşında bir çocuğu var
Eşiyle aile zoruyla evlendirilmiş . Evlilik gibi görmediğini söyler dururdu evliliğini. Eşi çok iyi biridir . bir dediğini iki etmez . Her türlü evde yardımcı olur . Anlayışıdır . BİLDİĞİMİZ TİPİK TÜRK ERKEĞİ DEĞİL YANİ . Eşide aile dostumuzun oğludur ordan tanıyorum . Ben övmüyorum arkadaşm söylüyor bunları . Eşime hiç ısınamadım evde iki çok iyi arkadaş gibiyiz derdi. Yıllardır bir musabetleri olmamış , hatta ayrı odalar da uyuyup ayri odalarda oturuyorlarmis . Şimdi ise arkadaşımın 22 yaşında genç biriyle ilişkisi varmış. Birbirlerini çok seviyorlarmis evleneceklermis. Çocuk birliktelik teklif etmiş . Arkadaşm da gönüllü hissettim . Önce eşinle bosan o bunu haketmiyor dedim ailesineden korktuğu için bosanamayacagni söyledi . çocuk kaçalım demiş bunun da aklına yatmış . Nasıl güvenirsin dedim bağırdım çağırdım . Şok oldum . Uyku girmiyor gözüme . Çok seviyorum arkadaşmı nasıl doğruyu gösterebilirim onun için ne yapabilirim