Yasak olan herşey güzel olmak zorunda mı

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur

Kısmet ne denir ki erkek bir arkadaşım öğretim görevlisi öğrencisiyle evlendi ünv. Bazen oluyor hayırlısı

yasak değil de kariyer için tehlikeli olabilir. hepsi bu. bence bu konudan aynı ortamdaki kişilere bahsetmeyin ama bir deneyin bakalım neler olacak?:rapci:

e asistanmış ya bilemedim. öğrenciyle bu tür durumlar sıkıntı olmaz mı ki?

Etik değil derken?
Sonuçta akraba değilsiniz dimi?
Ya da aynı cinsyetten?
Ki bunlara bile bu zamanda ters bakılmıyor artık.
Sevgi karşılıklı ise kimseyi bağlamaz.

anlaşılan aşk söz konusu olunca hiç bir şey hiç kimseye engel olamaz. işte budur. aşık kadınlar.......

karda yürüyecen izini belli etmeyecen.:KK53:

üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur
Yasak bunun neresinde:110:

Back
X