Yasak olan herşey güzel olmak zorunda mı

Hemen nasıl bir yazmayla hoşlanıyor onu anlamadım alt tarafı bir şey sormuşsunuz. Bana çok da tekin gelmedi hemen yakın davranması biraz mesafesini koruyabilirdi hoşlandığını gösteren belirti size farklı davranması mı yani siz anlam yüklüyor olabilir misiniz?eşim hoca birçok öğrenci birşey soruyor eşimde canayakındır ama mesafelidir de kimbilir kaç.kız öğrenci vardır soru soran hemen yakınlaşması normal mi
Hayır tabiki bi konuşma değil ben kısa kestim uzun uzun yazmadım benden etkilendiği konusu kesin

üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur

Acele etmeyin bu güzel hisleri hemen ilişkiye dönecek diye beklemeyin bence.

Diğer öğrencilerle kalabalık olduğu için mi ciddi, okulda karizmasını koruyordur belki.
Sizinle okulda diğerlerinin arasında fark yoksa hemen planlar kurmanın.

Daha başlangıç ve hayırlısı olsun. Iyice gozlemleyei.

siz bekar o bekar falan yazmışlar sanki es geçilmiş o sorular. evli olduğu hakkında bir fikrin var mıydı önceden de?

Şöyle eski konularınıza baktım da... siz aklınızı evlilikle bozmussunuz,ben bu asistanın size ümit verdiğine inanmiyorum.

Bence siz talepkar kişi oldunuz,dahası konularinizda muazzam tutarsizliklar var.

Hocaniz hastane nöbetine kalan bir asistan,yani muhtemelen ya tipta ya da saglikla ilgili bir bransta..
Sizin konularinizda can sıkıntısı, aktivite öneri isteği, internetten tanışılan kişilerle olan başarısız iliskiler yoğunlukta.

Tam anlayamadım ama bizi yiyor olabilir misiniz ?

Back
X