Yasak olan herşey güzel olmak zorunda mı

üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur

Yasak bunun neresinde denilmiş ama üniversitede hiç hoş karşılanmaz bu tür ilişkiler, bir de öğrencinin dersine giriyorsa her türlü şaibe olabilir, soruları verdı vs. falan. Yine de oluyor tabi, asistan erkekse daha anlayışlı karşılanıyor, tersinde daha yargılayıcı oluyor insanlar.

yasak filan diyince evli biriyle ilişki diye düşündüm amma olay o kadar dramatik değilmiş:KK49: eğer çekiniyorsanız tepki görmekten ilişkinizi açığa çıkarmak zorunda değilsiniz. kafanızda netleştikten sonra da kimse umrunuzda olmaz zaten. sadece biraz zaman gerekli

Niye etik olmasın ki? Yaşlar uygunsa, taraflar evli, nişanlı değilse sevgilileri yoksa, sırf bu durumdan dolayı kayırma, sınav notlarını yükseltme gibi şeyler söz konusu olmuyorsa bir mahsuru yok bence.

Etik değil derken?
Sonuçta akraba değilsiniz dimi?
Ya da aynı cinsyetten?
Ki bunlara bile bu zamanda ters bakılmıyor artık.
Sevgi karşılıklı ise kimseyi bağlamaz.
Etik böyle bir şey değil. O asistan onun dersine giriyor. Aralarında öğretmen-öğrenci ilişkisi olmalı. Duygusal öğeler, objektifliğe zarar verebilir. Dersini al ve artık hocan olmadığında görüş en güzeli budur. Senin önceliğin alacağın dersin gereklerini yapmak. Zaten yaz okulu da bitmedi mi? Tekrar girme ihtimali var mı dersine?

Etik böyle bir şey değil. O asistan onun dersine giriyor. Aralarında öğretmen-öğrenci ilişkisi olmalı. Duygusal öğeler, objektifliğe zarar verebilir. Dersini al ve artık hocan olmadığında görüş en güzeli budur. Senin önceliğin alacağın dersin gereklerini yapmak. Zaten yaz okulu da bitmedi mi? Tekrar girme ihtimali var mı dersine?
Evet girecek yeniden

Ya bu erkekler nasıl etkileniyor hemen?
Nasıl oluyor da duygulara karşılık veriyorlar pat diye?
Bi bana denk gelmedi böylesi:olamaz:
Biraz tesadüf oldu bende beklemiyordum bu kadarını ama daha 2.yazışmada farkettim begendigini ve şuanda açık açık söyledi

Yasak diyince gene bir bihter behlul vakası sandım...

Herkese yürüyen adamdan uzak dur

Ben olumlu ve olumsuz örnekler görmüş biriyim. Sana tavsiyem, onun hocan olmayacağı ana kadar beklemendir. Bu süreçte onu gözlemle, insan olarak nasıl biri, adaletli mi, kendinden üstlere farklı astlara ya da öğrencilere farklı mı davranıyor? Saygılı mı? Paylaşımları senin hayat görüşünle tutarlı mı? Sevgiler

İkinizde yetişkinsiniz. Neden olmasın ki? Benim bir arkadaşım üniversiteden asistanla evlendi gayet mutlular

benim bir sınıf arkadaşım da yarı zamanlı gelen bir öğretim görevlisiyle evlenmişti. ama tekrar dersinize girecekse zor. burada asıl düşünmesi gereken kişi siz değilsiniz bu arada onun hakkında soruşturma açılabilir, siz de hoşlandıysanız buluşun bırakın o düşünsün :KK66:

üniversiteye gidiyorum ve yaz okulunda bizim derse giren bi asistan vardı baya hoşuma gidiyordu daha sonra ben dersle alakalı birşey öğrenmek için instagramdan yazdım falan gayet ciddi konuştu ertesi gün hatırlat dedi bende hatırlattım sonra benimle güzelce ve yakın konuşmaya başladı sürekli yazdı 1 haftadır konuşuyoruz benden baya hoşlanıyor geçen okulda yanına uğradım birşey için hatta ikinci bi buluşma istiyor Beni baya baya begendigi her halinden belli herkesle ilk öyle sanmıştım ama değilmiş diğer öğrencilerle baya ciddi hatta öğrenciler yakın ama bu ciddi nasıl olur acaba ya cidden güzel bi ilişki olurmu ve bu duyulsa ne olur
ndasın
sen kaç yaşındasın o kaç yaşında ? yani olabilir neden olmasın

e asistanmış ya bilemedim. öğrenciyle bu tür durumlar sıkıntı olmaz mı ki?
sıkıntı olmaz yaşları da tutuyor sonuçta nikâhı da düşüyor ..yalniz bir durum var ki asistan yanı hoca o gözle bakmıyor ..çünkü konu sahibi ..asistanın tüm öğrencileriyle samimi olduğunun belirtmiş..asistan hocalar daha yeni işe başladıkları için (Geneli ) öğrencilerle ilgilenirler ders konusunda...duygulardan emin olmak lazım..yoksa yıpranırsınız

Hemen nasıl bir yazmayla hoşlanıyor onu anlamadım alt tarafı bir şey sormuşsunuz. Bana çok da tekin gelmedi hemen yakın davranması biraz mesafesini koruyabilirdi hoşlandığını gösteren belirti size farklı davranması mı yani siz anlam yüklüyor olabilir misiniz?eşim hoca birçok öğrenci birşey soruyor eşimde canayakındır ama mesafelidir de kimbilir kaç.kız öğrenci vardır soru soran hemen yakınlaşması normal mi

Back
X