• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Boyu Spor :)

selam kızlar, selam simsims simsims cim, nabersiniz, nasıl gidiyor spor ile sağlıklı yaşamlar :)
ben de artık odağımı, yediklerime yada yememem gerekenlere değil de, harekete, spora kanalıze etmeyi düşünüyürum,:KK49::KK49:
o yüzden buraya daha çok yazma kararı aldım kızlar, beni de kabul eder misiniz aranıza:KK24:

15 dakika joşu bandında eğimli yürüyüş.20 saniye plank.Birde ekteki cardio.3 dakika yoga selamlama.

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-08-16-23-56.webp
    Screenshot_2015-04-08-16-23-56.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 66
50 dakika pilates, 15 dakika yürüyüş
hehe sen yazınca fark ettim,aynen öyle olmuşş:rolleyes::KK9: kafam çok dolu canım yaaa.. kafa dolulugu fecii..az kaldı eski günlerime dönmeme.. bu arada senin sayfana baktım dün wattpad'deki.. güzel yorumlar gelmiş,kitaplar 3lennmiş maşallah sana… en kısa zamanda okumak istiyorum ben de :KK37: tebrik ederim canım:KK60:
bekliyoruz tam gaz geri dönmeni.
teşekkürler :KK74:evet iyi gidiyor, inşallah daha güzel olacak. üçledim bakalım, ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama umutluyum :KK19:

selam kızlar, selam simsims simsims cim, nabersiniz, nasıl gidiyor spor ile sağlıklı yaşamlar :)
ben de artık odağımı, yediklerime yada yememem gerekenlere değil de, harekete, spora kanalıze etmeyi düşünüyürum,:KK49::KK49:
o yüzden buraya daha çok yazma kararı aldım kızlar, beni de kabul eder misiniz aranıza:KK24:
gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin :KK54:

15 dakika joşu bandında eğimli yürüyüş.20 saniye plank.Birde ekteki cardio.3 dakika yoga selamlama.
canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın? ;)

gel canımmm tabikii, çok sevinirimm.. hoşgeldin :KK54:

canım bu hangi uygulama ve nasıl çalışıyor anlatır mısın? :KK66:
Android telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.

15 dakika eğimli hiit yaptım.Normal yürüyüşden daha etkili.Bugün iş çoktu.Buna da şükür.

hoşbulduk canım, nasılsın nasıl gidiyor hayat?
bu ara herkes yoğun heralde, sakin burası :KK76:
yogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne? ;)

ay spor salonunun trafosu yanmış bugün seanslar iptal :110:
şanssızlık olmuş.. sanırım beni bekliyorsun spor yapmak için ;P

Dün:cool:
200 ip atlama
100 mekik
5 dk karın+5 dk basen =10 dk egzersiz
30 dk yürüyüş
Bugün:cool:
250 ip atlama
100 mekik
10 dk basen+5 dk karın=15 dk egzersiz
harikasın canım :)

Android telefona indirdim.30 günlük program .Yaptığın günü işaretliyor.Google playden indirdim.30 day cardio,30 day plank adları.
teşekkür ederim canım,ben de bir bakayım ;)

yogun yogun yogun gidiyor canım..cumartesi gününü iple çekiyorum çalışıyor olmama ragmen işler baya hafifleyeck..sen nasıl oldun?spor planın ne? :KK66:
iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim

iyi diyelim canım,bugün fizik tedavimin son gunu, 3 hafta oldu toplam ama rahatladim desem yalan olur, son 3 gündür ağrım cok maalesef spor planında kararsızım sabahlari pilates akşamlari da kardiyo düşünüyorum.Leslie veya debbie nin slim in 6 sini düşündum, dün yaptım biraz ama cok ağrım oldu sonra sanirum kardiyo olarak anca normal yürüyüş yapabilecegim
kotrol oldum canım güç kaybım daha iyi çok şükür. 15 gün koru dedi, sıcak tut ters hareket yapma 15 gün önemli dedi.
pilates önermedi. Bir ay sonrasına yap dedi. Yürüyüş ve bel egzersizleri öneriyor sadece. ben de öyle yapıcam artık, bazen leslie, bazen açık havada yaparım

Geçmiş olsun.

Back
X