Yaşam kalitemi düşüren garip dert 😔

Sen de msj at, benim ki acuk manyahtir kusura bakman gari diye

Evet doğru bana da mesaj atıyor. Başlarda bu huyunu çok fark edemedim. Hep ablasını anlatırdı millete mesaj çekiyor bizi utandırıyor diye. Şimdi kendisi yapıyor
Genetik miymiş yani mesajla ona buna çatmak? Şu yazdıgınızdan sonra konu bana troll geldi.

Muayene etmem getirdiginiz kisiyi mi diyo polise ne diyo? Polise gider yapmasi bana da pek olmadi gibi geldi.
Vallahi gideri yanımda yaptı. Kapıma gelmeyin dedi. Sonradan telefonu kapatınca hastanede de yanıma gelmeyine getirdim dedi. Açıkçası hastanedeki olayın ayrıntısını bilemiyorum. Belki de hiç fonksiyonu yok sadece kendisini bir şey sanıyor. Polis sisteme düşüyor biz görevimizi yapıyoruz diye karşılık verdi. Sert bir cevap vermedi. Belki de o da polisin edebidir. Ama bana böyle yansıtıyor. Kendisine herkesin işinin düştüğünü. Onun kimseye işinin düşmediğini. Herkese her şeyi yapabileceğini söylüyor

Hastanede gorevini yapmamazlik yapamaz, babasinin ciftligi degil orasi, derken ahan da mesaj geldi

Peki kendisi başkasına rahatsızlık verdiğinde özür diliyor mu?

Siz kalp kırmayı sevmeyen daha mütevazi bir kişiliktesiniz eşinize göre, eşiniz de keşke sizden bu huyları örnek alabilse sorun kalmazdı. Dediğim gibi sizin birebir söylemediğiniz, yapmadığınız şeyler için kendinizi üzmeyin. Bu zamanda aynı kandan olan kardeşler bile birbirinin çok zıt karakterleri oluyor. Ama insanlar zamanla iletişimleri geliştikçe aradaki farkı bariz şekilde anlayabiliyor. Kimse kimseden de sorumlu olmuyor. Onlar da sizi zamanla anlayacaklardır. Kafanızda kurgulamayın.
Hayat bu belki de kendisine tokat olacak bir olay yaşayacak, Allah eşinizin bu huyunu ıslah etsin inşallah eşinizin yüreği biraz olsun yumuşar umarım.

Özel okulda okuyor çocuk zaten. Kendisi dr ve polislerin adli için işleri düşüyor hastaneye. Yani kimse haddini bildiremiyor
Doktor olsa ne savci olsa ne konumunu kötüye kullanan herkes seviyesizdir ... kanun önünde herkes aynidir doktor olsun polis vb farketmez esiniz cok saygısız insanlari assalayip rahatlayan tipten ve yalniz kalmaya aday boyle birinin ne komşusu ne arkadasi olur bu ne ayol gelene gecene saldiriyor okumus etmis ama ali kıran baş kesen

Hastanede gorevini yapmamazlik yapamaz, babasinin ciftligi degil orasi, derken ahan da mesaj geldi
Bir diş hekimine gittik. Tam ağzımı açtım dişimi tedavi ederken eşimle muhabbete başladı. Sizin orada bir dr varmış. Bizim sekretere böyle böyle demiş diye. Senin adın neydi falan filan diye atar yaptı. Olayın eşimle ilgisi yok. Amaç duyurmak. O sırada benim dişlerim adamın ellerinde. Nasıl ters bir şey söyleyebilir. Hep alttan aldı. Çıkınca güldük hatta bahsettiği dr ben olsam görürdün diye. Eşim de bu yöntemi o diş hekiminden öğrendi ve uyguluyor diye düşünüyorum. Görevini yapıyor mu yine yapıyor. Ama yapmasaydı keşke dedirtecek şekilde

Ters birine çatmamış demek ki hiç. Bir gün çatar umarım. Çünkü saygısızca davranışları. Siz dediniz mi senden utanıyorum kendine çeki düzen ver diye ?
Başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz zannedermis bu da o hesap birisi bi haddini bildirse

Aynı fikirdeyim

Amin inşallah. Allah ona mantıklı düşünebilme, üslubuyla sorunları çözebilme yeteceği versin inşallah.
teşekkür ederim

Muhtemelen o üstünlük kompleksi değil aşağılık kompleksi. Kendisini bu şekilde tatmin ediyor. Sonradan görme
Aynen belliki meslekten önceki hayatinda ezilen aşşalanan ve ezilen ezilmesinide konu olarak kendini aşağıda görmesi ve meslek sahibi olunca ilk is milleti assalamak intikam alip egosunu sisirmek yazik size yazik gercekten boyle bir insanla bi ömür cekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…