Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

üfff yorumların hepsini okuyamadım zira cinnet getirmek istemiyorum daha fazla.

konu sahibi arkadaşım, öncelikle şikayetçi olmakla çok iyi yapmışsın. helal olsun ve de kadınlara örnek olsun bu davranışın. diğer eleştirilen mi diyim dalga geçilen mi diyim bilemedim de, baban için çok rahat vs diyenlere. bence baba da hiç bir sorun yok. kızına güvenen, onun bir birey olduğunu kabullenen bir baba. bana ilgisiz gibi gelmedi. ve ben böyle bir babanın bu olay sonrasında kızına zarar vereceğini düşünmüyorum. sadece küser, kızar, bir süre konuşmaz. ama bunlar bile cidden sarsıcı durumlardır.

bunların haricinde, bir avukata danış lütfen. artık reşit olduğun için resmi olarak ailenin haberlendirilmemesi gerekir. ancak küçük bir yer ise dedikodu ihtimali maalesef var.

erkek arkadaşına konudan bahsetmemeni tavsiye ederim. 5 yıl önce yaşanmış bir durum, o şartlarda istemiş ancak sonradan pişman olmuşsun. o nedenle geçmişinle ilgili, o yıllarda hiç tanımadığın bir erkeğe bugün hesap vermek durumunda da değilsin.

Allah güç versin sana. güçlü ol, sabırlı ol...geçicek... kadın arkadaşlarına da bahsetme durumdan derim.. avukat, psikolog gibi bu işte sana yardımcı olacak profesyonel insanlardan yardım dile. geri kalanın bi faydası olmaz. anca kendi hallerine şükredip arkandan konuşurlar.

Cocugu oldurseydi daha iyi bi baba mi olurdu
Bakin ne dedigimi anlamıyorsunuz.
Konu bastan sonra yanlış
Polis geliyor,kizi evinden aliyor resim sizin diyor baba kapıda bekliyor. Kız sikayetci oluyor bunun duyulma ihtimalini bile bile.
Yani bu konunun gercekligine inansam kıza her turlu eli uzatirim şüpheniz olmasın. Ama konuda eksiklikler var. Mesela ben babamdan korksam asla sikayetci olmazdim. Eksik taraflar var ya konu sahibi saklıyor yada konu yalan

Ben psikoloji mezunuyum
Psikologum diyemem yurt dışında okudum
Denkligimi almadım henüz

Avukat olayıni da yazmıştım
Özel mesajla tüm bilgilerimi de verdim konu sahibine guvenmezse teyit etsin diye
Yoneticilere de veririm sorun değil

Ben adın Soyadin belli olmadan seni avukatla gorustururum diye
Dönüş yapmadı

Panik yaptı heralde
Hassas konular bunlar

Sen şikayetçi olsanda olmasada yaşın reşit olmadığı için kamu davası açılır ve sen her türlü mahkemeye ifade vermeye çağrılırsın .yetişkin bir hanımefendinin mahkeme gunu gider ifade verirsin. Hangi adresi verdiysen tebligat oraya gelir.bir daha zina yapacagini kalpten töbe etki Allah affetsin ve kusurlarını örtsün. ..

Sen reşit olmuş birisisin. Polisin muhatap alacağı kişi sensin. Ailene yansıyacağını düşünmüyorum.

Bir de sana karşı cephe alan yorumlara kızıyorum.

CAHİLLİK YAŞI ve yapılan cahillikler bu kadar mı infaz etmeli.

Neticede pişman olmuşsun. İnşallah bir şey olmaz..

Annem de UYAP elinin altında olan biri

Kazene muneye filan adımı soyadımi olayın örnegini
Şikayetçi olunan yeri veririm yemin ederim

Kötü şeyler olunca insan ne mantıklı ne mantıksız demiyor
Çok ani gelişiyor
Bir sürü mantıksız şey oluyor
Ama bir şekilde olaylar sıralanıyor

Tek kelime bile beni mahvederdi
Aykut babam duymaz di mi derdim
Aykut 5 saniye geç duymaz dese kendimi yerden yere atardim

Bu mesajı duzenliycem çok açık verdim alintilamayin..
Düzenledimmmmmm

siz öyle bir şok anında böyle bir karar vermek durumunda kaldınız mı? ve o karar size çok çok zarar vermiş birine cezasını çektirmemek oldu mu? ha bunlar oldu ise tamam derim.

düşünün, normal hayat akşınızda birden kapıda bi polis, 5 yıl önceki bir davadan grüntüler. ifade alınması, aile, sevgili, aldatılmış kandırılmış kullanılmış olma hissi. yani bunlar 20 yaşında bir gencin anında kaldırabileceği şey değil. o nedenle polisler de güven telkin edip, şikayetçi olması konusunda yönlendirdiler ise doğru olanı yapmışlar. ben konuda eksiklik görmüyorum. hatta güçlü bir karar vermiş cesur bir hanım gördüm. ailesini utandırmak, küstürmek istemiyor. bunlar da ultra normal hisler.

Çabanız gerçekten çok güzel ama konu sahte olduğu için de dönüş yapmamış olabilir. Aslında keşke sahte olsa da kimse böyle bi şeyle karşı karşıya kalmış olmasa diye düşünüyor herkes eminim.

Agzina saglik valla

Hayır düşünsene kim böyle bir şeyi bir babaya söyler. Ülkede her gün kadın cinayeti işleniyor. Bir genç kızın hayatını kim karartmak ister.
Buraya yazılan yorumları okuyunca bazen ben utanıyorum. Bir kadın bunları yazıyorsa erkekler neler düşünüyordur diyorum.
Benim babam emekli emniyet mensubu. Tecavüze uğradığı için kızını öldüren baba(!) bile görmüş.
Neler söyledim adama yüzü bile kızarmadı namus dedi diyor. O polis bu vebali taşıyabilir mi?
Konu sahibi zaten reşit. Polis neden söylesin. Bak burada bile kıza neler yazılmış. Ailesi neler söylerdi nasıl ağır gelirdi ona. Belki okuldan bile alırlardı. Belki daha kötü şeyler olurdu.

Hepimiz anne adayıyız. Allah herkesin evladının karşısına iyi insanlar çıkarsın.

Ya gözüm doluyor sizin gibi kadınları görünce
Çok teşekkürler

Hanimefendi inanin boyle olaylari yasiyan kimseyi kinamiyorum laf söylemiyorum. Sizde zor zamanlar yasamissiniz atlatmışsınız. Ama konuya inanmadigim için sert yorum yapiyorum keza bana inandirici gelmedi. İnşallahta gerçek değildir.

minnakmimar gel de bi bi şeyler söyle
Baba baba diye tutturdun
Sigara içilen emojiyle böyle bir şey yaşayan insana- akıl - verdin !

Gel bize anlat senin baban olsa nasıl davranırdi ne yapardı

Eslerimize öyle yapmamalari gerektiğini söyleyelim ki vicdanli çocuklar yetiştirelim

Bazı yorumlara şaştım kaldım
Adamın aklına gelir mi kızının cinsel içerikli fotoğraflarından dolayı çağırıldığıi ilk akla tartışma kavga vs gelir
Ayrıca babanın kızının sözüne inanması kadar doğal bir şey görmedim ben kızı 5 yaşında değil ki 20 yaşında koca kız olmuş
Kimisi kızın babası gerçeği öğrenemedi diye üzülecek neredeyse, ohh iyiki öğrenmemiş diyeceğine
Babam öğrendi beni tekme tokat dövdü evden dışarı çıkarmıyor dese hoşuna gidecek milletin.

Yinede ne olursa olsun dogru olduhumu

Bende diyorum ki madem inanmiyorsnuz niye kizin babasina laf soyluyosnuz.sonucta bunu konu sahibinin disinda basina bu tur olaylar yasayan insanlarda okuyor. Yorum yaparken biraz daha faydali olmalisniz

Ben sizin yorumunuzu farketmedim bile
Basından beri elinde sigara emojisiyle yazan bir şey vardı
Sonlara doğru o kadar gözüme battı ki
Tiksindim
Yani parcalamak istedim
Ben ona yorum yaptım
Sizi görmedim bile
Başka babasını soranlar da olmuş
Babası sorulur edilir ama üslup var üslup var

Kusura bakmayın ona yazdığım şeyi alintilayinca o sinirle haketmediginiz şeyler yazdiysam
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…