- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi ulbersarles
-
İlk yazdığın yoruma bak bakalim.Yahu sizi takmadim ben mercana yazdım niye atliyorsunuz
Bakin ne dedigimi anlamıyorsunuz.Cocugu oldurseydi daha iyi bi baba mi olurdu
bnde bnu düşündüm benimkisi olsa ya benle gelirdi içeri yada kendisi halletmeye çalışırdı.Babana nasıl açıklama yaptın
İyi bari disarda beklemis
Benimki olsa beni disarda birakir kendi halletmeye giderdi
Ben psikoloji mezunuyumüfff yorumların hepsini okuyamadım zira cinnet getirmek istemiyorum daha fazla.
konu sahibi arkadaşım, öncelikle şikayetçi olmakla çok iyi yapmışsın. helal olsun ve de kadınlara örnek olsun bu davranışın. diğer eleştirilen mi diyim dalga geçilen mi diyim bilemedim de, baban için çok rahat vs diyenlere. bence baba da hiç bir sorun yok. kızına güvenen, onun bir birey olduğunu kabullenen bir baba. bana ilgisiz gibi gelmedi. ve ben böyle bir babanın bu olay sonrasında kızına zarar vereceğini düşünmüyorum. sadece küser, kızar, bir süre konuşmaz. ama bunlar bile cidden sarsıcı durumlardır.
bunların haricinde, bir avukata danış lütfen. artık reşit olduğun için resmi olarak ailenin haberlendirilmemesi gerekir. ancak küçük bir yer ise dedikodu ihtimali maalesef var.
erkek arkadaşına konudan bahsetmemeni tavsiye ederim. 5 yıl önce yaşanmış bir durum, o şartlarda istemiş ancak sonradan pişman olmuşsun. o nedenle geçmişinle ilgili, o yıllarda hiç tanımadığın bir erkeğe bugün hesap vermek durumunda da değilsin.
Allah güç versin sana. güçlü ol, sabırlı ol...geçicek... kadın arkadaşlarına da bahsetme durumdan derim.. avukat, psikolog gibi bu işte sana yardımcı olacak profesyonel insanlardan yardım dile. geri kalanın bi faydası olmaz. anca kendi hallerine şükredip arkandan konuşurlar.
Baktim ki anlayacak gibi degilsiniz sustum. İyi aksamlarİlk yazdığın yoruma bak bakalim.
Bana had öğretmeye çalışan yoruma
Hayır bunun güvenle alakası yokki. Benim babam yerden göğe kadar guvenir bana. Ama ben içerde ugrasirken kendi disarda beklemez. Eksiklikler varbnde bnu düşündüm benimkisi olsa ya benle gelirdi içeri yada kendisi halletmeye çalışırdı.
Yaziya nereden basliyacagimi bilmiyorum, icinde bulundugum durum beni mahvediyor. Gecmisimde yaptigim bir hata bugun gun yuzune cikiyor, ve beni tamamen bitirebilir. 15 yasindayken arkadasimin dogum gununde tanistigim ve aramizda cinsel birlikteligin yasandigi o serefsiz, benim cahilligimle yaptigim o hatanin goruntulerini gizlice cekmis. Ve benim hicbiseyden haberim yok. Aradan 5 yila yakin zaman gecmisken, dun polisler ifademin alinmasi gerektigini soyledi, sasirdim, neden ifade vermem gerekiyor ne olduki dedim. Onlarda emniyette durumu daha iyi anlarsiniz dedi. Ve ben bugun ifade vermeye gittim, ifademi alan polis memuru xxxx kisiyi taniyor musunuz dedi. Evet taniyorum dedim, aranizda ne yasandi dedi, arkadaslik yasadigimizi ama ayrildigimizi soyledim. Polis memuru bilgisayardan gizlice cekilmis ozel fotograflarimizi gosterdi bana. Bu resimdeki siz misiniz dedi? Yutkundum konusamadim. Evet dedim bogazim dugumlendi. Belki hepiniz bana kizacaksiniz, o halti yedin neden geldin buraya yazdin diye. Ama inaninki ben degistim, seviyeli bir iliskim var 2 yildir suren. Ben kafamda sildim attim o hatalarimi kendime guzel bi sayfa actim. Psikolojik bunalimlar yasadim.mahvoldum, ama neden simdi gecmiste yasadigim olaylar gun yuzune cikip beni boylesine yerlebir ediyor.anlamiyorum.. herneyse konumuza donelim ozel cekilmis fotograflarimi gorunce sok grcirdim, polis memuru bu sahsin 50 60 kisiyi bu sekilde magdur ettigini, 3 kiza zorla cinsel saldirida bulundugunu ve bu kizlarin sikayet etmesi sonucu, bu sahsin cep telefonu, bilgisayarina el konulup herseyin ortaya bu sekilde ciktigini soyledi. Bu kisinin cep telefonunda bulunmus resimlerim, ve daha baska kizlarinda resimleri vardi, sayfaa sayfaaaa, agladim gorunce polisler sakinlestirdi, babam disarda bekliuordu. Yaptigimin utanciyla konusamadim. Bana sikayetci olup olmicagimi sordular, ve sikayetci oldum. Simdi size sorum su bu durum aileme yansir mi? Haberleri olur mu bi sekilde, ben polislere kendi cep numarami ve okudugum sehirdeki adresimi verdim, ailemle iletisim saglanmasini istemiyorum dedim. Ama bu olay bi ortaya cikarsa, bilin ki bu son konusmamiz arkadaslar. Bana dua edin, allahin yolundan cikarmasin kimse kendini, en dogru yol bu, ve en onemlisi kimseye guvenmeyin. Hoscakalin.
Bakin ne dedigimi anlamıyorsunuz.
Konu bastan sonra yanlış
Polis geliyor,kizi evinden aliyor resim sizin diyor baba kapıda bekliyor. Kız sikayetci oluyor bunun duyulma ihtimalini bile bile.
Yani bu konunun gercekligine inansam kıza her turlu eli uzatirim şüpheniz olmasın. Ama konuda eksiklikler var. Mesela ben babamdan korksam asla sikayetci olmazdim. Eksik taraflar var ya konu sahibi saklıyor yada konu yalan
siz öyle bir şok anında böyle bir karar vermek durumunda kaldınız mı? ve o karar size çok çok zarar vermiş birine cezasını çektirmemek oldu mu? ha bunlar oldu ise tamam derim.Bakin ne dedigimi anlamıyorsunuz.
Konu bastan sonra yanlış
Polis geliyor,kizi evinden aliyor resim sizin diyor baba kapıda bekliyor. Kız sikayetci oluyor bunun duyulma ihtimalini bile bile.
Yani bu konunun gercekligine inansam kıza her turlu eli uzatirim şüpheniz olmasın. Ama konuda eksiklikler var. Mesela ben babamdan korksam asla sikayetci olmazdim. Eksik taraflar var ya konu sahibi saklıyor yada konu yalan
Ben psikoloji mezunuyum
Psikologum diyemem yurt dışında okudum
Denkligimi almadım henüz
Avukat olayıni da yazmıştım
Özel mesajla tüm bilgilerimi de verdim konu sahibine guvenmezse teyit etsin diye
Yoneticilere de veririm sorun değil
Ben adın Soyadin belli olmadan seni avukatla gorustururum diye
Dönüş yapmadı
Panik yaptı heralde
Hassas konular bunlar
Agzina saglik valla
Ya gözüm doluyor sizin gibi kadınları görünceSaçma sapan yorumlar yapmayın Allah askına ya kız ıntıhar ederım falan dıyo dalga gecer gıbı yorum yapıyosunuz,kız bu soyledıklerınız yuzunden kendısıne bırsey yaparsa kına yakarsınız töbe töbe
Hanimefendi inanin boyle olaylari yasiyan kimseyi kinamiyorum laf söylemiyorum. Sizde zor zamanlar yasamissiniz atlatmışsınız. Ama konuya inanmadigim için sert yorum yapiyorum keza bana inandirici gelmedi. İnşallahta gerçek değildir.Annem de UYAP elinin altında olan biri
Kazene muneye filan adımı soyadımi olayın örnegini
Şikayetçi olunan yeri veririm yemin ederim
Kötü şeyler olunca insan ne mantıklı ne mantıksız demiyor
Çok ani gelişiyor
Bir sürü mantıksız şey oluyor
Ama bir şekilde olaylar sıralanıyor
Tek kelime bile beni mahvederdi
Aykut babam duymaz di mi derdim
Aykut 5 saniye geç duymaz dese kendimi yerden yere atardim
Bu mesajı duzenliycem çok açık verdim alintilamayin..
Düzenledimmmmmm
Konu bastan sonra yanlış
Konu bastan sonra yanlış
Ben sizin yorumunuzu farketmedim bileHanimefendi inanin boyle olaylari yasiyan kimseyi kinamiyorum laf söylemiyorum. Sizde zor zamanlar yasamissiniz atlatmışsınız. Ama konuya inanmadigim için sert yorum yapiyorum keza bana inandirici gelmedi. İnşallahta gerçek değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?