- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Bu olayo yasiyanlar olmustur. Ben yasamam kizim yasar asla kınamam. Su an sizin su cabaniz gecmisi hatirlamaniz beni konu sahibinden daha çok yaraladı. Allah kimseye gostermesin insallahBen sizin yorumunuzu farketmedim bile
Basından beri elinde sigara emojisiyle yazan bir şey vardı
Sonlara doğru o kadar gözüme battı ki
Tiksindim
Yani parcalamak istedim
Ben ona yorum yaptım
Sizi görmedim bile
Başka babasını soranlar da olmuş
Babası sorulur edilir ama üslup var üslup var
Kusura bakmayın ona yazdığım şeyi alintilayinca o sinirle haketmediginiz şeyler yazdiysam
İyi günler
Konu Sahibi ulaştı bana fake değil sanırım
Ban yicem ben
O açılırsa gelişmeleri paylaşırım
Benim fikrim şikayetçi olmasın o pisligin ceza alacağı kesinse
Erkek arkadaşına da asla ama asla ne olursa olsun bahsetmesin
Bakalim son karar kendisinin
Ben tam olarak bunu yaşamadımBu olayo yasiyanlar olmustur. Ben yasamam kizim yasar asla kınamam. Su an sizin su cabaniz gecmisi hatirlamaniz beni konu sahibinden daha çok yaraladı. Allah kimseye gostermesin insallah
Hanimefendi inanin boyle olaylari yasiyan kimseyi kinamiyorum laf söylemiyorum. Sizde zor zamanlar yasamissiniz atlatmışsınız. Ama konuya inanmadigim için sert yorum yapiyorum keza bana inandirici gelmedi. İnşallahta gerçek değildir.
Ikametini evi gostermezse yine de gelir mi ?şıkayetcı olmasada bu kamu davasına döner ıllakı mahkeme celp vs bıseyler gelır
konu sahıbının tez elden adını nasıl gızler bu ışler nasıl gızlı olur onu ögrenmesı lazım
Ikametini evi gostermezse yine de gelir mi ?
Ben gorusturcem zatengelmez. ama e devlette vs görunur mahkemesı oldugu.
bende çok bılmeden bılır kışılık yapmayayım ama konu sahıbının sıkayetınden çıkmış olay
istemese de ugrasacak bu sorunlarla en azından ailesinin haberinın olmayacagı şekılde halletmesı lazım.
bunun için de bi hukukçuya danışması mantıklı olur. riske atılacak bır konu değil maalesef.
Ben gorusturcem zaten
Kendi başımıza is yapmicaz
Kararı sonra kendisi verir
Her baba e devlete bakar mi bilmiyorum
Benimki hiç bakmadı şimdiye kadar
Aklına gelir mi ki
Anneden anneye değişir bu durum. Ama bu öğrenilir ise bidaha yazamam dediğine göre annesine guvenmiyor. Normalde annenin her mahkemeye gidip kızına destek olması gerek . Kızım yok ama benim başıma gelse annemden bunu istedimSizce anne bilmeli mi böyle şeyleri
Ben en azından anne bilsin derim ama benim çocuğum yok
Kızı olan anneler siz ne yapardınız
Ya bu çok çirkin bir şey
Hanımlar daha geçen gün taciz konuştuk
Niye bu üyeye tepki gösterilmiyor
Elim ayağım titredi
Kız istismar edilmiş bu hala baban rahat ben insanım diyor
Babasının duymamasina takmış
Seni parcalarim ben
Hadsiz
İstismar ne demek biliyor musun
Tecavüz ne demek
Çaresizlik ne demek
Şiddet çok çirkin bir şey ama insanın böyle bağıra bağırabu duruma müdahale ettiginiz icin tesekkür ediyorum.Ben de cok sasirdim.Bu nasil bir yorumdur diye.Eger kadinlar böyle bir durumda böyle bir tepki verebiliyorsa erkeklerin yaptiklarina hic sasirmamamiz gerekiyor.Her gün bir sürü kadin taciz ediliyor, tecavüze ugruyor ve öldürülüyor bu ülkede.Ortada cok ciddi bir durum varken babanin davranisi karsisinda yapilan bu yorumu hayretle karsiliyorum.Ki baba gayet normal bir davranis sergiliyor.ortada kizina güvenen saglikli bir baba var.Bundan iyisi can sagligi.Sevgili konu sahibi siz bu yorumu görmezden gelin.
Ya bu çok çirkin bir şey
Hanımlar daha geçen gün taciz konuştuk
Niye bu üyeye tepki gösterilmiyor
Elim ayağım titredi
Kız istismar edilmiş bu hala baban rahat ben insanım diyor
Babasının duymamasina takmış
Seni parcalarim ben
Hadsiz
İstismar ne demek biliyor musun
Tecavüz ne demek
Çaresizlik ne demek
Ya biz şimdi konuşuyoruzSakin ol biraz lütfen. Burada cogu insan gercek hayatta olmadigi -Olamadigi- karakterde.
Sikayeti neden geri ceksin bayanlar? Bu nasil bir öneridir. Sana, yakınına yada kızına yapıldıgı zaman bangir bangir konu acarsiniz amma velakin burada -naparsan yap- modundasınızz.
1 sikayet daha fazla gelse onu içeri alırlar, ne kadar delil o kadar kötek.Ya biz şimdi konuşuyoruz
Çok kişi şikayetçi olduysa şikayeti cekebilirsin dedim
Bu durum seni rahatsız edecekse çok
Söyleme sebebim tamamen aile meselesi
Yarın karakola gidecek suçu öğrenecek
Bilmiyor tam olarak neyden şikayetçi olduğunu
Avukatla da yarin görüşcez
Suçu öğrendikten sonra
Çok teşekkür ederim1 sikayet daha fazla gelse onu içeri alırlar, ne kadar delil o kadar kötek.
Yardimin icin tebrikler, senin gibi düşünen KADINLARA ihtiyac var.
Yaşayan bilir Defnehan :) O yüzden ben buradaki gereksiz yorumlari sallamiyorum bile.Çok teşekkür ederim
Benim başıma bunun çok hafifi geldi
Ben de saçma sapan bir ruh hali bıraktı ki ben güçlü bir kadinim
Deli gibi intihar korkusu var
Birisi benim yüzümden intihar ederse korkusu
Dun bir üye konu açmış sevgilisi evliymis ona biraz sert yorum yaptım 2 dakika sonra girdim duzenledim
Kadinin zorunda gider de yazdiklatim kendine bir şey yapar diye
Kelimeler çok acımasız olabiliyor
Hiç beklemedigimiz yerlere gidebiliyor
Böyle özel durumlarda
Ben biliyorum çünkü
Nasıl bir insanın dünyanın başka bir yerinde içinin acimasina müsade edebiliyorlar aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?