Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

Su konuda ya su konuda bari düşman olmayın kadınlara.
15 yaş nedir Allah aşkına yapmış bir hata hala genişlikle suçlamalar, yalan söylüyor diyenler ayıp !
Kızın halini düşünün ya bir kere. İntihar ederim diyor o denli çaresiz, o denli korkuyor. Kendi canına kiyacak kadar . Nasıl insanlarsiniz siz ?
Fake olduğunu düşündüğünüz için hayatını yakmayin kızcağızın. Sizden gidecek en fazla 5 dakika bu kızın ömrünü batirmayin.
Yok illa nefret kusacagim diyorsanız gidin bir köşeye kendi pisliğinizde boğulun !

Kızlar avukata durumu kısaca anlattık
1 saate kadar detaylı olarak konuscaz
İlgilendi

Banlanmazsam yine yazarım

o gün ilk taşı günahsız olanınız atsın diye bir ayet vardır. Herkes kendinden sorumlu, insanlara tu kaka yaparak yardımcı olamayız. Konu sahibi, yaşın küçük, hatta çocuk yaşta sayılabilecek bir durum yaşamış olman, seni başkalaştırmaz, ötekileştirmez. Lütfen kendini günah keçisi ilan etme, bu zamandan sonrasına bak ve hayatında her güne, yeni umutlarla başla. Unutma her gecenin sabahında mutlaka aydınlık vardır.

Ceylin fake değil
Fotoğrafı var sevgilisini gördüm
Adını filan biliyorum
Bir saate kadar da avukata bilgiler verilecek
O bakabiliyorsa uyaptan bakacak

Yaşayan bilir Defnehan :) O yüzden ben buradaki gereksiz yorumlari sallamiyorum bile.
Herkes önündeki tabagi bitirecek önce.
Çok öpüyorum seni molia =) güzel sözlerin için de teşekkür ederim tekrar

Hayır bunun güvenle alakası yokki. Benim babam yerden göğe kadar guvenir bana. Ama ben içerde ugrasirken kendi disarda beklemez. Eksiklikler var
destek olma meselesi bence cnm :) yani benmde babam olsa ben ordayken benm yanımda olurdu tamamen yardımcı olmak için bna

Çok üzüldüm keşke elimden gelse bişey
Geçmiş değişmez ama geleceğin senin elinde lütfen ölüp bitme
Sen değerlisin o fotoğraflar olsa da olmasada bir hata yapsanda yapmasanda
Dua ediyorum ailen duymasın haklısın korkmakta ama çoğu aile sanılanın aksine çocuklarına sahip çıkıyor önce kızarlar ama sonra sarar sarmalarlar
İnşallah bu iş duyulmadan herşey gönlünün istediği gibi çözülür

Konu ailene intikal etmez.Tanıdığım bir kz kendisine ayn şeyi yapan erkek arkadaşından şikayetçi oldu.Hatta mahkemelikte oldular. Üstelik kızın babası aynı ilde ama başka bir ilçede POLİS. O kızın babası duymadı,seninki hiççççç duymaz:) hiççç dert etme.Verdiğin adres neyse olayla ilgili herşey o adrese gelicek, verdiğin numara neyse oradan aranıcaksın.Ailenle ilgili bir durum söz konusu olmicaktır.İçin rahat olsun.Benim arkadaşn olayının üstünden 1sene geçti belki daha fazla.Ailesinden duyan eden yok:) İçini ferah tut hiç canını sıkma o yüzden.

Polis seni yıllar sonra fotodan bakıp nasıl aradı buldu? Sonra babana ne dedin dışardaymış falan? Numaranı bilgilerini polislere vermişsin senle iletişime geçsinler diye? Zaten geçmişler ne gerek vardı vermene? Zaten olan bilgilerini bi daha polise neden veriyorsun?

Bütün mesajları okudum bazı insanlar ne kadar acımasız aklım almıyor....
Güzelim olmuş zamanında ne olmuşsa küçük yaşta bi birliktelik yaşamışsın ama bu dünyanın sonu değil.... yazık ki pisliğin birine denk gelmişsin pacana bulaşmış.. şikayetini geri alma lütfen eğer ailen duymayacaksa ki benim bildiğim sen resitsen sadece seninle muhatap olunur ve ikametin neredeyse celp oraya gelir, babanı da çok takdir ettim sana inanıp güvenmesinden dolayı... bu arada ben daha olayların açık açık film senaryosu gibi anlatıldığı mahkeme celbi görmedim duymadım, taraf isimleri davalı davacı mahkeme gün saati falan yazar... Herneyse uzatmaya gerek yok zaten bir arkadaş seninle irtibatta bu da çok güzel bir haber, umarım daha fazla yara almadan kurtulursun bu durumdan....
@Defnehannn2 sana da helal olsun diyorum arkadaşım vicdanının ve insanlığının önünde saygıyla eğiliyorum....

Polisler adamı tutuklayıp bilgisayarını incekemişler ve fotoğrafları bulmuşlar.
Adamın ifadesini alıp konu sahibinin adını soyadını öğrenmişler.
E zaten gbt mize bakarak polis hepimizi bulabilir.
Konu sahibinin evine gelip karakola götürüp durumu anlatmışlar.
Aile durumu bilmesin diye okuduğu şehirdeki adresi vermiş polise de.

Olay gerçek ben kefilim
Avukatlar konuşmaları da atabilirim
Çocuk itiraf etti kız olduğunu

Estağfurullah olur mu
Hepimiz elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz birbirimize

Şöyle bir sorun var konu sahibinin babasının e Devlet uygulaması var telefonda
Ve düzenli olarak bakıyor konu sahibinin e devletine de
Şimdi o sorunu ne şekilde asabiliriz onu düşünüyoruz

Başına böyle bir şey gelip duyulmasindan korkan arkadaşlar da ikametini değiştirip emniyete bildirsinler
Bu sayede eve gelmiyormus aklınızda bulunsun

Yine de arastirin

Edevlet ile ilgili pek bilgim yok ama konu sahibi şifreyi yenilese ve babasına vermese almadım dese
Yada dava edevlete aktarilmasa
Ya kıyamam kızcağız yipranacaksa vazgeçsin hicbirsey onun güvenliğinden ve ruh sağlığından önemli değil

Polis ailene duyurmaz merak etme.ayrıca kendini suçlama.bu görüntüleri kaydeden pislik suçlu sen değil.saç rengini modelini vs değiştir.sosyal medyaya veya başkasına gitme ihtimaline karşı.eğer ortaya çıkarsa da bi şe ilde ailen duyarsa da ben değilim o pis adam benim olduğumu söylemiş dersin.endişelenme.kimseye güvenmemeli şu hayatta.insanız inanıyoruz

Ya gerçekten insanlar çok tuhaf ve acımasız değil mi?
Yorumumuzu alkışlıyorum.
Bir de çok kötü durumda olan intihar etmeyi düşünen insana kendini kötü hissettirmek için üstün çaba göstermişler vicdan yoksunları.
Bir de bu anlamadan dinlemeden konu fake diyenler de ilginç.Yahu bi dur bi bekle zaten ortaya çıkıyor bi şekilde.
Şikayet etme diyenler hele e ama bu kafayla zaten sanıklar sokakta cirit atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…