- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Ceylin fake değilSu konuda ya su konuda bari düşman olmayın kadınlara.
15 yaş nedir Allah aşkına yapmış bir hata hala genişlikle suçlamalar, yalan söylüyor diyenler ayıp !
Kızın halini düşünün ya bir kere. İntihar ederim diyor o denli çaresiz, o denli korkuyor. Kendi canına kiyacak kadar . Nasıl insanlarsiniz siz ?
Fake olduğunu düşündüğünüz için hayatını yakmayin kızcağızın. Sizden gidecek en fazla 5 dakika bu kızın ömrünü batirmayin.
Yok illa nefret kusacagim diyorsanız gidin bir köşeye kendi pisliğinizde boğulun !
Çok öpüyorum seni molia =) güzel sözlerin için de teşekkür ederim tekrarYaşayan bilir Defnehan :) O yüzden ben buradaki gereksiz yorumlari sallamiyorum bile.
Herkes önündeki tabagi bitirecek önce.
destek olma meselesi bence cnm :) yani benmde babam olsa ben ordayken benm yanımda olurdu tamamen yardımcı olmak için bnaHayır bunun güvenle alakası yokki. Benim babam yerden göğe kadar guvenir bana. Ama ben içerde ugrasirken kendi disarda beklemez. Eksiklikler var
Herkes böyle düşünse sapıklar ve tacizciler nasıl ceza alacak acaba?Şikayetçi olmasan kapanır giderdi. Ailen öğrenebilir şimdi
Polis seni yıllar sonra fotodan bakıp nasıl aradı buldu? Sonra babana ne dedin dışardaymış falan? Numaranı bilgilerini polislere vermişsin senle iletişime geçsinler diye? Zaten geçmişler ne gerek vardı vermene? Zaten olan bilgilerini bi daha polise neden veriyorsun?Yaziya nereden basliyacagimi bilmiyorum, icinde bulundugum durum beni mahvediyor. Gecmisimde yaptigim bir hata bugun gun yuzune cikiyor, ve beni tamamen bitirebilir. 15 yasindayken arkadasimin dogum gununde tanistigim ve aramizda cinsel birlikteligin yasandigi o serefsiz, benim cahilligimle yaptigim o hatanin goruntulerini gizlice cekmis. Ve benim hicbiseyden haberim yok. Aradan 5 yila yakin zaman gecmisken, dun polisler ifademin alinmasi gerektigini soyledi, sasirdim, neden ifade vermem gerekiyor ne olduki dedim. Onlarda emniyette durumu daha iyi anlarsiniz dedi. Ve ben bugun ifade vermeye gittim, ifademi alan polis memuru xxxx kisiyi taniyor musunuz dedi. Evet taniyorum dedim, aranizda ne yasandi dedi, arkadaslik yasadigimizi ama ayrildigimizi soyledim. Polis memuru bilgisayardan gizlice cekilmis ozel fotograflarimizi gosterdi bana. Bu resimdeki siz misiniz dedi? Yutkundum konusamadim. Evet dedim bogazim dugumlendi. Belki hepiniz bana kizacaksiniz, o halti yedin neden geldin buraya yazdin diye. Ama inaninki ben degistim, seviyeli bir iliskim var 2 yildir suren. Ben kafamda sildim attim o hatalarimi kendime guzel bi sayfa actim. Psikolojik bunalimlar yasadim.mahvoldum, ama neden simdi gecmiste yasadigim olaylar gun yuzune cikip beni boylesine yerlebir ediyor.anlamiyorum.. herneyse konumuza donelim ozel cekilmis fotograflarimi gorunce sok grcirdim, polis memuru bu sahsin 50 60 kisiyi bu sekilde magdur ettigini, 3 kiza zorla cinsel saldirida bulundugunu ve bu kizlarin sikayet etmesi sonucu, bu sahsin cep telefonu, bilgisayarina el konulup herseyin ortaya bu sekilde ciktigini soyledi. Bu kisinin cep telefonunda bulunmus resimlerim, ve daha baska kizlarinda resimleri vardi, sayfaa sayfaaaa, agladim gorunce polisler sakinlestirdi, babam disarda bekliuordu. Yaptigimin utanciyla konusamadim. Bana sikayetci olup olmicagimi sordular, ve sikayetci oldum. Simdi size sorum su bu durum aileme yansir mi? Haberleri olur mu bi sekilde, ben polislere kendi cep numarami ve okudugum sehirdeki adresimi verdim, ailemle iletisim saglanmasini istemiyorum dedim. Ama bu olay bi ortaya cikarsa, bilin ki bu son konusmamiz arkadaslar. Bana dua edin, allahin yolundan cikarmasin kimse kendini, en dogru yol bu, ve en onemlisi kimseye guvenmeyin. Hoscakalin.
Polisler adamı tutuklayıp bilgisayarını incekemişler ve fotoğrafları bulmuşlar.Polis seni yıllar sonra fotodan bakıp nasıl aradı buldu? Sonra babana ne dedin dışardaymış falan? Numaranı bilgilerini polislere vermişsin senle iletişime geçsinler diye? Zaten geçmişler ne gerek vardı vermene? Zaten olan bilgilerini bi daha polise neden veriyorsun?
Olay gerçek ben kefilimPolis seni yıllar sonra fotodan bakıp nasıl aradı buldu? Sonra babana ne dedin dışardaymış falan? Numaranı bilgilerini polislere vermişsin senle iletişime geçsinler diye? Zaten geçmişler ne gerek vardı vermene? Zaten olan bilgilerini bi daha polise neden veriyorsun?
Estağfurullah olur muBütün mesajları okudum bazı insanlar ne kadar acımasız aklım almıyor....
Güzelim olmuş zamanında ne olmuşsa küçük yaşta bi birliktelik yaşamışsın ama bu dünyanın sonu değil.... yazık ki pisliğin birine denk gelmişsin pacana bulaşmış.. şikayetini geri alma lütfen eğer ailen duymayacaksa ki benim bildiğim sen resitsen sadece seninle muhatap olunur ve ikametin neredeyse celp oraya gelir, babanı da çok takdir ettim sana inanıp güvenmesinden dolayı... bu arada ben daha olayların açık açık film senaryosu gibi anlatıldığı mahkeme celbi görmedim duymadım, taraf isimleri davalı davacı mahkeme gün saati falan yazar... Herneyse uzatmaya gerek yok zaten bir arkadaş seninle irtibatta bu da çok güzel bir haber, umarım daha fazla yara almadan kurtulursun bu durumdan....
@Defnehannn2 sana da helal olsun diyorum arkadaşım vicdanının ve insanlığının önünde saygıyla eğiliyorum....
Edevlet ile ilgili pek bilgim yok ama konu sahibi şifreyi yenilese ve babasına vermese almadım deseEstağfurullah olur mu
Hepimiz elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz birbirimize
Şöyle bir sorun var konu sahibinin babasının e Devlet uygulaması var telefonda
Ve düzenli olarak bakıyor konu sahibinin e devletine de
Şimdi o sorunu ne şekilde asabiliriz onu düşünüyoruz
Ya gerçekten insanlar çok tuhaf ve acımasız değil mi?Bütün mesajları okudum bazı insanlar ne kadar acımasız aklım almıyor....
Güzelim olmuş zamanında ne olmuşsa küçük yaşta bi birliktelik yaşamışsın ama bu dünyanın sonu değil.... yazık ki pisliğin birine denk gelmişsin pacana bulaşmış.. şikayetini geri alma lütfen eğer ailen duymayacaksa ki benim bildiğim sen resitsen sadece seninle muhatap olunur ve ikametin neredeyse celp oraya gelir, babanı da çok takdir ettim sana inanıp güvenmesinden dolayı... bu arada ben daha olayların açık açık film senaryosu gibi anlatıldığı mahkeme celbi görmedim duymadım, taraf isimleri davalı davacı mahkeme gün saati falan yazar... Herneyse uzatmaya gerek yok zaten bir arkadaş seninle irtibatta bu da çok güzel bir haber, umarım daha fazla yara almadan kurtulursun bu durumdan....
@Defnehannn2 sana da helal olsun diyorum arkadaşım vicdanının ve insanlığının önünde saygıyla eğiliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?