- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
ayne işte bende deli divane seviyodum öl dese ölcem o kadar..bana da demişti gel üniye yanıma gizli nikah kıyalım inanki bu aşkla yok diemezdim..ben yalvarmadım terk ettim ama tabi öğrendikden 2 ay sonra terk ettim.bi anda bırakılmıo malesef..sende ucuz kurtulmusssun canım ya.ne güzel üni bitirmişsin mesleğin var..bende çok istiyorum hedefimi tutturmayı..amiin allah razı olsun canım..doğru kişi daha fazla acı çekmeden bulur beni inşallaahh
sizin önünüzde okul aşaması iş aşaması vardı, sözleri verdi ama yakın zamanda gerçekleşemicekti zaten. bide bana bak.. ilişkim bitti 10gün önce. verilen sözlerin kurulan hayallerin yapılan planların acısı yokmu sanıyosun. elbette acıyo insanın canı. seni hiç bişeye degişmemler. asla yalnız kalmıcaksın ne olursa olsun seninleyim söz, söz.. diyen bi adam! şimdi yok.. ve herşey evlilige bikaç adım atmaya başlamışken bitti.. söylemek istedigim yaşadıgın acıdan daha büüyükleride var. benimki degil burda okumuyo musun. canı cigeri bildigi eşi aldatıyo hatta hamile haliyle aldatılanlar var... kötünün kötüsü var. kendini biraz rahatlat. bizim söylemelerimizle olmaz ..
Son düzenleme: