Yaşamak istemiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz eşinizle bir aile kurduğunuzu hala idrak edemediniz, dedeniz Allah uzun ömür versin ama günün birinde vefat edince siz eşinizi peşinizden sürükleyip maddi zorluğa kendinizi soktuğunuzla kalacaksınız. Kardeşinize de Bursa’dan bir kısmet bulursunuz evlenince o da taşınır yanınıza yalnız hissetmezsiniz. Biraz geleceği düşünerek plan yapın, ev almışsınız onun borcunu bitirmeye odaklanın. Dedenizle kardeşinizi düşünmekten elinizdekinin kıymetini bilemiyorsunuz, eşinizi kendinizden soğutacaksınız bu gidişle, yapmayın.

Siz eşinizle bir aile kurduğunuzu hala idrak edemediniz, dedeniz Allah uzun ömür versin ama günün birinde vefat edince siz eşinizi peşinizden sürükleyip maddi zorluğa kendinizi soktuğunuzla kalacaksınız. Kardeşinize de Bursa’dan bir kısmet bulursunuz evlenince o da taşınır yanınıza yalnız hissetmezsiniz. Biraz geleceği düşünerek plan yapın, ev almışsınız onun borcunu bitirmeye odaklanın. Dedenizle kardeşinizi düşünmekten elinizdekinin kıymetini bilemiyorsunuz, eşinizi kendinizden soğutacaksınız bu gidişle, yapmayın.
Doğru söylüyorsunuz 2 aydır çok iyiydim 10 günlük tatilde istanbula alıştım sanırım zor geldi kopmak dün gece hiç uyuyamadım bugün sersem gibiyim açıkçası neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum elimde olmadan istanbuldan ev alıp bi ayağım orda yaşamak istiyorum ılerisi için düşüncem bu

Bursanın nesine alışamadınız yahu:)
İzmirden falan gelmiş olmanız lazım.
Nilüfer taarafındaysaniz sanslısınz ,Osmangazi,Yıldırım karışık ama Bursa nın alısılmıck biseyi yok yanı:)
Sizin aklınz ailenizde olduğundan kafanız karışıktır.

Bu kadar aşırı aileci erkek de kadın da bence evlenmemeli, evlenip de milletin çocuğunun başını yakmamalı. Kaç tane konu açtınız bir adım ilerleyemediniz. Ben bu süre zarfında 3 şehir değiştirir 3ünde de hayat kurardım çoktan , pes diyorum size. Eşiniz iyi ailesi iyi hayat şartlarınız iyi daha ne istiyorsunuz. Boşanacaksanız çocuk yapmayın ayrıca, o çocuğun günahı ne.

aynı dert bende de var. Ağrıya geldim evlenip. ailem ankarada. babam iflas etti darmadağın oldu psikolojisi. İntihar edicem deyip durdu ki girişimleri de oldu. Ben burada kafayı yedim. hastaydım o dönem yolculuk yasak her an iç kanama riskim vardı. gidemedim. sonra hamile kaldım zor geçiyor yine gidemiyorum. annem çaktırmasa da belli her gün ağlıyor kuzum. her an mutsuz. paraları var mı yok mu ne yediler ne içtiler haberim olmuyor telefonda iyiler yani. kardeşim hayatta küstü 22 yaşında. ben burada onlar orada kabus yaşıyoruz. inanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi....

İyi geceler sevgili kk üyeleri bu saat oldu uyuyamadım daha önceleri bi cok konu açtım bursaya alışamamla ilgili aslında alıştım ama aile bireylerimden biri hasta o yüzden aklım hep ailemin yaşadığı şehirde gitmek istiyorum oraya burda kendimi hergün zehir ediyorum hayati eşimle aram çok iyi ailesi çok iyi bn bu şekilde olunca mutluluğuma bakamıyorum sizce ailemin olduğu şehre gitmelimiyim

Biraz kendini düzeltmeye başlasan iyi olur. Eşin ve ailesi gayet iyi insanlarmış ve sen bunun kıymetini kaybedince anlayacaksın. Tabi o zaman iş işten geçmiş olacak ve her şeyi eskiye döndüremeyeceksin.

Hayatta herkesin başına kötü şeyler gelir,tek başına değilsin yani. Artık şu sıkılgan, şikayet eden ve bunaltıcı tavırlarından vazgeçip kendi aile mutluluğuna da bir şans vermelisin...

Alışmak için uğraşın bence eşiniz ve ailesi de iyiymiş bu büyük şans inanın.Ben evlenmeden önce toplamda 6-7 yıl okul için dışarıda yaşadım son 1 yıl evdeydim ( Bursa'dan İstanbul'a gittim evlenip) öyle çok bağlı olmamama rağmen başlarda bende alışamadım sürekli Bursa'ya gitmeye cakisiyodum sonra bıraktım çalışmaya başladım .Şuan 2 yıldır batmandayim 22-23 saat uzak :)) burayı da seviyorum gittiğim yerlere alışmaya çalışıyorum böyle daha kolay oluyor kendime bir çevre kurdum aklıma gelmiyo uzulmek hatta sınavı kazansaydim şuan belki Bingöl veya Kars'ta yaşıyor olacaktım :)
Bursa güzeldir ben kalabalığını sevmiyorum ama siz İstanbul'dan geldiğimiz için rahatsız etmez aliskindinizdir ..eşinizin ailesine filan gidip gelin arkadaş edinin böyle daha kolay oluyor

aynı dert bende de var. Ağrıya geldim evlenip. ailem ankarada. babam iflas etti darmadağın oldu psikolojisi. İntihar edicem deyip durdu ki girişimleri de oldu. Ben burada kafayı yedim. hastaydım o dönem yolculuk yasak her an iç kanama riskim vardı. gidemedim. sonra hamile kaldım zor geçiyor yine gidemiyorum. annem çaktırmasa da belli her gün ağlıyor kuzum. her an mutsuz. paraları var mı yok mu ne yediler ne içtiler haberim olmuyor telefonda iyiler yani. kardeşim hayatta küstü 22 yaşında. ben burada onlar orada kabus yaşıyoruz. inanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi....
Sizin durumunuz daha kötü .Ortada kötü bir durum var ,yaşadığınız yer 10 ay kar kalkmayan bir yer .Ankarayla arası uzun ,uçak her zaman yoktur yani Batman öyle her gün olmayabiliyor .
Konu sahibi bursa-istanbul mesafesinde ki idobuslerle en uzun 2 saat .4 yıl İstanbul'da yaşadım ailem bursadaydi.Annemi pat diye safra kesesi ameliyatına almaya kalktılar sabah ilk otobüse bindim öğlen oradaydım sizinki daha zor bence ...
Allah yardımcınız olsun inşallah

Sizin durumunuz daha kötü .Ortada kötü bir durum var ,yaşadığınız yer 10 ay kar kalkmayan bir yer .Ankarayla arası uzun ,uçak her zaman yoktur yani Batman öyle her gün olmayabiliyor .
Konu sahibi bursa-istanbul mesafesinde ki idobuslerle en uzun 2 saat .4 yıl İstanbul'da yaşadım ailem bursadaydi.Annemi pat diye safra kesesi ameliyatına almaya kalktılar sabah ilk otobüse bindim öğlen oradaydım sizinki daha zor bence ...
Allah yardımcınız olsun inşallah
Aynen....inanın ruh gibi geziyorum bazen...elim kolum yetismiyor... Allah herkese yardım etsin.

Ha başlığa istinaden umarım senin yerine yaşamayı hak eden insanların ömrü uzar .
Madem yaşamak istemiyorsun senden alıp onlara versin Rabbim.

Sen hayatında dert görmemişsin
Ama bu lanet dünyada sizin gibi nanemollalara dert uğramaz zaten
Bizim gibi sırtına eşşek semeri vurulmuş olanlara uğrar anca

Duygu da asosyallik te var.Ayni zamanlarda geldik sayilir Bursaya.O ne kadar duskunse ben de anneme babama duskunum ama bir sekilde bir cevre olusturmaya calisiyorum kendime.Okulda yeniydim.Herkes +35 yas.Ben kendim girisken olmasam asla ortamlarina giremezdim.Simdi aralarindan 2-3 samimi arkadas ta edindim.Bu is boyle oluyor ama konu sahibi mutlulugu sadece dede ve kardesinde buluyor.Esi de biblo gibi yaninda dursa da olur iste.

Duygu da asosyallik te var.Ayni zamanlarda geldik sayilir Bursaya.O ne kadar duskunse ben de anneme babama duskunum ama bir sekilde bir cevre olusturmaya calisiyorum kendime.Okulda yeniydim.Herkes +35 yas.Ben kendim girisken olmasam asla ortamlarina giremezdim.Simdi aralarindan 2-3 samimi arkadas ta edindim.Bu is boyle oluyor ama konu sahibi mutlulugu sadece dede ve kardesinde buluyor.Esi de biblo gibi yaninda dursa da olur iste.
Eşime haksızlık yaptığımın farkındayım gitmicem o yüzden ne deseniz haklısınız eşimin Kuzenleriyle sosyalleşiyoruz kızkıza bu hafta sonu gezi planı yaptık şehir dışı acıkcası onlar bana yetiyor ailedenler ve gerçekten güveniyorum onlara çabalıyorum gerçekten

Sen hayatında dert görmemişsin
Ama bu lanet dünyada sizin gibi nanemollalara dert uğramaz zaten
Bizim gibi sırtına eşşek semeri vurulmuş olanlara uğrar anca
Burda her derdimi anlatma durumum yok içimi ben bilirim çabalıyorum eşimi sevdiğim için bazen dünkü gibi çok dayanılmaz oluyor burda sanırım atıyorum onu eşime yansıtmak istemediğim icin

Dedenin bi ayağı çukurda yaşlı adam kardeşinde yarın evlenir seni unutur bence eşinizle bulunduğunuz yerde mutlu olmaya bakın sonra pişman olursunuz
Doğru söylüyorsunuz vazgectim hiç mantıklı değil onlar gelip gidiyor bn sık sık gidiyorum cok duygusal davranıyorum sanırım

Doğru söylüyorsunuz vazgectim hiç mantıklı değil onlar gelip gidiyor bn sık sık gidiyorum cok duygusal davranıyorum sanırım
Cok duygusal davranıyorum yufka yürekliyim çok onlar geliyor bn gidiyorum sürekli ordayım ztn uzak bi yer değil o yüzden artık takmıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X