- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Dedenin bi ayağı çukurda yaşlı adam kardeşinde yarın evlenir seni unutur bence eşinizle bulunduğunuz yerde mutlu olmaya bakın sonra pişman olursunuzDedem ve Kardeşim var onlar için gitmek istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedenin bi ayağı çukurda yaşlı adam kardeşinde yarın evlenir seni unutur bence eşinizle bulunduğunuz yerde mutlu olmaya bakın sonra pişman olursunuzDedem ve Kardeşim var onlar için gitmek istiyorum
Doğru söylüyorsunuz 2 aydır çok iyiydim 10 günlük tatilde istanbula alıştım sanırım zor geldi kopmak dün gece hiç uyuyamadım bugün sersem gibiyim açıkçası neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum gerçekten çok üzülüyorum elimde olmadan istanbuldan ev alıp bi ayağım orda yaşamak istiyorum ılerisi için düşüncem buSiz eşinizle bir aile kurduğunuzu hala idrak edemediniz, dedeniz Allah uzun ömür versin ama günün birinde vefat edince siz eşinizi peşinizden sürükleyip maddi zorluğa kendinizi soktuğunuzla kalacaksınız. Kardeşinize de Bursa’dan bir kısmet bulursunuz evlenince o da taşınır yanınıza yalnız hissetmezsiniz. Biraz geleceği düşünerek plan yapın, ev almışsınız onun borcunu bitirmeye odaklanın. Dedenizle kardeşinizi düşünmekten elinizdekinin kıymetini bilemiyorsunuz, eşinizi kendinizden soğutacaksınız bu gidişle, yapmayın.
İyi geceler sevgili kk üyeleri bu saat oldu uyuyamadım daha önceleri bi cok konu açtım bursaya alışamamla ilgili aslında alıştım ama aile bireylerimden biri hasta o yüzden aklım hep ailemin yaşadığı şehirde gitmek istiyorum oraya burda kendimi hergün zehir ediyorum hayati eşimle aram çok iyi ailesi çok iyi bn bu şekilde olunca mutluluğuma bakamıyorum sizce ailemin olduğu şehre gitmelimiyim
Sizin durumunuz daha kötü .Ortada kötü bir durum var ,yaşadığınız yer 10 ay kar kalkmayan bir yer .Ankarayla arası uzun ,uçak her zaman yoktur yani Batman öyle her gün olmayabiliyor .aynı dert bende de var. Ağrıya geldim evlenip. ailem ankarada. babam iflas etti darmadağın oldu psikolojisi. İntihar edicem deyip durdu ki girişimleri de oldu. Ben burada kafayı yedim. hastaydım o dönem yolculuk yasak her an iç kanama riskim vardı. gidemedim. sonra hamile kaldım zor geçiyor yine gidemiyorum. annem çaktırmasa da belli her gün ağlıyor kuzum. her an mutsuz. paraları var mı yok mu ne yediler ne içtiler haberim olmuyor telefonda iyiler yani. kardeşim hayatta küstü 22 yaşında. ben burada onlar orada kabus yaşıyoruz. inanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi....
Aynen....inanın ruh gibi geziyorum bazen...elim kolum yetismiyor... Allah herkese yardım etsin.Sizin durumunuz daha kötü .Ortada kötü bir durum var ,yaşadığınız yer 10 ay kar kalkmayan bir yer .Ankarayla arası uzun ,uçak her zaman yoktur yani Batman öyle her gün olmayabiliyor .
Konu sahibi bursa-istanbul mesafesinde ki idobuslerle en uzun 2 saat .4 yıl İstanbul'da yaşadım ailem bursadaydi.Annemi pat diye safra kesesi ameliyatına almaya kalktılar sabah ilk otobüse bindim öğlen oradaydım sizinki daha zor bence ...
Allah yardımcınız olsun inşallah
Eşime haksızlık yaptığımın farkındayım gitmicem o yüzden ne deseniz haklısınız eşimin Kuzenleriyle sosyalleşiyoruz kızkıza bu hafta sonu gezi planı yaptık şehir dışı acıkcası onlar bana yetiyor ailedenler ve gerçekten güveniyorum onlara çabalıyorum gerçektenDuygu da asosyallik te var.Ayni zamanlarda geldik sayilir Bursaya.O ne kadar duskunse ben de anneme babama duskunum ama bir sekilde bir cevre olusturmaya calisiyorum kendime.Okulda yeniydim.Herkes +35 yas.Ben kendim girisken olmasam asla ortamlarina giremezdim.Simdi aralarindan 2-3 samimi arkadas ta edindim.Bu is boyle oluyor ama konu sahibi mutlulugu sadece dede ve kardesinde buluyor.Esi de biblo gibi yaninda dursa da olur iste.
Eyvah yine o üye.
bu açtığın aynı konuda 13664246.konu.git dediler sana en son.eşinle evliliğin de umrunda değildi.neden gidemiyorsun?
Burda her derdimi anlatma durumum yok içimi ben bilirim çabalıyorum eşimi sevdiğim için bazen dünkü gibi çok dayanılmaz oluyor burda sanırım atıyorum onu eşime yansıtmak istemediğim icinSen hayatında dert görmemişsin
Ama bu lanet dünyada sizin gibi nanemollalara dert uğramaz zaten
Bizim gibi sırtına eşşek semeri vurulmuş olanlara uğrar anca
Doğru söylüyorsunuz vazgectim hiç mantıklı değil onlar gelip gidiyor bn sık sık gidiyorum cok duygusal davranıyorum sanırımDedenin bi ayağı çukurda yaşlı adam kardeşinde yarın evlenir seni unutur bence eşinizle bulunduğunuz yerde mutlu olmaya bakın sonra pişman olursunuz
Doğru söylüyorsunuz vazgectim hiç mantıklı değil onlar gelip gidiyor bn sık sık gidiyorum cok duygusal davranıyorum sanırım
Cok duygusal davranıyorum yufka yürekliyim çok onlar geliyor bn gidiyorum sürekli ordayım ztn uzak bi yer değil o yüzden artık takmıcamSiz eşinizle bir aile kurduğunuzu hala idrak edemediniz, dedeniz Allah uzun ömür versin ama günün birinde vefat edince siz eşinizi peşinizden sürükleyip maddi zorluğa kendinizi soktuğunuzla kalacaksınız. Kardeşinize de Bursa’dan bir kısmet bulursunuz evlenince o da taşınır yanınıza yalnız hissetmezsiniz. Biraz geleceği düşünerek plan yapın, ev almışsınız onun borcunu bitirmeye odaklanın. Dedenizle kardeşinizi düşünmekten elinizdekinin kıymetini bilemiyorsunuz, eşinizi kendinizden soğutacaksınız bu gidişle, yapmayın.