yaşamak istemiyorum artık:(((

Tolinnn :26: Ne isyanı, ne demek duam kabul olmuyor? Daha yeni bitirmedik mi senin okumanı kuzum biz? İstersen bir daha başla, ben de yardım ederim sana. Duam kabul olmuyor demek olmaması için bir sebeptir zaten.

Tolinnn :26: Ne isyanı, ne demek duam kabul olmuyor? Daha yeni bitirmedik mi senin okumanı kuzum biz? İstersen bir daha başla, ben de yardım ederim sana. Duam kabul olmuyor demek olmaması için bir sebeptir zaten.

offf fındık offf bazen gardım düşüyooo ben bişey yapamıyorumm

İntihar etmek kurtuluş değildir aslında kötü ve azaplı bir ahiret hayatının başlangıcıdır. İntihar eden kişinin cenaze namazı bile kılınmaz . kişi neyle intihar ettiyse onunla azap görür gidip internete bakabilirsiniz . dusun rabbine nasıl hesap vereceksin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bu sitede nispeten yeni olmama rağmen tolin üye ismi olarak keyifli neşeli birini algılatıyor. demek öyle görünüyordunuz? Bu kadar dertli olmanıza üzüldüm.

Dua et ve dualarina "Allahumme ente subhaneke inti kuntu minezzalimin" diyerek basla bende dualarim kabul olmuyor derdim bir yerde eksiklik varmis simdi yeni yeni anladim oncee namaz kilmaya basladim ama kilmak icin degil yurekten o kadar cok sey yasadim ki o ser olaylarda Allaha yakinlastim bi ara olursa ozelden konusuruz uzunca anlatirim istersen yani sen Allaha samimeyetinle siginirsam karsiligini muhakkak alirsin

Son düzenleme:

Ben uzun yıllardır kılıyorum ama hala başıma gelmedik aksilik kalmadı. Sanırım ben görev savar gibi kılıyorum. :)

Şaka bir yana yazdığın dua çok güzel, çok anlamlı. "Senden başka Allah yoktur, seni tenzih ederim, şüphesiz ben nefsime zulmedenlerden oldum." bunu inanarak söyleyebilsek keşke hepimiz.. Hz. Yunus'un balığın karnındayken okuduğu ve kurtulduğu dua.

Durumun umarim cozulmustur
Surekli ona odakli yasamasan ne guzel olurdu
2 sene gecmis sendeki hirs kalmis
bunun sebebi sana vaatleri ve soyledigi yalanlar olmus sanirim
simdi onun resmini al cebine koy
buldugun en yuksek binaya cik ,bi asagi bak olum kolay mi?
sonra ucuna kadar gel , cikar resmi asagi at
o hakki rahmetine kavussun artik,sal gitsin
dualarinida eksik etme
profil resminide cok begendim, severim oyle seker seyleri
dertler bitmez ,guclu olan yanini kesfet

tolin ya az cok takip ettigim üyelerdendi
cok üzüldüm senin adına...
bu kişi gözünün önünde sanırım unutamadıgına göre... okulunda sanırım:26:
eger öyleyse unutamaman cok cok normalki...

zorluk çekmeden mutlu günler gelmiyor maalesef tolincim..hayatta bu bedeli ödemek zorundayız..

Bende artık güçsüzleştiğimi hissediyorum. Benim istediğim şeyler olana kadar benim hevesim gidiyor keyif alamıyorum sanki
Ama yapacak bir şey de yok. Olması da sınav, olmaması da..

Bir de yunus peygamberin duası var tolin. İnşirahla birlikte okuyabilirsin...

destek olan herkese tesekkur ederım bugun bıraz daha ıyıyımmm...
İyi ol tabii... Hayat her gün yeniden başlıyor.

Bade, aynen öyle... İsteğimiz olmadan hevesimiz kaçıyor. O kadar bekliyoruz ki bazı şeyleri, anlamını yitiriyor. :'(

İyi ol tabii... Hayat her gün yeniden başlıyor.

Bade, aynen öyle... İsteğimiz olmadan hevesimiz kaçıyor. O kadar bekliyoruz ki bazı şeyleri, anlamını yitiriyor. :'(

Maalesef öyle prenses, kafamda saç kalmadı inanmazsın. oluruna da bırakamıyorsun ki şu ülke şartlarında

tolin...youtubedan kumeyl duasını aç dinle mümkünse kulaklıkla
ağlayarak dinleyeceksin,ve sonrasındakendine gelmiş olacaksın...

öyle eğlenceli bir avatarı olan insan neden bu hale gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…