Tolinnn :26: Ne isyanı, ne demek duam kabul olmuyor? Daha yeni bitirmedik mi senin okumanı kuzum biz? İstersen bir daha başla, ben de yardım ederim sana. Duam kabul olmuyor demek olmaması için bir sebeptir zaten.
Dua et ve dualarina "Allahumme ente subhaneke inti kuntu minezzalimin" diyerek basla bende dualarim kabul olmuyor derdim bir yerde eksiklik varmis simdi yeni yeni anladim oncee namaz kilmaya basladim ama kilmak icin degil yurekten o kadar cok sey yasadim ki o ser olaylarda Allaha yakinlastim bi ara olursa ozelden konusuruz uzunca anlatirim istersen yani sen Allaha samimeyetinle siginirsam karsiligini muhakkak alirsin
bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................
İyi ol tabii... Hayat her gün yeniden başlıyor.destek olan herkese tesekkur ederım bugun bıraz daha ıyıyımmm...
Bade, aynen öyle... İsteğimiz olmadan hevesimiz kaçıyor. O kadar bekliyoruz ki bazı şeyleri, anlamını yitiriyor. :'(Bende artık güçsüzleştiğimi hissediyorum. Benim istediğim şeyler olana kadar benim hevesim gidiyor keyif alamıyorum sanki
Ama yapacak bir şey de yok. Olması da sınav, olmaması da..
Bir de yunus peygamberin duası var tolin. İnşirahla birlikte okuyabilirsin...
İyi ol tabii... Hayat her gün yeniden başlıyor.
Bade, aynen öyle... İsteğimiz olmadan hevesimiz kaçıyor. O kadar bekliyoruz ki bazı şeyleri, anlamını yitiriyor. :'(
Hayırdır cnm ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?