yaşamak istemiyorum artık:(((

Tolin başlık dikkatimi çekti baktım ama konu sahibi olmana şaşırdım
Hiç yakışmıyor sanaTopla kendini
Kimin hayatı mükemmel Herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları var.
Sen hayata yeni başlıyorsun iyi günlerinde,sıkıntılı günlerinde olacak.
İyi şeyler elde etmek için geçmen(k) gereken zorlu yollar var..
Allah yardımcın olsun canım üzme kendini

kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.

konu dışı msjdan kibleme hala var mı tolin?

Var arkadaşım, misal ben "İntihar edicem diyen insana dünaynın en saçma sapan yorumları" "Böyle üzücü bir konuda konu dışı geyikler" diye kibliyorum gördüğümü.

Sana moral veremeyeceğim yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama ben de seninle aynı durumdayım. Bazen diyorum ölsem keşke. Hep aksilik, hep mutsuzluk hakim oldu hayatımda. Öyle şeyler yaşadım ki düşününce bazen nasıl ayaktayım ben bile şaşırıyorum. Tam diyorum tamam artık mutluyum bende pat! yine bir sürü olay ve benim gözyaşım . Artık geleceğimden gerçekten endişeliyim ve hayata dair ne umudum var , ne hayalim . Ot gibi yaşıyorum işte. Allah dilerim bi gün bize de mutluluk kapılarını açar

Burda değill, özelden yazsaysın bence bunları ona neysee artıkk..

Toparla kendini cnm dua et Allaha geçecek..
Ama geçsin yani 2 sene olmuşya la kafanı kırcazz ha
bencede gecsın cok uzun surdu artık
tamam işte bende bunun senin elinde olduğunu söylüyorum sana ama bu şekilde değil..
nasıl pekı?
evet onlar hep varlar allah gorsun onları baska bısey dıyemıyorum

Tolin intiharım geri dönüşü yok böyle düşünme lütfen
Bundan bir 5 yıl sonra belki harika bir hayatın olacak nereden bileceksin
Hem canın acır ki düşünme bunu cıkar aklından lütfen
Hayata bir kere geliyoruz ne olursa olsun yaşayıp görmeliyiz

bence senın hayatın mukemmel:26:
offf shanna offf allah sabır versın bızeeee....

hersey duzelsın artık lokum gercekten sabrım kalmadı..

bak ben hamile kaldığım günden doğum yaptığım gün kadar hem kendime hem çevreme 9 ayı zehir ettim,hep kötü düşündüm ağladım sızladım falan.şimdi bakıyorum da yazık etmişim 9 ayıma.

bi gün sende böyle düşüneceksin

Sakın canım isyan etme Her şeyde bir hayır vardır her şeyin bir zamanı vardır sabret dualarını eksik etme yeter

Sana her şey yoluna girecek her şey düzelecek diyemem
Hayat bu işte hic bir zaman yolunda gitmez illa bir şey olur yani
Olsun sen yine de böyle düşünme
Dua etmekten vazgeçmeyelim

işte annemı dusunuyorummmm

bende artık mutlu olmak ıstıyorummm

varmı oky ya gercekten mutlu edebılıcek kımse varmı?

pekı..

bugun ziraaa hıcc senınle ugrasamıycam
vardır canım. vardır. ama zamanı vardır herşeyin..

bencede gecsın cok uzun surdu artık

nasıl pekı?

evet onlar hep varlar allah gorsun onları baska bısey dıyemıyorum

anlattım ya tolin..
ha diyince şu dakka içinde ki acı yok olmaz kalbin buza dönmez..
sen kendin için ölümü düşünmek yerine bişeyler yapmalısın..
bırakmak değil tutunmak önemli olan..
sen salmışsın kendini..
hemde kim için zamanında sana yalanlar söylemiş millet yakıştırmadı bitsin demiş biri için..
değer mi peki kesinlikle değmez bu yüzden tolin unut acı çeke çekede olsa unut..
önce nefret et ondan sonra zamanla affedersin nefretinde biter..
nefterte en az sevgi kadar güçlü bir duygu..
affetmeye başladığın zaman sorun çözülecek..

tolin,hiç bilmiyordum ya..Üzüldüm şimdi.
Ama 2 yıl geçmiş üzerinden,hala başa çıkamıyorsan artık silkelenme zamanın gelmiş de geçmiş bile.
Yaşam tarzın nasıl bilemiyorum.Biraz dışarı çık,yeni insanlarla tanış,görüşmediğin arkadaşlarınla buluş,ufak tefek flörtlere gir.Bunları yap artık.
Evde oturup kara kara düşünmekle geçmez aşk acısı.Hayat akıp gidiyor,bak adam hayatını yaşıyor diyorsun.Sen neden hayatını beklemeye aldın ?
Bir daha bu yaşa gelmeyeceksin.İleride başkasıyla mutlu olunca en çok kendine kızacaksın.Nasıl saçmalamışım,o yıllarımı kendime zehir etmişim diye...

intihara dogru sürükleniyorum valla cok yoruldum artık

Şşşş ne diyorsun bakayım
1.5 ay önce çok sevdiğim bir arkadaşım intihar etti yaşadığım yıkımı anlatamam annesinin halini duydukça hala ağlıyorum..İntiharla kurtuldum sanırsın ama asıl zulüm o zaman başlar.Geride bıraktıklarını düşünsene ??
İntihar bir çıkış yolu değildir seni kısa zamandır tanıyorum ama sen zorlukları intiharla aşacak bi kız değilsi aksine çabalarsın
İnancını tam olarak bilmiyorum ama madem çıkmaza girmiş hissediyorsun şu mübarek ayda aç bi kuran oku(arapça okumasını bilmiyorsan türkçe telefuzlarını aç) namaz kıl Allaha dua et biraz daha rahatlamış hissedeceksin isyan etme lütfen
Bunlar da geliiiiir bunlar da geçer tolinciiiiiim

Çok şükür canımAile sıkıntım yok
Ama dert ettiğim şeyler var biraz takıntılı ve hassas biriyim
Bunların sonucunda yaşamak istemiyorum diyemem çünkü hayat benim ama sorumlu olduğum insanlar var veya üzüldüğüm şey şuan için sıkıntı yıllar sonra gülüp geçeceğim belki hatırlamıyacağım kadar önemsiz.
Hiçbirşey senin kadar değerli değil

insallah bı an once gelsın oyle dusunecegım gunlerrr
Sakın canım isyan etme Her şeyde bir hayır vardır her şeyin bir zamanı vardır sabret dualarını eksik etme yeter
valla dua edıyorum ama kabul oluyomu bılmıyorum
Sana her şey yoluna girecek her şey düzelecek diyemem
Hayat bu işte hic bir zaman yolunda gitmez illa bir şey olur yani
Olsun sen yine de böyle düşünme
Dua etmekten vazgeçmeyelim
offf lokum offffff
affedemıyorum ıste hep beduua edıyorum ona heppp
valla ıkı senedır zaruri olmadıgı surece evden cıkmıyorum pek...

bende hep gecelrı soyle dua ederım allahım canı bı erkek yuzunden yanan kadınlara ferahlık ver allahım dıye umarım dualarımız kabul olur...

umarım yasattıklarını yasamadan ölmezz...

olacak ınsallah canım dua edıcem sana hep beddua etme hıc sadece allaha havale et

peygamberımız ne demiş.. canı yanan sabretsın canı yakan yanacagı gunu beklesın

kalbını ferah tut hep dua et kendını uzme kendıne ıyı bak

Son düzenleme:
mutsuzlugumu yazmıyorum burayada o yuzden ama bugun doldum tasıyorum artık

kendine şöyle söyle. Allah herkese taşıyabileceği yük verir. Senin bu sıkıntının üzerinden geleceğini biliyor. Allahın bu sınavdan sonra sana güzel bir hediyesi vardır. Sabret ve şükret her zaman haline senin yaşadıklarının bir benzerini herkes yaşıyor hatta daha beterini.

ben bir film seyrettim ve adama hayran kaldım. Adam kardeşini kaybediyor. Çok sevdiği abisi ağaç testere üzerine düşüyor ölüyor. Babası yüzüne yanlış oğlumu benden aldın tanrım diyor. o adam ünlü bir şarkıcı oluyor 3 çocuğu oluyor. alkol ve uyuşturucu batağına saplanıyor. bir gece sahnede bütün herkese rezil oluyor alkol komasına girerek. herşeyini kaybediyor. eşini ailesini çaldığı gurubu. sonra bir gün hayran mektuplarıyla hayata dönüyor. Aşık olduğu kadını evliliğe ikna ediyor ve 80 li yaşlara kadar yaşıyor. DÜnya ya ismini duyuruyor.

Ben olsam dayanamazdım dedim. Herkes şöhreti kaldıramaz mesela yeniden de yükselemez ...

sadece Allaha havale et canım..
inan bana o hakettiğini yaşatıyor..
tecrübe ile sabit..

Sağlıklıysan ve ailenden birileri vefat etmediyse hayat halen yaşamaya değerdir tolin böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…