Yaşamamın hiçbir anlamı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun, umarım geçer 💜 çok teşekkür ederim. Çok tatlı bir kedim var, dünya güzeli, aşırı derecede yakışıklı, birkaç yıldır bizimle. Hayatta en sevdiğim şeylerden biri o. Hatta bu zamana kadar bana umut veren de hep oydu. Canımdan çok seviyorum onu, birtanem o benim 💜💜💜
Kendınızı dusunun boyle anlarda o olmasa ona kim bakar ,demekkı oda sızı cok sevıyor.

Canım şuan bi atak geçiriyorsun. Lütfen ilaçlarını kullan. Doktorunu ara. Bu durumu kendi başına atlatamazsın. Burdan verdiğimiz destek yetersiz olur. Acilen doktorunla görüş ilaçlarımı yeniden düzenlesin. Hatta birkaç gün hastanede kal. Seni tanımıyorum ama hastalığı tanıyorum. Böyle hissetmen çok çok normal bu hastalıkla. Geçecek emin ol sadece biraz sabret,ilaçlarını kullan ve dengede kalmaya çalış. Bu dünyada hepimize yetecek sevgi var. Biz de seni seviyoruz...
Çok teşekkürler, ben de sizleri seviyorumm 💜💜💜😍

Olmek cozum degil ki? Hayatin kotuyse ahiretini de neden mahvedeceksin? İyi olmak icin caba harcamalisin bence depresyona girmek icin degil... İlaclarini al canim gerekirse psikologa git ve hayata tutun.. Hickimse senden saha onemli ve degerli degil...
Çok teşekkür ederim 🌹

Bipolar herkesin tanıdığı bir durum değil canım. Bilmeyen birine hikaye gibi gelir. Bilen biri olarak söylüyorum birazcık sakinleşmekiye çalış. Sana iyi gelen şeylere odaklan
Kesinlikle, bilmeyenlerin söylediği tek şey “sorunu kendinde ara, depresif olma, ne diye mutsuz oluyorsun, insanların ne dertleri var” Yaşasalar da anlasalar diyeceğim ama o kadar acımasız olamıyorum.

Gerçek bunlar degıl, bu yazdıkların sadece senın duyguların. Aşırı bır duygu yüklü ve cok hassassın. Hıc bırı şu an gercek degıl . Sen cok degerlısın, aılen senı sevıyor. Kimseyle kendını ve aileni kıyaslama . Klasik muzık ya da dısarı cık dolaş. Etrafa huzurlu bakma ne olur. Hangı şehirdesın bu arada
Çok teşekkür ederim. Biraz kuruntlu bir tipim şehir, yaş, isim gibi şeyleri söylemek istemiyorum sizinle alakası yok, biraz paranoya gibi, en ufak bi bilgi versem bütün çevremin haberi olur gibi geliyor💜💜

Kesinlikle, bilmeyenlerin söylediği tek şey “sorunu kendinde ara, depresif olma, ne diye mutsuz oluyorsun, insanların ne dertleri var” Yaşasalar da anlasalar diyeceğim ama o kadar acımasız olamıyorum.
senin elinde olan bir şey değil bu hastalık.ilaç tedavisi terapi alacaksın ömür boyu.şizofren bir tanıdığım var.şu an 50 lerinde olmalı hala hastalığı devam ediyor öyle yaşıyor ailesi de alıştı.intihar düşüncesinden uzaklaş yeter.gerisi bir şekilde yürür.sanki tüm insanlar çok mu normal çok mu psikolojileri düzgün yoooo

Neden onların sizi sevmesini istiyorsunuz ki evet sevilmek onemsenmek güzeldir ama sizin bu rahatsizliklarinizin uzerine bir de sizi itip sevmeyerek bu cukura daha çok iten insanlari önemsemeyin lütfen.Bende şuan destek aliyorum surekli kendimi sucluyordum ne yaptim insanlara neden bana böyle davraniyorlar hep iyilik yaptım neden bana kotuluk yapiyorlar diye kendimi yeyip bitirip depresyondan çıkaramadığım zamanlarim oldu

sonra psikologumunda destegiyle yahu bu dunyaya bir kere geliyorum ya mutlu olmakta benim elimde neden başkalarını onemseyeyim ki kendinizi mutlu edecek seyleri siz yaratın diger insanlarin hayatinizdaki rolü nedir ya boş verin mutlu olmak elimizde evet biraz klişe gelebilir ama cabalamalisiniz bir adım atın 100 katlı bir merdivenin basindasiniz ve 1 adım bile sizi hedefe ulastirmak icin başlangıçtır.Dünyaya bir kere geliyoruz neden onlarin size davranislarindan bu hallere dusesiniz ki hobiler edinin inanin ise yarayacak ben sizin kadar ağır olmasada o dönemleri gecirdim lütfen bir adım atın. Her sey sizin elinizde başkalarını umursamayin

Beni dinleyen kimse yok. Anlayan yok. Umursayan yok. Nasılsın diyen yok. Üzülmeme bile izin yok, duygularımı yaşamama izin yok, üzülürsem azar işitirim. Atak geçiririm, maniye girerim, depresyona girerim, hiç kimseye anlatamam. Yoksa azar işitirim, “her şeyin var mutlu ol artık” derler. Birkaç senedir tedavi görüyorum, ilaçlarımı bıraktım artık. Anlamı yok. Ben ölsem de kimse üzülmez. İlaç içince çok mu mutlu oluyorum sanki? Çok mu normal oluyorum? Herkes gibi olabiliyor muyum? İnsanlar beni seviyor mu? Ailem beni umursuyor mu? İlaç içtim de ne oldu, ne işe yaradı? Kendimi öldürmeyi ciddi şekilde düşünüyorum, daha önce iki kere denedim. Keşke becerebilseymişim. İnsanlar rahat bir nefes alırdı. Anlatacak hiç kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Daha da uzun bir hikaye aslında ama başka konulara da uzun uzun yazmışlığım var, bugün o kadar gevezelik etmeyeceğim. Yemek yemek, uyumak istemiyorum. Uykuya ihtiyaç duymuyorum, yemeğe de. Gözlerimin altı mosmor, hatta maviye yakın bir renk aldı. Gece beşte yattım. Uyuyamıyorum. Hiçbir şey olmayacak benden biliyorum. Sorun bipolar olmak falan değilmiş ben bunu anladım. Ben herkes için bir yükmüşüm. Bipolar olduğu halde herkesin sevdiği, üstüne düştüğü insanlar da var. Benim sevilmeyecek başka taraflarım var belli ki. Keşke hiç doğmasaymışım. Umarım tekrar kendimi öldürmeyi denerim ve bu sefer başarırım. Bilincim yerindeyken böyle bir şeye kalkışmıyorum, ama artık kalkışmak istiyorum. Her an bilinçsiz de olabilirim zaten. Doktorumu aramam gerek ama artık umrumda değil. O da kurtulsun benden, iyi olur. Bir deli eksilir hayatından.
Sorunsuz ınsan tok .Ben daha gormedım .Bırak herkesı sen kendını sev sen kendının başını okşa.Kımse kımseyı ole cok sevmıyor emın olabılırsın

Sorunsuz ınsan tok .Ben daha gormedım .Bırak herkesı sen kendını sev sen kendının başını okşa.Kımse kımseyı ole cok sevmıyor emın olabılırsın
ben gördüm valla sorunsuz insanlar.doğuştan itibaren tüm hayatları tıkır tıkırrr gidiyor.ne aile sorunları oluyor ne para ne evlilik ne iş ne evlat.ama bu insanları baz alarak yaşamamalıyız.dertlerimiz varsa çözümlerini de bulmaya çalışmalı güçlü olmalıyız ayakta durmalıyız inadına inadına.kimse kimseyi çok sevmiyor fikrine de katılıyorumm

Saat 2 oldu. Hala uykum yok. Her yerim ağrıyor, başım çatlıyor ama uyumak istemiyorum. Kafam çok dolu. Yarına yetişmesi gereken işler var, hiçbir şekilde yoğunlaşamıyorum. Yarım saat boyunca öyle boş boş oturdum, kulağımda kulaklık sadece etrafa baktım (Saat 11 den beri aynı şarkı). Çalışamıyorum hiçbir şey anlamıyorum. Kedim rahatsız gibi aklım onda bir taraftan. Onunla ilgili çok korkuyorum. Uyku uyuyamıyorum. İşin garibi ben kahve bağımlısı bir insanım ona rağmen kahveyi çok azalttım iki gündür, en son da beş saat falan önce aşırı demsiz bir kahve içtim ama hiç uykum yok ve ben uykuya çok düşkünümdür. Bir ton işim var hiçbirini bitiremiyorum, yarın ne hesap vereceğim diye düşünüyorum. Elim ayağım hep hareket halinde. Gözlerim acıyor, kanlandı uyumamaktan ama uyuyamıyorum. Dün 5 ten sonra ancak uyuyabildim, zar zor, yatakta dakikalarca kıpırdandıktan sonra. Sonum ne olacak bakalım. Kafamın içi karmakarışık.

Yaşamanın en kıymetini,yoğun depresif dönemlerimi atlatmaya ''tek başıma'' çalıştığımı, beynimin bana türlü oyunları ile sosyal hayatımdan uzak tutup kendimi en çirkin en istenilmez gibi hissettirdiğini, ailemin ve arkadaşlarımın aslında beni sadece onlara tamam cevabı verdiğim müddetçe onayladıklarını gördüm bende çok değil 2 yıl önce. Bipolar değildim ileri seviye anksiyetem vardı. Beynimin içindeki sesi susturmak hayaldi benim için. Çok korkutan bir şeydi sürekli olarak intihar etmemi istedi. Ofis sandalyelerinin yanında bulunan kol kısımlarına kollarımı geçirdiğimi bilirim atlamamak için. Yada kendime gelmek için 10 derece bile olmayan havada enseme buz gibi döktüğümü.
Klinik tedavisi + ilaç tedavisi görmüşsünüz bu ilerleyen bir seviye fakat umutsuzca bir nokta değil. Size yaşamak çok güzel naraları da atamam çünkü ne hissettiğinizi biliyorum. Yaşamak güzelse bunun tek yolu yaşatmaktan geçiyor. Canlara can olun bir şekilde gündelik hayatınızda neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama iyilik başka bir ışık veriyor insana. Bir iyilik yapın ama önceliğiniz bitkiler ve hayvanlar olsun. Birde toprakla haşır neşir olun biraz.
İnsanları düşünmeyin boşverin artık onları. Sizin ölmeniz onlara bir şey kazandırmaz. Bir müddet yas bırakır sadece. Ama sizin bu dünyaya gelme nedeniniz ve bir amacınız var onu bulun. Beyninizi bununla meşgul tutun lütfen.

Beni dinleyen kimse yok. Anlayan yok. Umursayan yok. Nasılsın diyen yok. Üzülmeme bile izin yok, duygularımı yaşamama izin yok, üzülürsem azar işitirim. Atak geçiririm, maniye girerim, depresyona girerim, hiç kimseye anlatamam. Yoksa azar işitirim, “her şeyin var mutlu ol artık” derler. Birkaç senedir tedavi görüyorum, ilaçlarımı bıraktım artık. Anlamı yok. Ben ölsem de kimse üzülmez. İlaç içince çok mu mutlu oluyorum sanki? Çok mu normal oluyorum? Herkes gibi olabiliyor muyum? İnsanlar beni seviyor mu? Ailem beni umursuyor mu? İlaç içtim de ne oldu, ne işe yaradı? Kendimi öldürmeyi ciddi şekilde düşünüyorum, daha önce iki kere denedim. Keşke becerebilseymişim. İnsanlar rahat bir nefes alırdı. Anlatacak hiç kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Daha da uzun bir hikaye aslında ama başka konulara da uzun uzun yazmışlığım var, bugün o kadar gevezelik etmeyeceğim. Yemek yemek, uyumak istemiyorum. Uykuya ihtiyaç duymuyorum, yemeğe de. Gözlerimin altı mosmor, hatta maviye yakın bir renk aldı. Gece beşte yattım. Uyuyamıyorum. Hiçbir şey olmayacak benden biliyorum. Sorun bipolar olmak falan değilmiş ben bunu anladım. Ben herkes için bir yükmüşüm. Bipolar olduğu halde herkesin sevdiği, üstüne düştüğü insanlar da var. Benim sevilmeyecek başka taraflarım var belli ki. Keşke hiç doğmasaymışım. Umarım tekrar kendimi öldürmeyi denerim ve bu sefer başarırım. Bilincim yerindeyken böyle bir şeye kalkışmıyorum, ama artık kalkışmak istiyorum. Her an bilinçsiz de olabilirim zaten. Doktorumu aramam gerek ama artık umrumda değil. O da kurtulsun benden, iyi olur. Bir deli eksilir hayatından.
Depresyon fazına geçmişiniz. Böyle düşünmenize sebep depresyonunuz. Düşünceler her zaman gerçeği yansıtmaz. Hele ki depresyonda. Lütfen hemen doktorunuzu arayın.

ben gördüm valla sorunsuz insanlar.doğuştan itibaren tüm hayatları tıkır tıkırrr gidiyor.ne aile sorunları oluyor ne para ne evlilik ne iş ne evlat.ama bu insanları baz alarak yaşamamalıyız.dertlerimiz varsa çözümlerini de bulmaya çalışmalı güçlü olmalıyız ayakta durmalıyız inadına inadına.kimse kimseyi çok sevmiyor fikrine de katılıyorumm
Herkesın nasıbı oda .Ne yapabılırız kı ?Bazılarına her sey çok kolay .Bence kıyas yapmamalıyız

Verilen emaneti layığıyla sahibine teslim etmezsen öteki tarafta hoşgeldin diye karşılamayacaklar seni.Ne sorunun var bilmiyorum ama inan bana geriye dönüp baktığımda,elimden kayanlarin yokluğuyla yuzlestikce aldığım nefes canıma batıyor.Amaa yaşamak zorundayım.İstemesem de olmam gereken bir hayat bana verilen görev ve sorumluluklar var.Kendinle uğraşmayı bırak kendini çok ya da eksik görmeyi bırak.Yenilik yap ayağa kalk kendine ne kimsenin acimasina izin ver ne kendin acı.Bir tane hayatın var onu bugün ki tercihlerin geleceğe taşıyacak.Bir 5 yıl sonra bugünlerini ararsın.Sen özelsin,senden değerlisi yok şu dünyaya senden bir tane daha gelmeyecek.Zamani gelince zaten gideceğin şu dünyayı kendine zehir etme lütfen

Sorunsuz insan yok. Iç dünyalarında neler yaşıyorlar bilemeyiz. Görünen başka gerçekler başka.

Hayat insana verilen en kıymetli armağan onu kaybetme.kendini kotu,değersiz hissetme! seni yaradan sana değer vermiş yetmez mi? böyle duygular geldiğinde git hastanelere bak insanlar ne zor durumda, nasıl hastalıkları var,ne şekilde çabalıyorlar?onlar için de kolay değil mi hayat bitsin gitsin demek?"onkoloji"özellikle...doktorunu ara, ilaçlarını kullan mutlu olmaya bak!hayata tutunmak için daima dalın olsun.-onu arayarak sen bulacaksın-.kendine zarar vererek aileni bu acıyla birakma.Bu arada hiçbirimizin hayatı kolay değil zaman zaman sınırlara hepimiz geliyoruz.

Peki ahiretin?onuda mahvediceksin.Olmaz böyle kendine çeki düzen vermen gerekiyor.

Yalnizlik cok zor evet ama insani guclu yapsr bazi durumlarda.. kimsenin uzuuntusude mutluluguda omurluk degil hepsi geciyor..Allah can sagligi versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X