- 20 Mart 2024
- 1.948
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.086
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
İzin alarak telefonla konuşması yapmıştım zaten. Ayrıca yatak odası değil oturma odasında yapmıştım telefon konuşmasını da.asla kimsenin özel alanına da tek başima girmem sizde ona göre tavrınızı sergileyin kişi kendinden emindir
Ohoo. Olay 1 sene önce kapandı aslında. Ben üstesinden geldim, pişman da ettim.. Sadece arada aklıma geliyor, aşamadığım bi durum haline geldi doğal olarak, en yakınım tarafından böyle bi iftiraya uğradım çünkü.. Ama arada başkası olsa ne yapardı düşüncesine kapılıyorum. O yüzden konu açmak istedimSuratına vurardım... 8 yıl beklediniz mi direk sorsaydın diye. Ah almak çok tehlikedir...... Lafları çatır çatır sokar sonra da konuşmazdım bir daha. Pişman ederdim iftira attığına. Çok sinir oldum bu konuya şimdi.
Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor emin ol kişi yaşattığını yasamadan önce ölmez derlerİzin alarak telefonla konuşması yapmıştım zaten. Ayrıca yatak odası değil oturma odasında yapmıştım telefon konuşmasını da.
Bende o günden beri yabancının evinde tuvalete bile giremez oldum. Mazallah diş fırçası kaybolur falan
Aynen öyle. Zaten ben parmak izi alındığını duydum. Araştırmalarım sonucu 80 yıl boyunca alınan parmak izinin arşivden silinmediğini öğrendim. O gün orada bulunan herkesten parmak izi eşleşmesi yapılacak dediğimde geri adım attılar..Kimsenin hakkı kimsede kalmıyor emin kişi yaşattığını yasamadan önce ölmez derler
Paylaşın öyleyse rahatlarsınız. Ya da içiniz soğusun isterseniz böyle kul hakkı ile ilgili falan durum atıp onlar bakınca silersiniz, öyle yapıyorlar artık. Bilsinler yani, insanın ömründen ömür gidiyor haksızlığa uğrayınca değil mi?Ohoo. Olay 1 sene önce kapandı aslında. Ben üstesinden geldim, pişman da ettim.. Sadece arada aklıma geliyor, aşamadığım bi durum haline geldi doğal olarak, en yakınım tarafından böyle bi iftiraya uğradım çünkü.. Ama arada başkası olsa ne yapardı düşüncesine kapılıyorum. O yüzden konu açmak istedim
Numaralarını o günden itibaren engelledim. Daha sonra ben numaramı değiştirdim zaten de, ben söyliceğimi öyle mesajlarla durumlarla falan karşı tarafa iletmek isteyen tiplerden olmadım hiç bi zaman. Çat pat güm bendePaylaşın öyleyse rahatlarsınız. Ya da içiniz soğusun isterseniz böyle kul hakkı ile ilgili falan durum atıp onlar bakınca silersiniz, öyle yapıyorlar artık. Bilsinler yani, insanın ömründen ömür gidiyor haksızlığa uğrayınca değil mi?
Ya yapan var diye bahsettim insanın içi kolay soğumuyor çünkü biliyorumNumaralarını o günden itibaren engelledim. Daha sonra ben numaramı değiştirdim zaten de, ben söyliceğimi öyle mesajlarla durumlarla falan karşı tarafa iletmek isteyen tiplerden olmadım hiç bi zaman. Çat pat güm bende
Olayın üzerinden 1 sene geçti 1… Hala sinirlerim ve psikolojim düzelemedi.. Başkası olsa ne yapardı diyip duruyorum. Daha çok detay var da burdan bu kadar
O kadar haklısın ki.. O kadar soğumuyo ki..Ya yapan var diye bahsettim insanın içi kolay soğumuyor çünkü biliyorum
Bir de ben evlendikten sonra olay patladı. Nikahıma geldiler alkış tuttular.. O kadar yüzsüzlükÇok uzun süre ya. Valla köpürürüm sabun gibi. Atlatamam travma gibi valla. Allah korusun hırsızlık birde hiç unutulmuyor.
Kırılan kalp benim. Hayatın kısa olduğunu da iftira atan düşünsün bi zahmet. Bu hikayede yanan ben oldumBen uzatmazdım olan olmuş . İnsanoğlu düşünebilir . Kalp kırmayın hayat kısa
Bir de ben evlendikten sonra olay patladı. Nikahıma geldiler alkış tuttular.. O kadar yüzsüzlük
Bir de eşime söylememem için akıl verdiler. Boşanma sebebim olurmuş söylersem.. Kendi yaptıkları b.k ortaya çıkmasın diye..oyunlar oyunlaaar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?