annende de ne cevherler varmış maşallah senin gibi zevkliymiş.bende anneciğimin fotoğlarına baktığımda süper kıyafetler elbiseler var ama sandık bomboş.lazım olmaz diye hepsini atmış.çok şanssızım.özellikle düğününde özel olarak yaptırdığı gilitter ayakkabılar süpermiş.ah anneciğim ah insan kzını düşünmezmi hiç
Kontesim süper bir topic, mutlaka uğrayacağım sık sık
Ben de Vintage severim.
Tabii etnik giyimden sonraki tercihim
kontes bu harıkaymıs annende ne parcalar varmıs masallah ıyı atmamıs saklamıs hep
bende atmıcam bazılarını kızıma saklıcam
kontes kontess hu hu!
başka parçalar yok mu ya hu?
canlansın ortalık
bu ara yok valla kuşş
kış uykusundayım
annemin 30 yıllık kabanıyla takılıyorum
tühh ya hu o güzel parçalardan mahrum bırakıyorsun bizi
bahar geliyor bak haberin olsun
en kısa zamanda bekliyoruz
ben de bi ara üşengeçlikten kurtulursam bir kaç parça ekleyeyim buraya :26:
ay bu çantalardan bizde de var 3-5 tane ama kendini eski oldukları çok belli oluyor diye kullanamıyorum.:26:Bir kaç parça da benden olsun dedim
annem pek sevmese de saklamayı anneannem sağolsun annemlerden fırsat buldukça özenle saklar her şeyini. sakladıkları da genelde kokoş torun kişisi bana nasip olur
ilk olarak kendi el emeği göz nuru. bu sene malum simler pullar moda olunca doğru anneanne dolabına koştum ve eli boş çıkmadım
Eki Görüntüle 347988
bu çanta da anneannemin en sevdiğim çantalarından biri.. zaten vintage parçalardan en beğendiklerim genellikle çantalar olur
Eki Görüntüle 347989
Eki Görüntüle 347990
Eki Görüntüle 347991
ay bu çantalardan bizde de var 3-5 tane ama kendini eski oldukları çok belli oluyor diye kullanamıyorum.:26:
kazak çok şıkmışşellerine sağlık valla hazır gibiii
bu arada pembe dolaba uç bak neler aldım bugün
vintage candır ya giymek gerekir..:)
annemin de o kadar çok vardı ki,bundan yaklaşık 4 5 sene evvel kendisini zorlamamla çoğunu verdirttim.ah şimdiki aklım olsa!
gerçi büyük gelirdi bana.şuan bile üstüme bişey bulmakta zorlanırken.ama olsun tamir edilir daraltılırdı.
hele bir çantası vardı taba rengi,ağlayacağım şimdi,gerçekten mükemmeldi..kendi ellerimle verilecekler arasına koymuştum.anne bunun modası mı kaldı diye..
ona benzerini bulup aldım ama eskilerin yerini tutar mı?
ben yine de gidince bi bakayım,belki bulurum bişeyler :)
bu arada dün gece bayaa bi ebayı kurcaladım. 1euroya bile harika vintage çantalar ya da başka parçalar var..türkiye'ye satışı var mı araştırmadım ama harikalardı.
kontess ve diğer vintage severler.en azından bakmanızı tavsiye ederim.bir de gg da var ama ebay kadar değil..
ankara istanbulda'da bazı mağazalarda var.mart'ta ankaraya gideceğim.eğer uygun bişeyler bulabilirsem mutlaka almayı düşünüyorum.
hakkaten,ne varsa eskilerde var..
püüüüüüüüüüüügitmiş alayııııı
kıyafet beden derdi verebilir ama çantadan ne istedin kızzzz
neyse giden gitmiş:26:
ebay beni çok korkutuyor ya :18: gümrük şu bu çok çetrefelli, uğraşmaya niyetlenmiyorum ama dediğin tarz mağazalar iyi bir seçenek
istanbul'da nerelerde var bilmiyorum, bilen söyleyebilir mi kii
Cok sagil canimmm :78:Ben bunlara bitttiiim bittiim çok mükemmel yagüle güle kullan tatlm annende pek zevkliymiş
bunu altına mavi bir tayt lacivert platform topuk ayakkabilar
bunu altına bordo yada toprak ki bordo daha iyi olur kanımca pantolun etek. toprak rengi ayakkabılar
bu gümlek çok hoş. altına mavi yada lacivert diz üstü etek içine konarak. yine lacivert ayakkabılar. koyu renk çorap. yada siyah bol pantolon. içine konarak.
bunuda altına siyah mini etek. içine konarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?